kayıt

kutup itiraf

  1. 12401
    Yaklaşık bir hafta önce yüklü miktarda odun kırdım. 2 gündür sağ kol dirsekten acısı çıkıyor...
  2. 12402
    Kendimi sürekli yorgun hissediyorum. 8 saat uyudum da yorgunum 12 saat de uyusam yorgunum. Tüm gün hiçbir şey yapmadan uzansam yine yorgunum. Kendimle napacağım ben yav?
  3. 12403
    aslında yazmak istediğim şey iki kelimeydi ama 41 karakter izin vermedi. :')

    babamı özlüyorum.
  4. 12404
    normalde altı ayda bir geliyordum ama şimdi 1.5 sene olmuş buraya uğramayalı. neyse adettendir diyerek bir şeyler yazıp çıkalım (tam itiraf sayılmadı sanırım)
  5. 12405
    Bugün bir komşumuzun cenazesi vardı. Aynı anda yakınlardaki düğün eğlencesi de aynı güne denk geldi. Hüzün ve mutluluğun bir arada hayata karışmasını orta uzak bir noktadan izlemiş oldum. Hislerim bir miktar körelmiş olabilir. Hayat akıııp gidiyor...
  6. 12406
    sözlüğe girmeyeli yıl olmuş resmen. eski entrylerime baktım da, ne kadar büyümüş ve değişmişim garip geldi... 2021'den bugüne o kadar çok şey atlattım ki bir yılda beş yıllık tecrübe edindim. bir olaylar silsilesi ki sormayın... neyse ki çok güzel sonuçlandı.

    artık daha cesur bir insan olduğum için mutluyum. gelecekte alacağım kararları çok ediyorum.
  7. 12407
    Yeni gelmedim geri geldim hemde artarak geldim.... Ciddiyetsiz birinden artık ciddi birine hızlı dönüşümden sonra hızımı alamamış olsam gerek... Burda kimse kimsenin umrunda olmadığını bile isteye sizinle paylaşmaya geldim. Anne oluyorum..... Gecenin bu saati biraz kaygı biraz heyecan ve fazlaca düşünceden uyuyamadığım için 4.5 ayın sonunda sizinle de paylaşmaya karar verdim. Burda olmayı seviyorum arada uğrayıp oturduğum bir bank gibi burası sıkılınca gittiğim park gibi.. Ben anne oluyorum.....
  8. 12408
    2 günde 1 deprem oluyor, yakalanmadığımız şekil kalmadı...
  9. 12409
    tercihlerimi dün akşam yaptım, çok kötü bir hafta geçirdim. o kadar zor ki stresin biri bitmeden öbürü başlıyor.d ocak 2023ten huzur dolu bir hayat diliyorumm..
  10. 12410
    her şey gayet yolunda giderken hala mutlu olamıyorum. biraz açgözlülük var gibi hissediyorum ama her zaman her şeyin daha fazlasını istiyorum.
  11. 12411
    sevinçten ağlamak isterken üzüntüden ağlıyorum resmen. atandığım yer kimseyi mutlu etmedi bu kadar moralimi bozmalarına gerek var mıydı bilmiyorum akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş bile denildi.d sadece sevgilim ve ben mutluyum ama ben de olamıyorum her an biri çıkıp olumsuz konuşuyor. hayatımın yarısında yanımda ailem yokken büyüdüm okudum ben. ailem uzak diye niye dert ediyor anlamış değilim bu kadar seviyor özlüyor olsalardı o kadar yalnız bırakmazlardı diye düşünüyorum kendi açılarından haklılar diye yorumlar alıyorum. ha eskişehir olsaydı kimse olumsuz bir şey söylemeyecekti herkes çok mutlu olacaktı. ben pişman değilim sevgilime yakın yeri yazdığım için inşallah da olmam ilerleyen zamanlarda. tek başıma da ayaklarımın üzerinde durabilecek kadar güçlü olduğuma da inanıyorum allah yüzümü kara çıkartmasın ne diyeyim.d umarım her şey çok güzel olur ve mutlu olurum, oluruz.
  12. 12412
    buraya kendimle ilgili farkındalıklarımın, keşiflerimin, 'benim neye ihtiyacım var?' sorusunu sorup cevaplamaya hazır olduğum zamanlarda uğruyorum. pek umudum yoktu akışta bir canlılık görmeye dair fakat şaşırtıcı derecede umutlandım bu sefer. hala sigara molasında ayaküstü soluklanıp birkaç cümle edilebilecek bir yer havası var. hadi bakalım.
  13. 12413
    angst bir hikaye yazarken ağladım. kafayı sağlam yediğimi düşünüyorum. aslında yemiştim de işte tescillendi bir kez daha,lol!
  14. 12414
    Bu sözlüğü parçalayıp harman çıtır çerez başlıklarına bölen yuno'ya kızgınım.

    Ulan ne zaman buna kalkışıldı, o günden beri hiçbir şey yolunda gitmedi. O zamana kadar sözlükte saçma sapan entry kasıp 1000 olunca çatal bıçak seti kazanıyoduk, o da gitti. O zamanları özlüyorum ara sıra.

    Nys.
  15. 12415
    1.5 aydir her gun agliyorum istisnasiz gun guzel baslasa bile kotu bitiyor o kadar yoruldum ki. degecek bir neden olsa bari ya bombos seyler yuzunden aglatiyorlar insani. kis gececek ama kurt yedigi ayazi unutmayacak...
  16. 12416
    Ayol selam mutluyum huzurluyum hayatımın en verimli zamanları...
  17. 12417
    Hazırlığa giden kardeşim ilk almanca sınavından 40 almıştı kızınca çalışmadım dedi. Şimdikine çok çalışmış 45 almış. Yeto artık yeto diye anırıyorum evde. Senin aldığın eğitimi Suriyeliler'e verseydik hepsi hans olurdu.
  18. 12418
    Ben bu başlığa en son yazdığımda dolar 8.37 idi. Vay arkadaş.

    Neyse itirafa gelince...çok seviyorum be...
  19. 12419
    baba noodle yemeye çalışırken çok aciz ve çirkin hissediyorum kendimi. tadı falan güzel ama höpsh höpsh diye içime çekmeye çalışırken gözlük camları buğulanıyor, ortalık makarna suyu oluyor. utanıyorum sözlük.
  20. 12420
    bugun biri geldi dedi ki ölmek istiyorum ama canıma da kıyamıyorum. gozumun icine bakarak soyledigi icin etkilendim insallah tedavisi ise yarar.
  21. 12421
    üç beş delikanlı ile sözlüğü ayağa kaldırmanın zamanı geldi de geçiyor artık.
  22. 12422
    ara ara istanbul depremini düṣünüyorum konuṣuyoruz kendi aramızda falan da bizi aramaya gelen olmaz diyorlar. hafiften bi pismanlik hissediyorum maalesef.. tercih donemimden once 6 subati yasasaydik yazmazdim burayi. tabii bilinen bir seydi istanbul depremi ama bu kadar ensemde hissetmemistim o zaman.
  23. 12423
    İşten geç çıkmaya o kadar çok alıştım ki ne pazartesi sendromu kaldı ne haftasonunun geldiğine seviniyorum. Öyle sikko bir hayat işte...
  24. 12424
    her gün alıştın mı diye soruyorlar alışamadım pek ama alıştım diyorum. insanlara ölümü gösterip sıtmaya razı ettikleri bi çalışma düzeni kurmuşlar...
  25. 12425
    15 güne bir ben bu işi yapamayacağım diye ağlama krizi geliyor sevgilim dedi ki türk halkı güçlüyü sever herkese emir vererek konuş sert ol sesin gür çıksın kimseyle kavga etme ama kimsenin lafının da altında kalma dedi hakikaten kibarlık cidden insanı o kadar yıpratıyormuş ki rüyanızda görürsünüz gülen yüz kibar konuşan alttan alan insan. beni gece 4te ağlatan 70 yaşındaki kadın ve daha niceleri yüzünden bu şekilde davranmam gerekiyorsa davranırım davranmaya da devam edeceğim. kavga da ederim gerekiyorsa lafımı çekmeden tek bir hakaretine bakar tutanak. acilin 2.ayında çıldırmadan hayatta kalmak için yapılması gerekenler..
    o kadar nefret ediyorum ki şu an bazı insanlardan hepsinin yüzü aklımda bile değil ama nefret ediyorum ve tiksiniyorum.