kayıt

kafirle çatışmayı göze alan müslümana türk denir

  1. 1
    Bir ismet özel beyanıdır.
    www.haberturk.com/...
  2. 2
    sınavlardaki d/y soruları gibi bir tanım cümlesi.

    kafirle çatışmayı göze alan müslümana türk denir. d/y (yanlış)

    garip, insanlar farklı cümleler kurayım derken saçma sapan açıklamalar yapıyorlar.
  3. 3
    (bkz: atma ziya din kardeşiyiz)
  4. 4
    Kuzey Afrika, Afganistan, kafkasya ve Ortadoğu ülkelerini saymazsak doğrudur. Zaten bunları çıkarınca sadece Doğu Asya ve orta Afrika'da bazı ülkeler kalıyor.

    Kafirleri son yenenlere Türkler denir demek daha doğru olur. Son 100 yılda işgal edilmemiş tek Müslüman ülke Türkiye de demek doğru olabilir. Belki son yenen olduğu için işgal edilmemiştir ama Türkiye ile de başka mücadele metodlari urettiler. 3 askeri darbe yaptılar. 1 dini motifli, 1 ayrilikci 2 teror örgütü yarattilar. 2 çok büyük, birkaç küçük ekonomik kriz çıkardılar. Ki ürettikleri her metod tekrar hortlamaya hala çok müsait.

    Onlara kafir dememden rahatsız olacak çok ciddi bir kitle var Türkiye'de. Askeri işgal olmamasına rağmen hala bu seviyede olmamızın nedeni de bu zaten.

    Ve fakat sözlük anlamları kafir?
  5. 5
    ismet özel sıçmığıdır da diyebiliriz. ben biyolojik olarak türküm. ateist bir vatandaş da olduğum için bu gericilerin gözünde kafirim. hem aydınlarımızın, hem toplumumuzun bir nefret lavmanı yapıp rahatlamalarında fayda vardır.
  6. 6
    tüh yaa türk olmayı ucundan kaçırdıksa demek ki. hem müslüman değilim, hem de onların çatıştığını sanıp kafir olarak adlandırdıkları şeyin kafirlikle alakasını anlayamıyorum. seviyorum bu bizden değilsen düşmansındır ayaklarını. daha kafir nedir doğru tanımlaması yok, daha neye karşı savaşıyorsun onu bilmiyorsun, daha kendi tarihini bilmiyorsun ama türksün. yersen.
    ümmetçilik denen politik distopik çöküntünün yankıları bunlar. milliyetçilikten vazgeçemeyen bir kültür kendine sonradan eklenen islamı tanımlayamıyor işte. böyle sakat fikirleri doğuruyor.
    evlerden ırak.
  7. 7
    Bizim sağcı aşırı muhafazakar kesimde işidçi olmaya inanılmaz bir meyil var. Ortası yok bu milletin. Ya hepten din düşmanı kesilip holiganlaşıyor ya da işid militanına evriliyor. Dünya üzerinde bizden daha primitif bir millet var mı merak ediyorum.
  8. 8
    ismet özel'in otist olmasından kaynaklanan bir özdeyişidir.

    baba, adam şair yani. tabii olarak senin zihinsel örgülerinde mevcut sözcükleri sırf senin keyfin olsun diye senin yüklediğin anlamlarla kullanmayacak. bak "müslüman teröristtir... müslümanın ilk vazifesi terörü yaymaktır" dediği bir nutku var burada: youtu.be/...