kayıt

kutup itiraf

  1. 12348
    bazı şeyleri konuşmanın vakti gelmişti;

    (bkz: ben iflah olmaz bir sweet bağımlısıyım)
  2. 12349
    Aa rkadaşlar balığım öldü. Bu sefer cidden öldü. Ne bileyim önceki seferler tam suni teneffüse başlayacakken canlanırdı ama bu kez ciddiymiş.

    Bu hafta adımımı attığım her yerde birileri öldü zaten. diğer insanlardan anlamasını beklemek gibi bir yanılgıya elbette düşmeyeceğim ama neredeyse kahroldum.

    Gidip biraz tenhada hüzünlenip belki de ağlayacağım. Kalan balığımla birlikte ve el ele bu zor günleri atlatacağız.

    Basın toplantımız bitmiştir, kolay gelsin.
    • Cnm başın sağ olsun. Balığın için akvaryum ortamı hazırlamadıysan uzun süre yaşaması çok zor Mlsf.
    • 4 yasındaydı ablası...
    • Tesekkürler..
  3. 12350
    son 1 yıldır hiçbir şey yolunda gitmiyor. çoğunluğu benim hatam tabii, artık yoruyor.
  4. 12351
    Tüm yaşıtlarim evlenmiş hatta bazılarının çocuğu bile olmuş. Ben hala cips yiyip varoluşsal sancılar çekiyorum.
  5. 12352
    küçük yaşlarımdan itibaren annem ve babamı kaybetmekten çok korkuyordum ama bugün baktım da bu korkum gün geçtikçe daha da artıyor. gözlerimin önünde yaşlanıyorlar. onları çok seviyorum. bugün çok duyguluyum... çok şey yazmak isterdim ama vaktim yok.

    ikisinden birini kaybeden yazarlara sabır diliyorum. çok zor bir şey olmalı.

    hadi iyi geceler canlarım.
  6. 12353
    Normalde evde olmayı seven biriydim ama pandemi döneminden sonra evden çıkmak istemiyorum artık. Dünyanın En güzel yeri evimmiş gibi hissediyorum. Bir yere gitsem bir an önce eve dönmek istiyorum.
    Hafta sonu için kuzenime söz verdim ama şu an hiç gidesim yok. bir gün erken gelip evde mi takılsam acaba diye düşünüyorum şimdiden..

    Kendimi dışarıya kilitleyeceğim böyle giderse.
    • yorum yazmaya korkuyorum, şimdi bir “neyse” daha yeriz diye sksnsks.

      şaka yaptım korkmuyorum aslında.

      ev iyidir, aynı şekilde düşğnmekte ve davranmaktayım.

      dışarıda bok mu var diyorum ve bakıyorum evet var.
    • fgahgd. evi ne kadar övsek az. evde her şey var.
    • toplanın evciller, ev övüyoruz.

      valla sabaha kadar överim aksmsks.

    • evden çıkmadığı için bir türlü faaliyet gösteremeyen lobi.
  7. 12354
    patron yavşaklığından sıtkım sıyrıldı.
    yedi ay önce iş görüşmesine oturduk. ben şöyle farklıyım böyle değişik bir patronum dedi de dedi. eyvallah dedim. maaş konusuna sıra geldi. 1 ay birbirimizi deneyelim dedi. asgari ücretten bir miktar fazla para artı holosko karşılığında anlaştık. ben başladım çalışmaya. biraz şansım yaver gitti, biraz da işi sıkı tuttum ( ortam güzel kaçırma velo sen burayı) adam hayatında görmediği paralar kazanmaya başladı. sayemde demiyorum da ama harbiden çok çalıştım. güzel çalıştım ama. neyse adam daha ay sonu gelmeden ''velociraptor abi sana ilk söylediğim rakamdan dört yüz lira daha fazla verecem'' dedi. allah razı olsun dedik kabul ettik. 2 ay 3 ay oldu 4 ay oldu para gelmeye devam ediyor ama bizim holosko ortada yok. patron biz seninle bir miktar para artı holosko diye konuşmuştuk, hani nerede bizim prim de diyemiyorsun tabi. huyum değil. biri bir şey verecek ben alacam. bir dal sigara bile istemem kimseden. prim mevzusu acayip canımı sıkar oldu. 7 ay oldu, abi eline sağlık, abi sağol, abi helal olsun ya nasıl çözdünlerle gidiyoruz bakalım. çok sıkıldım. içimi dökeyim dedim. neyse aksam sahile ineyim de biraz suyla konuşayım. bu böyle olmayacak.
  8. 12355
    Bugün de temaslı olduğu için öğretmeni okula gelmeyen öğrencim gibi uyandım. Tüm gün ağlamış okulda yazık bensiz jsjsjs.
  9. 12356
    Bugün ahlak eğitimi verdiğim, sürekli nazik olmaları konusunda uyardığım, her gün kibar davrandığım çocukların bahçede birbirine göt dediklerini öğrenmişim gibi bir gün yaşadım.
    • sadece göt demiyorlardır. ilkokul birdeyken ne küfürler biliyordum ben sjdndkdkf.
    • Duyduğum kısım bu sadece... ins devamini duymam
  10. 12357
    Büro arkadaşım anlattığı şeyin komik olduğuna o kadar emin ki neşesinden, küçük mutluluğundan olmasın diye eşlik ediyorum kahkahalarına. Lakin çenem ağrıdı sahtekarlıktan.
  11. 12358
    Kendimi sürekli yorgun hissediyorum. 8 saat uyudum da yorgunum 12 saat de uyusam yorgunum. Tüm gün hiçbir şey yapmadan uzansam yine yorgunum. Kendimle napacağım ben yav?
  12. 12359
    Bundan 3 4 sene önce buralarda gülüp eğlenirken buraların dutluk haline gelmesi üzücü durum almış. Arada girip bakıyorum kim var kim yok diye lakin tanıdık kimse de kalmamış. Herkes hayat koşturmacasına dönmüş, tabi ben de aynı şekilde xd

    İşimi çoktan elime aldım, nişanlandım ve evlilik için gün sayıyoruz. Gönül isterdi ki düğüne davetlisiniz diyeyim fakat bu yazıyı bile kaç insanın okuyacağı belirsiz... burada tanıdığım sevdiğim kim varsa umarım ideallerine ulaşmışlardır. Sözlük 1000 oldu mu yeaaa xd
    • Vay hayırlı olsun kardeşim benim.
    • Tesekkur ettim tarihin en iyi gartic oyuncusu xd
    • Hayırlısı olsun, allah mesut etsin. Bayramınız mübarek olsun.