kayıt

kutup itiraf

  1. 9976
    Bir kaç tane okumayı sevdiğim yazar vardı. Artık yazmıyorlar sanırım. Buradan da sıkılmaya başladım o yüzden. Monoton hayatımın ekstrem itirafını yapmış bulundum.
    • Sevindim:)
  2. 9977
    Şarkılara içim sığmıyor. Boğuluyorum.
  3. 9978
    cemrelerin düşmeye başladığı şu günlerde bu kadar soğuk olmasına inanamıyorum. sanki yaz hiç gelmeyecek gibi bir türlü ısınamyoruz....
    • iki cemre arası soğuk olur derler.
    • yeni duydum,olabilir.
    • ohoooo tüm cemreler düştükten sonra bile soğuklar olur, Berdül’acz ya da kocakarı soğukları derler xd yazın geldiğini hıdırellezden önce hissedemem.
  4. 9979
    uzak kalamadım sözlükten. dedim ya, çabuk alışkanlık kazanırım ben. boş kaldığım her an elim sözlüğün sayfasına gitti. 2 gün dayanabildim.
    neyse 01.01 bilgisi. beeblebrox online.
  5. 9980
    Erkeklerin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    • erkeklere laf etme canına kıyarım.
    • defol.
    • allah belanı versin yok ol.
    • Gizemabla'nın fedaileriyiz, bu haklı davada erkekleri yedirtmeyeceğiz .d
    • Çok haklısın...
  6. 9981
    Ay sözlük bu en sağlam itirafım. Dalgınlıklarım çok meşhurdur ama bu efsane oldu. Az önce makyaj temizleme suyu yerine asetonu pamuğa döküp rimeli çıkarmaya çalıştım. Dehşet bir yanma olunca farkına vardım. Yazarken utanıyorum ya. Kalsın ama bunlar burada. Okur okur gülerim. Gerçi sabaha ne olur diye korkuyorum umarım ağlamam. Ahh şu been.
    • Daha ne olsun...
  7. 9982
    Terlikle uyuyorum.
  8. 9983
    Bugün porno izleyeceğim her normal insan gibi. Neyse ev uygun ortam haline geldi ve kulaklıkla uğraşmak istemedim. Neyse odamda işimi gördüm ve buralar pek mühim değil. Sürekli odam neden soğuk diyip duruyordum sabahtan beri. NEyse işte duş vs aldım ve bir geldim ne göreyim cam açıkmış. Şimdi otur düşün kim ah uhları duydu diye...
  9. 9984
    Eğer beni tanırsanız beni tanımış olursunuz, evet.
  10. 9985
    Adet olmuş kadınla daima kibar konuşun. Yoksa fitilli tartışmalar çıkabilir
  11. 9986
    Sevdiğim, değer verdiğim birinin nefes alıp almıyor oluşundan bile habersiz olduğum gerçeğiyle yüzleşiyorum sürekli. Düşündükçe delirecek gibi oluyorum ama yapabileceğim hiçbir şey yok.
  12. 9987
    Her gördüğümde nefesim kesiliyor. "Acaba yazdıklarımı kıskanıyor mu?" yada içten içe böbürleniyor mu diye merak ederken buluyorum kendimi. Yazmaya yazıyorum da bir onu yazabiliyorum. Araya da bir sürü adam sokmuştum halbuki. Geçemedim senden kendini Zarifoğlu sanan adam. Nasıl takıldığımı bilsem kurtulmanın yoluna bakacağım da; ağırlaştırılmış müebbet gibi, boynuma geçirilmiş urgan gibisin. Allah'ım hiç mi ihtimali yok?
    Soluz ya, yozuz ya, kötüyüz ya, çirkiniz ya, aptalız ya... Hiç ihtimali yok. Onu sevdim ya,tek mümkün o gibi geliyor bana; mümkün değil!

    Yakışıksız ve piç bir karizmam var. Kızlar bana hasta, erkekler de beni hasta ediyor
    O mahvediyor, sorma

    Bacaklarım çok güzel
  13. 9988
    kIyafet tarzI seyleri almaya karar vermem acayip kIsa surer. kumasIna bakarIm, bedenine bakarIm bunlar uygunsa fiyatIna bakar ve o da uygunsa alIrIm.

    bugun yengem arayIp burda bir yerden aldIgImIz pestemaldan bir tane daha almamIzI ve kargolamamIzI istedi.

    annemle oraya gittik, goruntulu arayIp pestemallarI gosteriyoruz. sanki devlet meselesine karar veriyolar kIzIyla, oturup o renk mi bu renk mi olsun diye tartIstIlar iki saat. neyse sonra karar verdiler yolladIk, ama tum gun gitti mk.
  14. 9989
    Bir tane kadın var, Varlığını sevidiğim. Ömrümde pek olmamıştı bu.
    Varolması rahatlatıyor, bir gülümsemesini düşünmek iç huzrumu veriyor.
    Çok sevdiğimde çok kırıldım. Bu sefer efsane başı tuttuk sanırım.
  15. 9990
    Hayatım dümdüz neyin itirafını yapayım ben ya.
  16. 9991
    Para harcarken içim acıyor. Böyle biri değildim eskiden para durdukça canım sıkılırdı illa bir şey alma derdinde olurdum ama şimdi ne oldu bilmiyorum eskisinden çok daha fazla geçiyor elime ama harcamak gelmiyor içimden. Allahım sen beni cimrilikle sınama yarabbim geriye kalan her şey kabulüm ama cimri olamam asla çok fazla laf ettim cimrilere yiyemem bu lafları.
  17. 9992
    penisi duygusal açıdan tatmin edici buluyorum ama ağız ve dudaklar kesinlikle daha doyurucu.
  18. 9993
    bugün çok mutlu uyanmış olmama rağmen aksilikler üst üste geldi, güzel bir gün olmuyor.
  19. 9994
    siyah bir duvarı ne kadar beyaza boyarsanız boyayın en fazla gri tonlarını elde edebilirsiniz. insan ne kadar doğal seleksiyon'un bir parçası olsada, öğrendim ki değişmeyen ve değişmeyecek şeyler var. değiştiremeyeceğin şeyler var!
    her şey dönüp dolaşır.. geçmiş yakanı bırakmaz.
    "bembeyaz bir sayfa" "yeni bir defter"
    bunlar palavra.

    sıfırdan başlamak sadece yeni doğmuş bebeklere mahsustur.
  20. 9995
    #1413444 ve 1 sene sonra dedem kanseri yendi! ^^
  21. 9996
    Lan sözlüklerin birinde adamın biri kadın sanıp lap diye instagram istedi. Yaklaşık üç saniye falan muhabbet etmiştik daha. Bu nasıl bir açlık... ben de badim olacak falan sanmıştım

    (bkz: gerçek Kötü çocukluk bu değil)
  22. 9997
    Bugünü perşembe sanıyordum. Dersim olmadığı halde 10.00'da kalkıp katıldım hiç tanımadığım insaların olduğu sınıfa. Girince de çıkılmıyor. Saçma sapan bir başlangıç oldu güne.
  23. 9998
    Yıl dım.
  24. 9999
    Uzun zaman Sonra ilk defa rüyamda gördüm. Uyandığımda ağlıyordum resmen. Kafamdan güzel bir kadın sesi uydurmuşum, rüyamda onu dinleyip durdum. Şiir okuyordum ona bu berbat sesimle. Sanki dinlemek istemiyormuş gibi, sanki ‘sus artık’ dermiş gibiydi ama yine de okuyordum.

    Özlediğimi fark ettim, çok özlediğimi. Biliyorum artık özlememem unutmam gerekiyor ama koltuktaki kahkahalarımız kulaklarımdan hiç gitmiyor.

    Neyse güne böyle başlamakta akskf bu gönderi bir süre Sonra kendini imha edecektir.

    Ahu esenlikler diler.
  25. 10000
    İtiraf ediyorum kavak yelleri su'ya aşıktım.