kayıt

kürt

  1. 3
    ırk değildir. bir etnik gruptur. türkiye'de en çok ötekileştirilen gruptur. üzerine daha fazla nefret söylemi yapıştırılmış ikinci bir grup yoktur türkiye'de.

    edit:ulan ırk mı yarram. ırk dediğin şey beyaz- siyah her ne sikimse işte. adamı çileden çıkarıyorsunuz.
  2. 4
    bugün yaşadığım olayın kısaca özeti:

    akşam 4 gibi atm'den para çektim. ulan 10 sn geçmeden herifin biri arkadan bir şeyler söylüyor.(ne ara ortaya çıktı amk uyuz pisliği) niyetini hemen belli etti şerefsiz. parayı görüp para istemeyeceğim diyen bir gavat adres mi soracak? elemanda emanet var mıdır yok mudur diye tedirgin yürüdüm bir süre. sonra mecbur döndüm peşimden takip ediyor.

    ''selamün aleyküm abi rohatsız ettem. (hani ramazan ayındayız ya damardan girecek mevzuya!)''

    tek başına olduğu için çeker gider sandım. 24-28 yaşlarındaki eleman hâlâ takip ediyor.

    tekrar döndüm.

    - beni mi takip ediyorsun? (çok açık soru)
    + yoğk abi orkadaşoma gidiyorem.

    döndüğümde fark ettim ki bu herifler meğersem iki kişi. öteki de arkadan mesafeli ilerliyor. kendi kendime dedim önemser bu iş böyle olmaz karşı kaldırıma geç ters yönden devam et. dışarıda da kimse yok millet oruçlu evinde oturuyor, hava sıcak vs. ilerisi ara sokak oradan gitsem kim bilir bıçak yiyeceğiz. etrafta toki binaları var ama bu barzoların mübarek ayda ne yapacağı belli olmaz amk. içinin pisliği yüzüne vurmuş yavaş konuşan, solmuş ekose gömleğe sahip kürtten böylelikle kurtuldum. sonra arkadaşıyla devam etti.

    kafa da 3 numara amk bizi para babası sandı şerefsiz. abi numarası çekiyor çamur tenine elektrikli testereyi vurduğumun çocuğu. bunlar adam olsaydı bu işlere yanaşmazdı. her fırsatta dini alet ederler... neyse.

    tanımsı: yüzde 80'inin kanı bozuk.
  3. 5
    kafası değişik olan kişilerdir.

    adama kürt dersin "ayrımcılık yapıyorlar eziliyoruz" derler.
    tamam dersin gel bizden ol "biji biji kürdistan" derler.

    bi değişikler.
  4. 6
    yüzyıllardır her dönem türkiye'ye kambur olmuş ırktır. bi bitmediniz dedikçe adamlar üredi üredi üredi sikiştiler seviştiler şimdi ülkenin yarısı kürt. adamlar işi biliyor abi, biliyo yani net.
  5. 7
    sözlükte sayılarının artması durumunda, sözlüğün adınıgüney kutbu sözlük , kuzey kutbu sözlük olarak bölmesi muhtemel ırktır.
  6. 8
    İrani ırka mensup bir millettir.Irk değildir.
  7. 9
    i.hizliresim.com/...
  8. 10
    ne cahili ne eğitimlisi çekilmeyen ilginç insanlar topluluğu. cahili türk'ün cahilinden 10 kat daha boktandır. türk'ün cahilinde insanlık bulabilirsiniz. bu 4 harflilerde o da yok. hiçbirinde yok. komple öldürecek bir silahımız olsa da keşke, dünya tarihinden silsek bu az gelişmemiş, mutasyonlu topluluğu.
  9. 11
    türkceyi İstanbul türkcesi olarak konuşamamaları gayet doğal bir halktır . Neticede bir Japon , türkceyi ne kadar doğru konuşabilirse onlarda o kadar işte .
  10. 12
    www.facebook.com/...
  11. 13
    i.hizliresim.com/...
  12. 14
    iş verenleri ırkçı oluyormuş da, kendileri bir ulus, ırk hatta toplum bile değilmiş de ''toplulukmuş'' hmm, ilginmiş. tepeden tırnağa yalan bir girinin neresini ciddiye alıp yorumlamaya kalktıysam burada o da ilginç aslında.

    yüreğinde ayrımı hak gören herkesin, bir gün ya kendi nefretlerinden ya da bizim sevgimizden boğulmalarını dilerim.