kayıt

kutup sözlük yazarlarının geliş hikayeleri

  1. 26
    ekşi'de gördüm, geldim. öyle atraksiyonlu bir hikayesi yok. bence okuyarak bu entryi saniye de kaybetmeyin hayatta. çünkü zaman, ağızdan çıkınca geriye gelişi zor sözcükler gibi. gelmiyor pezevenk geri.
    (bkz: he deyip geç)
  2. 27
    (sbkz: how i met kutup sözlük)
  3. 28
    tanıdık sağolsun.
  4. 29
    yine bi gün brazzers'a sarmıştım, olaylar çok hızlı gelişti daha hikayeyi kavrayamadan baktım gelmişim. ergen dönemimden beri ilk erken gelişimdi çok şaşırdım birazda utandım 'bu yaştan sonra ayıp amk' dedim kendi kendime.*
  5. 30
    zorla getirildim. gardiyanım da var. zorla tutuluyorum. imdaaat kurtarın!

    şaka bir yana, canım dediğim insanlar burada olduğu için geldim. sizin de canınız olalım, kalın buralarda, koşturun. kıps
  6. 31
    eskimo diye bir reyiz vardır buralarda bu sitede sözü geçen bir yazardır, birgün şans beni sözlük babam olan eskimo yla tanıştırdı ve bana o güzel soruyu sordu. ne mi? yazar olmak ister misin? evet dedim evet artık burdayım sizi seviyorum. saol eskimo reyiz. belki giderdim ama yunow ve ekibi o kadar anaçlar ki bu sözlük cidden bizi hakediyo.
  7. 32
    tohumdan fidana
    fidandan ağaca
    ağaçtan alem'e
    alem'den kutup'a
  8. 33
    bir arkadaş vesile oldu.
  9. 34
    kötü'de gördüm geldim.
  10. 35
    beni çok sevdiğim kardeşim getirdi buraya. ikimizde başka bir sözlükte sıkılmıştık o da bana ben çok eğleniyorum burda istersen gel dedi atladım geldim.
  11. 36
    "ekşi" ve "itü" sözlüklerinin yobazlarca basılıp boka sarması.
  12. 37
    en çok okunan hikayelerdir. malum dedikodu milletiyiz. kim nerede ne yapmış neden yapmış öğrenmeyi pek severiz.

    eh nickden de anlaşılacağı gibi beni kocam getirdi buraya.
  13. 38
    ani bir karardı. birden sözlük bulundu, film izlendi ve nick doğdu.
  14. 39
    (bkz: eskileri bizi bilir)
    (bkz: alem apayrı bir alem)
  15. 40
    jackofcubs çağırdı geldim.
  16. 41
    itü sözlük'te yazardım. çok yazardım, değerim bilinmezdi. orada kutup sözlük'ü birkaç kez gördüm sol framede. girip baktım da hatta galiba bir kez. öyle o sözlükten üyelik alayım, burada da yazayım olayı yok bende. itü sözlük ilk sözlüğümdü ve orada devam ediyordum. bir moderatör bana uyuz olmuş olacak ki haksız yere çaylak edilmiş ve 3 ay çaylak kalmıştım. sonra yazmaya devam ettim. buradaki çükübikin annesi orada farklı bir isimle kanka listemdeydi ve ara sıra dertleşiyorduk. itü sözlük chat'te mi tanışmıştık tam hatırlamıyorum. sonra tekrar çaylak edildim. zaten seviyesi gittikçe yerlere inen itü sözlük gözümden düşmüş, yazma hevesim kaçmıştı. bu çaylak edilme de iyi bir bahane oldu bırakmak için. tam o ara üniversite sınavlarına da giriyordum. onlara girip çıktım. yeni bir sözlükte yazma isteği oluştu bende. çükübikin annesi bir sözlükte yazdığından bahsetmişti bir ara. benim aklıma da kutup sözlük geldi. o olduğunu tahmin ettim. sordum, o da doğruladı. geldim ve üye oldum. çok sevdim. bayıldım. itü sözlük samimiyetsizliğinden sonra burada aile ortamında gibi hissettim kendimi. itü sözlük'teki kankalarıma da önerdim ve buradaki adıyla 2112 de geldi.
  17. 42
    değerli bir kutup sözlük yazarı arkadaşımın isteği üzerine gelmiştim. iyi ki de gelmişim gün be gün statüm artıyor. seviyorum bu toprakları. kutup olduğuna bakmayın çok sıcak bir yer vesselam.
  18. 43
    seni moderatör yapcaz gazıyla geldim.tabiki yalan ama iyi ki de gelmişim diyorum.
  19. 44
    herkesi birinin çağırdığı bir yermiş. beni kimse çağırmadı amk. balıklama atladım. moderatör yapacağız da demediler. zaten olmadım.
  20. 45
    haxball da denk geldiğim bir odada arkadaşlar buyur etti.burdayım.iyiki de oldu çok da güzel oldu :)
  21. 46
    osiris denen illetin yüzünden burdayım mutluyum huzurluyum tek sorun sevilmiyorum.
  22. 47
    taa eskilerde alem sözlük döneminde hürrem suu diye bir yazar vardı yine eskiler bilir. haxball odasından beni davet etmişti alem sözlüğe. sonra oradan aynı tayfa buralara geldik.
  23. 48
    facebooktan erol egemen mesaj attı, geldim.
  24. 49
    putuk dostumun önerisiyle buradayım.

    putuk candır.
  25. 50
    cassius x alem sözlükteydi beni de çağırdı sonra orada yazdım ayrıca bir kaç güzel yazarla tanıştım biri de yunowdu sonra ikisi de burada çağırdılar bende buradayım