kayıt

network

  1. 1
    * *

    ağ.
  2. 2
    (bkz: social network)
  3. 3
    Şık takım elbiseleriyle tanınmasına rağmen, kadın erkek günlük hayatta ya da resmi bir ortamda giyilebilecek tarz kıyafet ve aksesuar üreten türk giyim firması. Bir mağazasına girdiğinizde iç çamaşırı hariç ayakkabıdan şal, bereye kadar iç-dış tüm kombini yapıp çıkabilirsiniz. Erkek modelinden çok kadın aksesuari var.

    Çılgınlar gibi sezon sonu indirmi yapmakta.
    www.network.com.tr...
  4. 4
    10 Aralık da verdiğim sipariş tedarik sürecinde diye bekleten firma. Oğluma yilbasi hediyesi olarak aldığım ürünler ya yetismez ise alternatif hediye düşüncesine sokan firma.
    Bir diğeri için
    (bkz: Aras kargo )
  5. 5
    Bir üst entryide belirttiğim üzere network.com dan iki kazak siparişi verdim. Tarih 10 Aralık. 2 hafta bekleyişten sonra dayanamadım aradım. Çağrı merkezine siparislerimi durumunu sorduğumda kazaklardan birinin üretimde son kontrol yapılırken defolu olduğu belirlenmiş. Dolasiyla müşteri memnuniyeti açısından siparişin birini iptal ettiler. Bu arada ne hikmetse FLO ve başka bir markada indirimden aldığım ürünleri son kontrolde bulunan hata nedeniyle iptal etmişlerdi. Benim verdiğim siparişler galiba fabrikada tek üretilen özel ürünler. Her neyse oğluma yilbasi hediyesi diye aldığım kazak yılbaşından sonra gelince bari karne hediyesi olsun diye bugüne sakladım. Biraz önce oğluma verdiğim hediye paketini açınca şok olduk. Kazakta yarım metre boyunluk var. Kim giyer bunu lan. Dedim yanlış sipariş vermiş olabilir miyim. Mailden sipariş ozetine baktim. Ben siyah mavi karışık renkli bisiklet yaka kazak secmisim. Gelen kırmızı iğrenç bir model. Neyse network pişmanlık tır. Bulasmayin diye yazdım. Kutudan başka bir şeyde çıkabilir.