kayıt

sevgiliyi karakterine değil tipine bakarak seçmek

  1. 1
    Kısa soluklu bir ilişki yaşamak isteyen kişinin yapacağı seçimdir .uzun bir ilişki yaşamak isteyen kişilere tavsiye edilmez .
  2. 2
    hatalar zincirinin başlangıcıdır.

    kavun mu lan bu koklayarak alıyorsun pezevenk. ya da karpuz alırken götüne iki şaplak atmalar falan.

    işte bunlar hep seks.

    sex in manav.
  3. 3
    yerine göre doğru olabilecek seçimdir. yadırgamam.
  4. 4
    insanların %95 inin yaptığı ama çoğunun yaptığını kabullenmediği durumdur.
  5. 5
    tipine fazla güvenen tiplerin yaptığıdır.
  6. 6
    içine fazla malzeme konunca güzel görünen ama bolluktan yerlere saçılıp hiç yenemeyen sandviç gibi bir ilişkiye sebep olur. "her şey dengeli olmalı" diye düşündürür insanı.
  7. 7
    (bkz: ruhlar aleminde yaşamıyoruz)
  8. 8
    Ilk etapta dış güzelliğin ön planda olduğunu gösteren söylem.

    Şahsen ben önce tipine bakarım. Beğendiysem yapışırım. Sonra karakterine bakarım. Kötüyse yollarım. Eğer karakteri de iyiyse ben yollamam, o beni yolluyor zaten. Evet sözlük cenabetim ben :'(
  9. 9
    ilk bakışta aşkın temelini oluşturan düşünce yapısı.
  10. 10
    benim cahil kuzenin, şunun gözü, bunun g..tü, hah işte bu diye diye yirmi beşinde 2 boşanma bir nişan atmayla kafasının ne kadar boş olduğunu anladığım bakış açısı. ha çirkin manyağı değilim ama benim kadar çirkini, benim kadar güzeli diyerek yaparım bu ayrımı.önce hislerim başlar.

    bu konuda takıntılı öyle çirkin arkadaşlarım oldu ki kendisi sanırsın son doğan güzellik. çok eskiden, ikimizde çirkiniz yıkanmadan bile dururuz modunda yaşayan, hayattan soğutan bir çift tanımıştım, herif gördüğü her kıza sarkan çirkinlik abidesiydi her bakımdan, kadın ise her kıza estetikli dimi ama bu.. diyerek teselli olmak isterdi. bir yılın çeyreği dolmadan bu düzeye geldi durum.

    durumumuz yoktu birbirimize kaldık gibi tiksindirici bir öykü bu. benim ve çevrelerinde yaşayan herkesin hayatına mutsuzluk, sapkınlık sokmaya çalıştılar, her ayrılan bunlardan soruluyordu, kim kimin evine gitmiş (eğitimciydi bunlar) gözetleyip taciz halindeydiler. kendileri küçük yerde iki yıl ev bark takıldılar ki bence normal bu. ne ara ki zorla evlendiler başladı maskeler düşmeye, birbirinin kapısının önünden geçen çiftlere laf koymalar, anlatamayacağım nice çirkin hayat dersleri.
    uzun lafın kısası, birbirine çirkini bile güzel gelecek 'sözde algı'' yahut ''özde sevgi'' yoksa ikisi de palavradır. tam kaç kişinin hayatını karıştıran mutsuz yaratıklara dönüştüler. haliyle özel hayattan insan çıkarma sebepleri geldi buraya dadandı. hunharca yalancı ve sapıktılar, hepsi böyle demiyorum ama bir gerçek var ki bu seçimler sadece onların kendi öz çirkefliğiyle bitmiyor. ortalıkta birer çarpık ilişki yumağı olarak, arındırılamayan zavallı içi dışı güzellere oluyor olan.

    ben beğendim ama o da beni beğensin diyerek facebook tıklamarına benzemiyor. tercihiniz hissetiğin neyse o kadarıyla eş /sevgili seçmelisin hatta seçmeden dümdüz olmuş olmalı, olay budur. *

    içi dışı çirkin karaktersiz insan evlerden dostlardan ırak.

    -kuzene gelince, halamızın kızını beğendi sonra, güzelmiş. güzeldir böyle sarışın marışın, boşanmadan son anda döndü.
    kendi düğününde,bir daha ki düğünü burada yapmayacağım diyen damat, not veriyor güzel*hey yarab sen bilirsin.

    bunu akıllı olun diye anlattım, durumunuz olmayacaktır sorun değil. laf salatası işte.
  11. 11
    (bkz: içi seni yaksın dışıyla ben ısınacağım)
  12. 12
    (bkz: adam gibi adamlık)

    Nasip olur mu be..
  13. 13
    bana gore degil. tipe bakInca iliski cok daha kIsa soluklu oluyo (bkz: zerrin özer)
  14. 14
    Alfa hareket. Zaten eninde sonunda hepsi karaktersiz çıkıyor...
  15. 15
    başlığı okurken bir çok kişinin "karakter" kelimesinin karşılığı olarak oyun(oyun karakteri) düşündüklerini farkında olduğumdan dolayı,çokta şaşırmadığım eylem diyebiliriz.
  16. 16
    Önce tip sonra Muhabbet ardından karakter sonra sopa.