kayıt

kedi manyakları

  1. 1
    *

    sosyal platformlarda yerken/içerken bile kedi fotoğrafları paylaşanların dahil olduğudur. kocişimle pazar sabahı keyfi'ni kediye uyarlayanların hali. bir nevi kedişle delirmeler. sayelerinde kedilere dair her şeyi öğreniyor insan, minnettarız.
  2. 2
    (bkz: Koalamsı kedi)

    İyi aklıma geldi, sözlükte uzun zamandır paylaşmıyordum. Akşam eve geçince paylaşayım.
  3. 3
    o safi tatlı popolarını seviyorlardır.
  4. 4
    adamı abartılı duyar ile bıktıran insanlardır. çok sevdiğim birkaç dostum ve valide hanım da dahil olmak üzere değer verdiğim insanlar dahi olsa küfür etmemek ve kırmamak için ortamdan sessizce uzaklaşıyorum bir yerden sonra.

    yani tamam arada seversin edersin anlarım da bunu hayatın çok önemli bir parçasıymış gibi gösteriyorsan bari bizi rahat bırak amk. yok al kucağına, vur ağzına, bak şimdi patisi ile selam verecek. ulan tamam sevdik işte bir kere, ne uğraştırıyorsunuz çocuğum mu lan bu? evet yakın çevremde çoklar ve dertliyim biraz bu konuda.

    ha bir de direkt hayvanlar üzerinden sosyal medyada ilgi orospuluğu yapanlar var, onlardan bahsetme ihtiyacı duymuyorum bile.
  5. 5
    çevremizde bolca bulabileceğimiz manyaklardır. olmaları çok güzel tabii ki ama ben kediden korktuğum için sürekli kedi sevgisi aşılamaya çalışıyorlar o yönden kötü.
  6. 6
    (bkz: ktay)

    Çünkü çok tatlılar. Sevmeyelim de n'apalım.
    • Ben mesela... Sana manyağım... Sadece adını yazdığım bir ajandam var yastığımın altında... Hapse girsem mesela duvara asmazdım resmini, gömleğimin cebinde saklardım... Kalbime en yakın yerde...
    • sanırım bazı şeyleri gözden geçirmem gerekiyor.
      Etkilendim allah affetsin...
  7. 7
    Benim de içlerinde bulunduğum manyaklar. Gerçi kedi değil her türlü hayvanı severken manyaklaşıyorum.
  8. 8
    Kedy videosu izlediği, kedi sevdiği ve beslediği için bazı malatyalı hayvan düşmanlarınca gay olduğu söylenebilir.
    • Düşman olduğum tek hayvan sensn.. Sad story.
  9. 9
    dede oldum dede. reçel'im 5 torunla temmuza güle güle dedi. *
  10. 10
    Sokakta gördüğü her kediyi mıncırarak sever ve fotoğraflarını çeker. Tüye ve toza alerjim olmasa yemin ediyorum sokaktan bulduğumu eve getirirdim.
  11. 11
    biri de benim. kendimi bildim bileli kedileri seviyorum yani nasIl buna basladim bilmiyorum. eskiden camdan peynir atardIm. camIn acilma sesini duyar duymaz mahalledeki en az 3 kedi camIn altIna toplanIrdI en eski hatIram bu olabilir. *

    ailemi kedi manyagI yapmamIstIm tabii o aralar. once babam araba motorunda buldugu yavru bir tekirle kedi sevmeye basladi. ondan daha sonra da annem sokakta siddet gormus bir kedi yavrusunun tedavisini ustlenerek kedilerle bag kurdu.

    en sonunda 4 sene olacak bir kedi sahiplendik sokaktan. hatta o kadar memnunuz ki bir tane daha bile sahiplenebilir gibiyiz haha.

    neyse diyecegim o ki ben kendimi tam hatIrlamasam da etrafta gordugum tum kedi manyaklarInIn manyaklIgI bir kediyle basliyor diyebilirim. en iyisi hic kedilere bulasmamak yoksa bunun cIkIsI yok gibi.
  12. 12
    Kedi manyağıyım, kedi radarıyım. Bir yerde saklanmış ve kimsenin görmediği bir kediyi anında görüp sevmeye gidebilirim. Fakat bir kedim bile yok :(
  13. 13
    cidden manyak olabiliyorlar. evinde dört baş tane kedi besleyen kadınlar mesela, bunların içinde gizli bir psikopat yatar, hiç bulaşmayın. kedi manyağı erkek zaten geydir.
  14. 14
    (bkz: ben)
    cırmalıyo gerçi ama yapacak bi şey yok. xd