kayıt

kaldırım olduğu halde yoldan yürümek

  1. 1
    *
    bozuk bir kaldırım olduğu içindir. ya da dar kaldırımlarda ortada bir direk olması da buna sebep.
  2. 2
    küçük ilçelerin vazgeçilmez unsuru. arabayla yolda ilerlerken korna çalıp yoldan çıkmasını istiyorsun bir de tip tip bakıyor. ulan....................ğum o yol benim.
  3. 3
    Bir şehir efsanesi olarak hep kırıkkalelilerin yaptığı söylenir.

  4. 4
    Kaldırımlara 2 metre araba konulduğu için ortaya çıkan sonuç.
  5. 5
    (bkz: Aksaraylı olduğunu hemen belli etme)
  6. 6
    kaldırımlara araba park eden, motor koyan hödük sürücüler ve yarım metre genişliğinde kaldırım yapan hödük belediyeler yüzünden yapmak zorunda kaldığımız eylem. ha kaldırım olmasına rağmen yoldan yürüyen hödük yayalar da yok mu? var tabi. herkesin hödük olduğu bir ülkede takılmayın böyle şeylere arkadaşlar.
  7. 7
    (bkz: kaldırımdan giden motorsikletli esnaf kuryesi)
    • onların ben anasını sikeyim işte. kaç kere bacağımı son anda çekip yere kapaklanmaktan kurtuldum.
    • ben görünce kaldırımda olabildiğince geniş alan kaplayıp, geçmesine izin vemeden yavaş yürürüm. çok zaman göstere göstere yol vermediğim de olmuştur.
      çarparsa çarpsın yavşak. zaten hiçbirinde plaka da yok. polis molis gittiği y
    • Aga bir de hızlanıyorlar utanmadan kaldırımda. Milletin arasından manevra yapa yapa gidiyor yavşak. Çarpsa dengen bozulur, savrulursun.
    • Daha geçenlerde düşündüm. Bunlardan biri bana çarpsa, düşüp kafamı kaldırımın kenarına vursam kim verecek hesabını? Çıldırıyorum böyle insan hayatını hiçe sayan piçleri gördükçe.
    • sinirlenme, durumu eşitle ;)
      (words to live by)
  8. 8
    Kaldırıma araç park eden hıyarlar yüzünden mecburen yapılandır.

    Hepsini geçtim, sarı çizgi çizgi (bant) bulunan kaldırımlarda bile tam ortaya park ediyorlar.
    Çünkü beyinsiz olmak bunu gerektiriyor.
  9. 9
    arabalar kaldırıma park edebiliyorsa yayalar da yolda yürüyebilir bence.
  10. 10
    Araç kullanan kişiyi sınava sokan yayadır. Korna çalıp korkutuyorum öyle çıkıyorlar kaldırıma. Ayrıca o kaldırıma araç park eden davarlara da bir küfür de benim için ederseniz sevinirim.
  11. 11
    Kaldırımların üzeri park halindeki araçlarla, çöp konteynerleriyle, yeşillendiriyoruz diye kaldırımın tam ortasına dikilen ağaçlarla ve daha nicesi ile dolu olan kaldırım şeridi ile türkiye'ye hoş geldiniz! Hahaha, yoksa aradığınız üçüncü dünya ülkesini bulamıyor musunuz? Hiç dert etmeyin. Türkiye tam size göre!
  12. 12
    Bunu ben yurt yolunda çok yapıyorum çünkü kaldırım tarafı üniversite arazisine baktığından survivor adası gibi her türlü böcek türü var ve bu beni ürkütüyor.. sonuna kadar yolcuyum bu yolda
  13. 13
    Dükkanların yayılımı politikası sağ olsun. Ya tezgahı devirip esnaf ile papaz olacaz ya da bir risk alıp yoldan yürüyeceğiz. Ki ikincisi daha çok tutulan bir tercihtir. :)