kayıt

kutup itiraf

  1. 9351
    Sabaha kadar konuşup saçmalayasım var ama sistem gereği yarın ölü olmak istemiyorsam uyumalıyım. Ve Ben de bir klasik olarak sisteme boyun eğip uyuyacağım sanırım.
  2. 9352
    Arkadaşlarla Avşa adasına tatile gitmişiz. Avşa adasını bilen bilir. Güzel koylar genelde merkezden uzaktadır. restaurant vardır o koylarda fakat onlarda uzaktır koylara göre en azından eskiden öyleydi. Altın koydu sanırım hatırladığım kadarıyla neyse sabah erkenden gidecektik. Kaldığımız motelde 4 kızla tanıştık hep beraber gidecektik. Orada su bulamayız diye, pet şişe ayarlamıştım ben su dolduracaktım fakat bulamadım. Sonra motelin terasındaki havuza giderek, arkadaşa petimi gördünüz mü diye sordum ? Cevap arka masadaki kızdan ; Kanatlı mı ? kanatsız mı ? diye sormasıyla tüm herkesin bana gülmesi.
  3. 9353
    dün, bir gaflet anında saçlarımı 3'e vurmaya karar verdim. kararım değişmeden de bunu uyguladım.
    ardından yakın arkadaşlarıma fotoğrafımı atıp tepkilerini ölçmeye başladım.
    "haydaaa" ve "neden?" gibi klasik tepkileri saymazsam "mezopotamya eşşeği" (evet 2 ş ile) tepkisi beni şöyle bir sarstı. fakat çabuk atlattım.
    sabah uyandığımda her şey normaldi. çarşıya çıkmam gerekiyordu. hemen normal bir kot pantolon ve beyaz, baskılı bir tişört geçirdim üstüme. ardından ilk garipliği hissetmeye başladım. içimde, aniden yeşeren celtic sevgisine anlam veremedim. hayırdır inşallah diyerek siyah kot ceketimi giydim. bir anda aklıma kenny dalglish ve goerge best geldi, anlamsızca, yaşamadığım geçmişe özlem duyup gülümsemeye başladım.
    kendimi toparlamam zor oldu ama başardım. en sevdiğim kolyemi takarken bir sorun yoktu. tekrar normale döndüğüme kanaat getirdim. lâkin dışarıya bu dazlak kafa ile çıkamazdım. allah'tan siyah bir berem vardı. her şey o bereyi takmam ile tamamlandı.
    bir anda, bilgisayara fm 2001 yüklendi. hatta çoktan mönchengladbach'ta kariyer açıp 10 sezon oynamıştım. fütursuzca fransa 2. liginden savaşçı orta saha bulup takımıma katıyordum. müzik çalma listemde pink floyd ve led zeppelin fink atıyordu. yan sekmede ise plak piyasasını araştırdığım bir site açılmıştı. pcyi kapatıp arkama döndüğümde, ercan taner ve johan cruyff'un kitapları ile göz göze geldim. artık kabullenmem gerekiyordu. ali ece olmuştum!
    artık twitter'da bana soru soranlara "paşam, bence ....." tarzında cevap veriyorum. yine twitter'da, van dijk'ın celtic'de oynarken, dortmund deplasmanı maçında, maçı yöneten hakemin dedesinin mesleğini sorup 23. doğru cevaba kitap yolluyorum.
    artık bu hayata alışmak zorundayım. aslında mourinho'ya mouninho demek zorunda kalmasam başarabilirim de. arada bir çıldırmam gerekebiliyor fakat bunun da altından kalkabilirim.
    kendinize iyi bakın. ben gidip biraz 1976-77 sezonu, nottingham forest-everton maçını izleyeyim.
  4. 9354
    işte öyle abuk sabuk insanlarla uğrasıyoruz.
  5. 9355
    okul başladı ama ben 2 haftadır başlayamadım. hayır derneklerini arıyorum, hadi abim başka kapıya diyorlar. ev tutacağım, kiraya ortak olacak adam yok. genç yaşımda homeless oldum.
  6. 9356
    bir filmi cok begendim sinema kanalInda, tam yeni baslIyodu. izleyeyim dedim. sonra kalkIp corba yaptIm, aksam yemegi yedik, kilicdaroglu'nun bugunku grup toplantIsInI izledik o bitti, odama geldim bu entryi yazIyorum film hala devam ediyor.

    film izlemeyi neden sevmedigimi bir kez daha anladIm. izleyemezmisim. zira cok uzun.
  7. 9357
    arkadaşlık kavramını arşa çıkaran insanlar tanıyorum. bugün içlerinden bir tanesi gelip naber dedi ve saçlarımdan öptü. aniden 7 yaşıma döndüm. ben de kocaman gülümsedim. sonra eve kadar butlular üstünde uçarak gittim. çok zor arkadaş edinip 12'den vurabilmiş olmak dünyanın en güzel şeyi olabilir
  8. 9358
    Çiçek gibi insanları üzdünüz, bahçeniz bahar görmesin.
    • Bir döngü var ama, ne olduğunu çözemiyorum. Beynim duygu haritasında yer bulamıyor.
    • Öyle yapıyorum zaten, bazı geceler sadece düşünüyorsun standart.
    • Boşver, herkes bahar görsün, çorak bahçeler çok büyük ceza
  9. 9359
    bob marley'in meşhur no woman no cry şarkısının kadın yok, ağlamak yok manasına geldiğini öğrendiğimde kanım donmuştu.
  10. 9360
    BU SÖZLÜKTEN BİR HANIMEFENDİ İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİM.
    • Sanal sikiş ftw xd
  11. 9361
    Az önce askeri doktorların olduğu ve hiçbirini tanımadığım bi whatsapp grubunda biraz atarlı sitemli konuştum. Sonra biri bana yol göstermek için bir iki şey söyledi. Ben de onu zaten yaptığımı sitemkar bi şekilde söyledim. Sonra adamın numarasının yanında görünen adını soyadını googledan arattım. Herif tuğgeneral çıktı. Allahtan tabip. Piyade falan olsa şu an üs bölgesinden helikopterle aldırırdı beni.
  12. 9362
    1yıldır gittiğimiz veteriner meğer iyi partiden mv adayıymış. yani adama 1 yıldır düzenli olarak kedi götürürüz, bunu daha bugün ismini gugılda araştırınca fark ettik. ünlü bir tanıdığım var vay be diye gurur duyacaktım derken akp mv ile (adayı bile değil) ve annesiyle aynı kuaföre gittiğim aklıma geldi. ben de hep politikacılardan gidiyorum bu ne bohem lan.
  13. 9363
    Bugün daha doğrusu dün baya fantastik geçti. Çocuk teslimine gittik. Çocuğun velayeti annede. Babası yaz tatilinde 1 ay görme hakkına sahip. Ama 2-3 ay önce biten bu sürede çocuğu vermiyor. Çocuk bende kalmak istiyor vs diyor. Çocuk da 13 yasında.

    Adam doktor. Ama harbi dedikleri kadar manyakmis amk. Ifadeler, jest mimikler falan çok kıl. Anadolu ajansıni cagirmis bir de puşt. Geldi onlar da. Roportaj verdi. Bizi de cektiler amk. Yarin oburgun duseriz show habere falan. .d

    Tabi bu icra kanaliyla cocuk teslimi sikintili oluyor. Pedagog falan olsa da ne etkisi olacak ki. Cocuk zaten bitmis amk. Hareketleri falan normal degildi. Babasi belli ki cok baski yapmis. Ama su anki mevcut duzenleme cok tartisma konusu olsa da yapacak bir sey yok. Riza ile zamaninda vermezsen ne yapacak kaRsi taraf? Kapina polisle gelip alirlar...

    HAYIR YENI DUZENLEME NASIL OLACAK MESELA? HANI BAHSEDILIYOR, HABERLERDE AGLAYAN COCUKLARON PLANA CIKARILIYOR, BUNUN YOLU YAPIL.AYA CALISILIYOR TAMAM DA ULAN ZATEN COCUGUN PSIKOLOJISINI SIKIYORSUNUZ. BARI AZCIK MEDENIYET GOSTERGESI OLARAK UZLASIYLA HALLEDIN LAN. SORUMSUZ IBNELER. YAZIK YA CIDDEN YAZIK. PUH AMK.

    NEYSE. YARIN OBURGUN LINK ATARIZ...AYI GIBI UNLU OLUYORUZ...
  14. 9364
    yazmaya değil de hayata nereden başlayacağım bilmiyorum sözlük, bilmiyorum... öyle bir kapana sıkışmışım ki çıkmak çok zor. Team fight'ı başlatmak için tek başına 5 kişinin arasına girip takımı tarafından satılan support gibi hissediyorum lan kendimi. 2 saat önce ev sahibi aradı kiraya zam yaptığını söyledi. 1100 lira oldu bize 1250 lira. annem artık çalışamıyor o da yaşlandı sözlük. bir şeyler yapmam gerekiyor farkındayım, beni aynı zamanda hayata tutunduracak bir şeyler... ekim başında gelmesini beklediğim haber ekimin sonuna ertelendi, diplomamı 1 hafta sonra almak için öğrenci işlerine telefon edeceğim muhtemelen onu da erteleyecekler. hayatımda düzenli olarak bir şeyler erteleniyor. şu hayatta annem dışında tutunduğum tek bir dalım vardı o da kırıldı. Moskova benim için bu hayatta tek çıkış yolu. kirasıydı, faturasıydı, sigarasıydı elde avuçta bir şey kalmıyor. böyle devam ederse evden de çıkartırlar bizi. milletin dini imanı para oldu, kimseye gram güvenim kalmadı. dışarı çıkıp 2 çay içemeyecek hale geldik. asosyallikten eski oyuncaklarımı karşıma alıp muhabbet etmeye başlayacağım Eric Cartman misali. tek isteğim bir ışık hüzmesi yüzüme yüzüme vurmasına da gerek yok uzaklarda belirse bile kafi. yeter ki yaşayamadığım hayatımda biraz olsun beni umutlandırsın.

    daha yazılacak çok şey var sözlük yazıp gitti demesinler diye yazmıyorum. hehe

    bu arada youtube yine formunda webcam'den göz yaşlarını görüyor galpa.
  15. 9365
    gitgide Meursault'a benzediğimi düşüyorum ve canım sıkılıyor.
  16. 9366
    dönüp dolaşıp aynı cümleye varıyorum her gece.

    "kırgınım, saçılmış bir nar gibiyim."

    vardığım yer, içimde yankılanan cümle, canımı yakıyor.
  17. 9367
    Radikal kararlar aldım, evet tam şu anda.

    Hadi bakalım bundan sonra.
  18. 9368
    Bisiklet kullanmayı bilmem.
    Hiç hayvanat bahçesine gitmedim.
    Kahve içmekten nefret ederim.
    Parfüm kullanmayı sevmem.

    Aklıma başka insanların yapabildiği benim yapamadığım şeyler gelmiyor gelince uzar liste :d
  19. 9369
    buraya nasıl bu kadar uzun yazılar yazıyorlar anlamıyorum
    • Günlük hayatta Mesajlaşırken dahi uzun yazıyorum, derdimi kısa anlatacak kadar türkçem yok maalesef...
    • Estağfurullah sorun ettiğimden değil de, kanayan yaramdır kısa cümle kuramamak o bakımdan fırsatını bulunca yazıp rahatlamak istedim:)
  20. 9370
    Beni aldatan eski sevgilimin düğününde garsonluk yaptım bugün.gelin ve damattan haberim olmadığı için işi kabul etmiştim.gelin ve damadı piste çağırdıklarında su servisi yapıyordum tam servisi bitirdim kafamı bi kaldırdım "o" bana bakıyor..boğazım düğümlendi..elimdekileri düşürdüm..şef hemen yanımda olduğu için hemen azarladı beni..sonra damat araya girip "olur böyle şeyler kızma" diye üsteledi şefi ve cebime 100 lira sıkıştırıp "takma kardeşim" dedi.şimdi ben ne yapayım ??? Onu çok severken beni aldatan kadının düğününde garsonluk yaparken karşılaşma mı ? Onun yanında azar yediğime mi ? Yoksa damadın beni savunup cebime para sıkıştırıp beni savunmasına mı ?
    • ''bu kız beni aldatmıştı emin misin hocam'' yan kardeşim. yanayım yazmak istemiştin galiba
    • demediğine yan yani. bi şey düzeltirken başka bir yeri bozdum aq
    • serin hikaye
  21. 9371
    Sokuk sokuk dertlerin itiraf diye uzun uzun anlatımlarına ve ucuz, fiktif ve bir o kadar da ağlak girdilere bolca rastladığım başlık. Tam bir keko deryası.
  22. 9372
    2013 yılında 2 kız tarafından cinsel tacize uğradım, istismar edildim belki işin boyutu tecavüze vardı ama ben bunu hala daha bilemiyorum. sene 2013 o zamanlar gencecik, pırıl pırıl bir gençtim. gün batımı biramı içerken alelade tipler masalara çökmeye başlamıştı. ben rakılamaya devam ederken yan masama 2 kız oturdu ve derin bir sohbete daldılar. ben de ''bu kadar yüksek sesle konuştuklarına göre önemli bir konu herhal :o ben de dinleyeyim'' dedim. sonrasında daha da merak ederek kızlardan birine göz ucuyla bakmaya çalıştım ve lise arkadaşım olduğunu fark ettim. ah sözlük ahh keşke bakmasaydım. kızla yüz yüze gelmemizle ''aa aegean nappper'' demesi bir oldu sonrası gelsin tekila şatlar gitsin honolulular vay amk şimdi düşününce o içkileri içmek için barmene ağır bedel ödemek lazımmış. her neyse gey değilim. eehehe.

    bar faslı çoktan bitmişti. hesaplar ödenmiş, ben tam evin yolunu tutacak gibi olmuşum ama yok uzaklardan bir ses, aegean hadi gelsene nereye, diyor. kendi kendime '' lan olm sınıfta hiç sevmezdim ben kızı'', '' şimdi gitsem kesin bir şeyler olacak'', ''olm aegean kesin rezil olacaksın bak'' sekansıyla düşünceler peşi sıra dizilmeye başladı. keşke kendimi dinleseydim...

    kızlardan genç olanı beni sahilin en ücra yerine çekmiş gömleğimin hiç açılmamış düğmelerini çözmeye çalışırken yakaladım. ''erkeklik elden gidiyor be aegean'' dediysek de erkeklik böyle gitmiyor ki... saldıray abi gibi züleyha'ya yardıramam. ama, ama o kız, o kız öyle değildi... yardırıyordu, tabela ayağında 20 ganyanlı at gibi, gazi koşusu şampiyonluğuna koşarcasına, koşa koşa, yardırıyordu...

    insan sesleri, köpek seslerini bastırmaya başladığı saatlerde reddetmeliydim ahlaksız teklifini. sabahın 5'inde yalnız başına bir bakir erkek ne işi var bir kızın evinde.. saatler ilerliyor, vücuduma zerk edilen alkol daha da etkisini gösteriyor, başım dönmeye başlıyor, artık bilincimi kaybetmeye başlıyorum, abdominalimde bir buseyle ayılıyorum. geceyi aydınlatan yıldızlar yoktu artık. deniz durgun, yakamoz yerini derin bir acıya bırakmış adeta göğsümü yarıyor. ben bu değilim ki, daha 18'inde hiç sevilmemiş, hiç sevişmemiş gencecik bir çocuktum. neden diyordum ona, neden bana su yerine vodka içirdin, neden benim rızam olmadan benim bedenime, benim ruhuma sahip olmaya çalıştın. hiç ses yoktu, sanki ölüm gelmişti ve sesi, soğukkanlı bir katil gibi öldürmüştü. çok sessizdi... o kadar sessizdi ki bir daha kendimi duyamadım.
  23. 9373
    www.youtube.com/...

    sondaki poşetli teyze benim
  24. 9374
    20lik diş çekiminde sesi çıkmayan ben, yarın kanal tedavim var düşündükçe ağlamam geliyor. Alın size itiraf
    • Daha önce kanal tedavisi oldunuz mu bilmiyorum. Doktor kanal tedavisini yaparken herhangi bir acı olmuyor. O kadar da gerilmeyin.
  25. 9375
    az evvel takla atmayI denedim ve attIm hem ileri hem geri. tabii cok sevindim bu duruma ve takla atar atmaz ayaga kalkmayI deneyeyim dedim onu da yaptIm. lakin omzumu mu carptIm bilmiyorum yattIgImda fark ettim simdi, omzum cok acIyo. bir daha sert zeminde takla atanIn aq
    • en sevdiğim insan tipi; durduk yere dur bi ben takla atayım diyip atanlar. bunu yapan bir ben değilmişim diyip seviniyorum.
    • bunu duyunca ben de cok sevindim :))))
    • cekersem atarIm bi'dahaki sefere xd.