kayıt

kırmızı çizgi

  1. 1
    *

    kualisyon tartışmaları zamanında yapılmış olan efsane koma hırrım buke yapımı şarkı...

    www.youtube.com/...
  2. 2
    (bkz: vampir ısırığı)
  3. 3
    Turancılar ağlardı ötükende,
    biz seninle gülüşürdük.
    şehirlere bombalar yağardı her gece,
    biz oyları bölüşürdük.

    acımasız olma şimdi bu kadar,
    bahçeli bahçeli çekip gitme,
    bırak da kuralım koalisyonu,
    kırmızı çizgini siktirtme.

    bombalar patlardı metropollerde,
    hedef ne sağdı ne soldu.
    şehit haberleri dolardı ekrana,
    olan yine bize oldu.

    acımasız olma şimdi bu kadar,
    bahçeli bahçeli çekip gitme,
    bırak da kuralım koalisyonu,
    kırmızı çizgini siktirtme.
    www.youtube.com/...
  4. 4
    Ntv spor'un beyaz futbol'a sardığı programı. Bu herifler kim lan?
  5. 5
    türkiye'deki en iyi spor programı.

    en sevdiğim yanı programda kendilerine belli bir rota çizmemeleri.alex'ten game of thrones'a, basketboldan aleyna tilki'ye kadar konuşuyorlar ve muhabbetleri inanılmaz zevkli.muhabbet baydığı anda devreye erbatur girip genç nesli ayakta tutuyor.

    çarşamba ve cuma genellikle saat 20.00'da ntvspor'dalar.

    keşke programa haftada bir kere de konuk alsalar.murat kosova, ercan taner'di bu ekibin arasına girerse sohbete doyum olmaz.
  6. 6
    türkiye'nin en iyi spor programlarından biri. başka hangisi var derseniz: spor servisi. peki bu programların içeriği ne derseniz: şikayet. sadece şikayet ediyorlar. eh o zaman neyini beğeniyorsun derseniz: çünkü türk futbolunda şikayet edecek çok fazla şey var. malesef bunu çok az kişi görüyor. insanlar devamlı yarış, kavga içerisinde. kimse türkiye'deki genel sorunun farkında değil. üç büyükler batıyor amk batıyor. siz dalaşmaya devam edin. adam rakip takımın alıp sattığı oyuncuların bonservisindeki birkaç milyon avronun hesabını yapıyor ama kendisinin kulübünün senede 500 milyon avro borç yaptığını görmüyor.
  7. 7
    serdar ali çelikler ve mehmet ayan'ı tanıma fırsatı yakaladığım program. adlarını duyuyordum ama ötesi yoktu.

    güzel muhabbetler dönüyor. beyaz futboldakiler gibi şebeklik yapmıyorlar. konu dağılıyor ama ben hiç boş muhabbe yaptıklarını duymadım.
    programda serdar ali çelikler ön planda gibi. son 4-5 haftadır sıkı olarak takip etmeye çalışıyorum. mehmet ayan biraz geride kalıyor gibi
    erbo* da bazen yapmacık gelmiyor değil.

    velhasıl güzel bir program. bozmadan devam etmesi dileğiyle.
  8. 8
    ilk programından itibaren seyrediyorum fırsat buldukça. ayı gökmen de vardı ilk iki program ama futbol konuşmak pek onun işine gelmedi sanırım bu sebeple çabucak ayrıldı.

    fakat mehmet ayan'a çok kıl oluyorum. ağır liboş birisi. galatasaray'ın her şeyini biliyor falan eyv. fakat ikide-bir kulüpler satılmalı deyip duruyor. galatasaray liseden ayrılmalı falan diyor. amk gs gibi bir camia, evvela lisesi kurulmuş, kökleri çok eskiye dayanmış ardından da spor kulübü olmuş bir camiayı ingilizler, fransızlar, almanlar ortaya çıkartsa ayıla bayıla anlatacak bu ibişler, galatasaray başta olmak üzere bütün kulüpler sahiplik müessesine geçmeli diyor. madrid hayranı olan bu şahsa soruyorum, real madrid şahıs kulübü mü ? ya da barcelona ? dünya kulübü olmak için psg, chelsea gibi olmaya gerek yok.

    not: azizyıldırımistifaspor
  9. 9
    Gökmen özdenak'ın eksikliğinin hissedildiği program,zira seviye Biraz yükselebilirdi.
  10. 10
    bugünkü program vasattı. ben bunu biraz da, erbo'nun hazırlıksız olmasına bağlıyorum. keza serdar ali çelikler ve mehmet ayan da öyle dedi.

    ama şöyle bir şey var ki, mehmet ayan biraz daha dikkat etmezse, sinan engin olma yolunda büyük adımlar atıyor söyleyeyim. zaten birçok kişi de yazıyor youtube'ta falan. ben onlar kadar kötü bakmıyorum. iyi niyetli birisi ayrıca sinan engin kadar laçka, akrancı(ona-buna selam yollama manasında kullanıyorum, ben uydurdum xd) değil.
  11. 11
    bugün de izlemekte olduğum program. futbol sevin-sevmeyin, tavsiye ediyorum.
  12. 12
    beyaz futbol'un entelektüel seviyesi yüksek ve de seviyeli hali. severek izliyoruz.
  13. 13
    kırmızı çizgi'yi izleten şey benim nezdimde serdar ali çelikler'dir. bana izleten şey size izletmeyebilir de. bu sempati göreceli haliyle. mehmet ayan'ı pek sevmem. bugün saat 23.00'da ntv spor ekranlarında.
  14. 14
    beni bu aralar mutlu eden yegane şey. Ben birçok kişinin aksine serdar ali çelikler - mehmet ayan - erbatur ergenekon üçlüsünün üçünü de seviyorum...
    • Galatasaray beş yedi diye kalbim elvermedi izlemeye.
  15. 15
    Gözler ilk kadrodaki (bkz: gökmen özdenak )'ı arıyor.
  16. 16
    Şu anda olmayacak göte don biçilen program.
  17. 17
    20.00'da derbi özel programı yapacaklar. yaklaşık 8 dakika sonra başlayacak.
  18. 18
    bir iki bölümünü sıkıntıdan izlediğim program. arkadaş gerçekten biri çok galatasaraylı biri fenerbahçeli her şeyi bilen adam gerçekten çekilmiyor ya. siz galatasaraylı ve fenerbahçelisiniz diyorum ee beşiktaş iç işlerini nereden biliyorsunuz amk? çok çöp program erbo'ya yazık oluyor.
  19. 19
    erbo'nun, beşiktaşlılığını iyice yansıttığı program.

    adam yılın transfer müziği ödülü diye bir şey uydurdu haha.
  20. 20
    serdar ali çelikler'in yine yardırdığı program.

    galatasaray'da adnan polat'ın ibra edilmemesiyle başlayan, son seçime kadar olan süreci çok güzel özetledi.
  21. 21
    geçen hafta mehmet ayan'ın erbatur ergenekon'a "feleğin chamberlain'den geçtin mi" diye sorarak kırmızı çizgiyi fazlasıyla geçtiği program.
  22. 22
    ntv spor'un kapanmasının ardından, ntv'de devam etmeyeceği açıklanan program.

    artık bu üçlü* hangi platformda bir araya gelir, bu formatı devam ettirir bilemiyorum. youtube'a girerler mi? pek ihtimal vermiyorum ama olabilir.
  23. 23
    (bkz: Erbatur ergenekon) programı son defa kapatırken benim de ona el salladığımı fark ettiğim program. Diğer futbol programları gibi değildi bazen anlamadığımız konulara girse de izlettiriyordu kendisini.
  24. 24
    salı ve pazar günleri life+ kanalında tekrar yayınlanmaya başlayacak program. tabi biz sonra youtube'dan izleyeceğiz. kadroda erbo yerine uğur karakullukçu yer alacak, bakalım nasıl olacak.
  25. 25
    Uğur Karakullukçu ile çok daha iyi olacağına inandığım program.