kayıt

kutup itiraf

  1. 7776
    12 yaşında genç bir kızım.
  2. 7777
    10. sınıfta bir arkadaşımla beraber bizim evde otururken bi anda evdeki rakının tadına bakmaya karar verdik. bardaklar kokar anam anlar diye pet şişenin içine bir miktar rakı ve bir miktar su koyup içtikten sonra pet şişeyi uzaya yollamıştık allah affetsin.
  3. 7778
    Lisede kız arkadaşım için doğum günü hediyesi almıştım, bir tane ayıcık. Kız kabul etmedi bende atmaya kıyamamıştım.Evde bir köşeye sakladım ayıcığı. Neyse gel zaman git zaman üniversiteye geldik. Hoşlandığım kızın doğum günü var, bende bu ayıcığı verdim kıza. Kızda çok beğendi ayıcığı. Hatta beraber isim koymuştuk. Mızmız'dı adı. Bu da böyle bir anımdır.
  4. 7779
    Sinirlenince nasıl tepki verdiğimi bugün dha net anladım. Sinirlenince gözlerim doluyormus. Bu ay benim için sabır denemesi ve bol bol sinir krizleri olacak sanırım. Allahm istifa etmeme ramak kaldı nahanda buraya yazıyorum
  5. 7780
    Ekşi sözlük hesabını şimdilik kapattım ne zaman açarım ya da açar mıyım bilmiyorum ama terbiyesiz, saygısız ve samimiyetsiz bir yerde durmak istemedim. Samimi ortamlara alıştığım için terbiyesizliğe gelemiyorum. İçinde bulunup görme şansı elde ettim en azından. Bu sözlüğün bana verdiği değer gibi hiç bir şey olamaz. Vakit buldukça buralarda olacağım.
  6. 7781
    meme uçlarımla oynayıp onlara aferin hayata karşıda böyle dimdik durun diyorum.
    • Ilıksın.
    • bunun ılıklık olduğunu nereden çıkartıyorsun dostom. sanki hiç yapmadın.
  7. 7782
    bugün üzerimdeki vesikalıkta kötü çıkma lanetinin kaldırıldığını gördüm. hayretler içerisindeyim. nasıl iyi çıkmış bilmiyorum. daha öncekilerde abv çek artık bakışından ibarettim.

  8. 7783
    Yaklaşık üç hafta önce bir arkadaş ile pes oynamak için bir mekana gittik, oyuna başladık oynuyoruz. Ben etkili ataklarımla rakibi bunaltıyor gol üstüne gol atıp bir çok pozisyon kaçırıyordum her maç galibiyetle bir sonraki maçları finanse ediyordum, afedersiniz ama zikim taşşağıma denkti, bulutların üstündeydim derken bacak bacak üstüne attığımdan bacağımda bir karıncalanma hissettim ve normal pozisyona geçmek için bir metre kırkbeş santimlik bacağımı kaldırırken ayağımdaki kaba botlar ile play stationa bir koydum tepiği şaaaak diye alet yere kapaklandı, ulan buz kestim. O beş saniye boyunca arkadaş ile bakıştık sonrasında mekanı işletenin bizi görüp görmediğini kestik, fakat oyun devam ediyordu sonra aleti kaldırdık yerine koyduk oyun dondu. Adam pcde takılıyordu biz de hemen hesabı ödedik kaçtık, dışarıda üç tane arka arkaya sigara içtim uzun zamandır böyle bir heyecan yaşamamıştım, ertesi gün keşif için mekana gittik her şey tıkırında aletin akıyor olduğunu görünce ferahladım. Arada bir göt atmak herşeye rağmen güzeldir.
  9. 7784
    uufff sıkıldım yemin ederim sıkıldım.
    bi gün öyle bi gün böyle.
    iki gün çok güzel geçince üç gün bok gibi geçiyor.

    çıksa gitse komple hayatımdan ama o da olmuyor.
    çıldıracağım. gerçekten çıldıracağım.
  10. 7785
    Bir işi 6 ay erteleme kapasitesine sahibim.
  11. 7786
    Yatsam uyurum.
  12. 7787
    kendimi nasil bir cikmaza surukledim bilmiyorum bir sekilde oldu ve yabanci bir erkek arkadasim var.gelecegi gorebiliyorum ve uzun sureli bir iliski yasamamiz mumkun degil.uzak mesafeyle sorunum yok ama istedigi 'birtakim' seyleri yapmam mumkun degil yakinima gelince.(tam bir kezban olabilirim evet) zaten onca yol kat edip buraya gelsin istemiyorum bunun icin.su an durumlar burda fena savas cikabilir vsvs diyip erteletmeye calisiyorum.

    lakin japonya seyahatine gidecek gelecek yil,beni de cagiriyor passportum yok falan diyecegim umarim etkili olur.ucaktan korktugumu biliyor zaten buna ragmen israrci,durum oylesine vahim.

    iki tarafi da yipratmadan bu iliskiyi nasil bitirecegim bilemiyorum.bir bitirsem sittin sene manita arama islerine girismeyecegim kara dul olmaya raziyim.zaten neden manita aradim ben anasini satayim gul gibi yasayip gidiyordum kendi capimda.
    • Japonya bileti aldır, adamdan ayrıl beni yolla japonya'ya.
    • o da guzel bir cozummus :d
  13. 7788
    geçen gün kütüphaneye gidebileceğim kestirme bir yol buldum, biraz ıssızdı. kaldırımda yürürken birden köpekler havlamaya başladı. meğerse orada adamın biri köpek besliyormuş, adamın bahçesinin önünden geçerken deli gibi havlamaya başlıyorlar. benim köpekten aşırı korkan bir arkadaşım var. bunu buradan geçireyim de köpekler birden havlamaya başlayınca korkudan ödü patlasın, bana da taşak malzemesi çıksın dedim. neyse işte çocuğu aldım kaldırımdan yürütmeye başladım. bu da o sırada telefonda abisiyle mi ne konuşuyordu. birden köpekler vahşice havlamaya başlayınca bunun korkudan eli ayağı kitlendi, yeni aldığı 2000 liralık telefon elinden havalandı pat diye asfalta düştü. telefonun ekranı kırılmıştı ve çalışmıyordu. haberi yok ama bunun suçlusu benim. söylesem kesin siker beni. vicdan azabı çekiyorum, bir yerde anlatmam lazımdı.
  14. 7789
    İçime pimi çekilmiş el bombası konuldu. İyi değil geceler.
  15. 7790
    rahat bir sekilde gozlerimi kapatip uzanmayi ve hayal kurmayi uyumaya tercih ederdim.
  16. 7791
    bu sene milli piyango suriyelilere çıkarsa büyük kavga çıkar baştan söyleyeyim.
  17. 7792
    Suriyeliyim.
  18. 7793
    Buraya argo bir şey yazdığımda çoğunlukla utanıp siliyorum. İçimdeki savaşı hanımefendilik kazanmış.
  19. 7794
    o tek bir arkadaşımın bana dönebileceğini bilsem tum arkadaşlarımı feda edebilirdim
  20. 7795
    Herhangi bir arkadaşımla herhangi bir sorun yaşadığımda gidip konuşmak yerine kendi kendimi o arkadaştan soğutmayı tercih ediyorum. Sanki konuştuğumda hep haksız olan ben olacakmışım gibi bir algım var. Peeaaaaahh. Neyse hayırlısı.
  21. 7796
    Küçükken arkadaşımın botları yok diye, karda, botlarımı arkadaşıma verip, kendim spor ayakkabı giymiştim. Halimden gayet memnundum. Hem botlar çakma olduğu için onlarla da ayağım üşüyordu zaten. Sonra zorbanın teki arkadaşımın yanında bana gelip: “lan bu havada giydiği ayakkabıya bakın fukara” demişti. Arkadaşımla göz göze geldik. Arkadaşım gülüyordu. “Ne gülüyon göt” diyip eve gelip ayaklarımı sobaya dayayıp hayatı sorguladım.

    Özetle; iyilik yapmayın.
  22. 7797
    Bu gece ilk defa bir klişeyi gerçekleştirip banyoda suyun altında yere oturup derin derin düşündüm. Gerçi klişe kısmı ağlama olayıydı ama o da bir dahakine artık.
  23. 7798
    bugüne kadar herkeste kendiminki gibi 4 tane meme ucu olduğunu sanıyordum ancak öyle değilmiş. normali ikiymiş.
    • sende kaç tane var abi :D normali ne bunun işler iyice karıştı :(
    • Yok abi yanlışın var normali 4. Sen normalsin yani.
  24. 7799
    Hasta olunca cenin pozisyonunda yatmayı çok seviyorum. Böyle kabuğuma çekildim dokunmayın bana der gibi bir havası var
  25. 7800
    yorumda oylama yapıyorum lakin unutkanlığımdan ötürü tekrar oyluyorum. o zaman x x diye gösteriyor. inşallah geri almıyorumdur oyları. sonra da bakmıyorum.

    4 yıldır her yerini kurcaladığım sözlükte beni aciz duruma düşüren tek olay bu.
    • teşekkürler.