kayıt

kahpe kader

  1. 1
    şarkılarda geçen küfür bir şarkıcıda bir adamda kahpe kader kahpe felek diye kadere feleğe dil uzatmasın.
  2. 2
    Ağlarını örmüş mü merak ettiğimdir.
  3. 3
    Ece erken'in sunduğu bir programda kader isimli birini bu şarkıyı söyleyerek sahneye çağırmasıyla aklımda yer edinmiş parça.

    Çok yanlış hatırlıyor da olabilirim.
  4. 4
    KAHPE KADER AĞLARINI ÖRDÜNMÜ GİBİ AHLAK DIŞI DAVRANAN KADIN DEMEK OLAN KAHPE KELİMESİYLE ŞARKILARINDA KADERE KAHPE DEYİP SÖVENLER O KÜFÜRLÜ ŞARKILARINIZ SEBEBİYLe İNŞALLAH CEHENNEME DÜŞMEzSİNİz
  5. 5
    allah aşkına allahın yaptığı kadere kahpe diye söven ipsiz sapsızlara şarkı yapıyor deyip durmayın.
  6. 6
    kahpe kader diye şarkı yaparken kadere kahpe diyen ipsiz sapsızlar kaderin ne demek olduğunu bilmezler kahpe kader falan bir de laf ediyorlar.
  7. 7
    kahpe namuslu olmayan kadın demektir ve bence kahpe kader diye küfür edilen şarkıları dinlemeyin ki öbür dünya da yaradan sormasın niye küfürlü şarkı dinlediniz diye kahpe kader diye küfür edilen şarkıları dinlemeyin ki yaradan öbür dünya da sizle hesaplaşmasın niye küfürlü şarkı dinlediniz diye.
    • Bak burası yorum butonu ve ben şimdi senin entryne yorum yapıyorum. Yanni senin yazarlara cevep veren entry girmek yerine kullanman gereken yer burası.

      Gelelim yorumuma; madem küfürlü şarkı dinlemek bile bu kadar günah sen niye millete ana bacı saydırıp beddua ediyorsun üstelik bilmez misin beddua döner dolaşır sahibine gelir. Bence sen otur bi düşün bu dediklerimi. Cevap vermek istersen yorum butonunu kullan lütfen. Aksi halde kural ihlalinden işlem görürsün.
  8. 8
    kahpe kader diye küfürlü şarkı söylerken kahpe kader diye kadere allahın yaptığı kadere söven zavallıları savunmyorum allah onları bildiği gibi yapsın kahpe kader diye allahın yaptığı kadere küfreden bir zavallı savunulur mu akıllı olun.
  9. 9
    bazı kahpe kader diye şarkı söyleyenler siz kahpe kader diye şarkı söylerken çarpılmadığınıza dua edin akıllı olun.
    • ya sen herkesin kaderinin ahlaklı olduğunun garantisini veriyor musun da kaderine kahpe diyenleri eleştiriyorsun ya?? belki allah bize kahpe kader vermeyi uygun görmüş, sen allahtan iyi mi bileceksin??
  10. 10
    ehehe...
  11. 11
    Net. Tartışılmasız.
  12. 12
    bakın millet kahpe kader denen şarkılara gelince müslüman yerine koyduklarımız allahın verdiği kader gibi kutsal yazgıya kahpe diyen bir zavallı çıkıyor bunlara müslüman demeyin ne müslüman yerine koyması manyak mısınız amk adam olun.
  13. 13
    soylemesi asla dogru olmayan bir deyimdir.
  14. 14
    Az bile söylenmiştir. Böyle kaderin anasını avradını ...
  15. 15
    kahpe kader kader utansın gibisinden suçu kötülüğü allahın yaptığı kader de bulmak allah kuluna asla yakışmaz adam olun kahpe kader kader utansın gibisinden suçu kötülüğü allahın yaptığı kader de bulmak allah kuluna hiç yakışmıyor kendinize gelin.
  16. 16
    Kahpe kader diyenleride ve kader utansın diyenleride 100 yıl hapise atın.