kayıt

kutup itiraf

  1. 12439
    Bu sözlüğü parçalayıp harman çıtır çerez başlıklarına bölen yuno'ya kızgınım.

    Ulan ne zaman buna kalkışıldı, o günden beri hiçbir şey yolunda gitmedi. O zamana kadar sözlükte saçma sapan entry kasıp 1000 olunca çatal bıçak seti kazanıyoduk, o da gitti. O zamanları özlüyorum ara sıra.

    Nys.
  2. 12438
    angst bir hikaye yazarken ağladım. kafayı sağlam yediğimi düşünüyorum. aslında yemiştim de işte tescillendi bir kez daha,lol!
  3. 12437
    buraya kendimle ilgili farkındalıklarımın, keşiflerimin, 'benim neye ihtiyacım var?' sorusunu sorup cevaplamaya hazır olduğum zamanlarda uğruyorum. pek umudum yoktu akışta bir canlılık görmeye dair fakat şaşırtıcı derecede umutlandım bu sefer. hala sigara molasında ayaküstü soluklanıp birkaç cümle edilebilecek bir yer havası var. hadi bakalım.
  4. 12436
    sevinçten ağlamak isterken üzüntüden ağlıyorum resmen. atandığım yer kimseyi mutlu etmedi bu kadar moralimi bozmalarına gerek var mıydı bilmiyorum akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş bile denildi.d sadece sevgilim ve ben mutluyum ama ben de olamıyorum her an biri çıkıp olumsuz konuşuyor. hayatımın yarısında yanımda ailem yokken büyüdüm okudum ben. ailem uzak diye niye dert ediyor anlamış değilim bu kadar seviyor özlüyor olsalardı o kadar yalnız bırakmazlardı diye düşünüyorum kendi açılarından haklılar diye yorumlar alıyorum. ha eskişehir olsaydı kimse olumsuz bir şey söylemeyecekti herkes çok mutlu olacaktı. ben pişman değilim sevgilime yakın yeri yazdığım için inşallah da olmam ilerleyen zamanlarda. tek başıma da ayaklarımın üzerinde durabilecek kadar güçlü olduğuma da inanıyorum allah yüzümü kara çıkartmasın ne diyeyim.d umarım her şey çok güzel olur ve mutlu olurum, oluruz.
  5. 12435
    her şey gayet yolunda giderken hala mutlu olamıyorum. biraz açgözlülük var gibi hissediyorum ama her zaman her şeyin daha fazlasını istiyorum.
  6. 12434
    tercihlerimi dün akşam yaptım, çok kötü bir hafta geçirdim. o kadar zor ki stresin biri bitmeden öbürü başlıyor.d ocak 2023ten huzur dolu bir hayat diliyorumm..
  7. 12433
    2 günde 1 deprem oluyor, yakalanmadığımız şekil kalmadı...
  8. 12432
    Yeni gelmedim geri geldim hemde artarak geldim.... Ciddiyetsiz birinden artık ciddi birine hızlı dönüşümden sonra hızımı alamamış olsam gerek... Burda kimse kimsenin umrunda olmadığını bile isteye sizinle paylaşmaya geldim. Anne oluyorum..... Gecenin bu saati biraz kaygı biraz heyecan ve fazlaca düşünceden uyuyamadığım için 4.5 ayın sonunda sizinle de paylaşmaya karar verdim. Burda olmayı seviyorum arada uğrayıp oturduğum bir bank gibi burası sıkılınca gittiğim park gibi.. Ben anne oluyorum.....
  9. 12431
    sözlüğe girmeyeli yıl olmuş resmen. eski entrylerime baktım da, ne kadar büyümüş ve değişmişim garip geldi... 2021'den bugüne o kadar çok şey atlattım ki bir yılda beş yıllık tecrübe edindim. bir olaylar silsilesi ki sormayın... neyse ki çok güzel sonuçlandı.

    artık daha cesur bir insan olduğum için mutluyum. gelecekte alacağım kararları çok ediyorum.
  10. 12430
    Bugün bir komşumuzun cenazesi vardı. Aynı anda yakınlardaki düğün eğlencesi de aynı güne denk geldi. Hüzün ve mutluluğun bir arada hayata karışmasını orta uzak bir noktadan izlemiş oldum. Hislerim bir miktar körelmiş olabilir. Hayat akıııp gidiyor...
  11. 12429
    normalde altı ayda bir geliyordum ama şimdi 1.5 sene olmuş buraya uğramayalı. neyse adettendir diyerek bir şeyler yazıp çıkalım (tam itiraf sayılmadı sanırım)
  12. 12428
    aslında yazmak istediğim şey iki kelimeydi ama 41 karakter izin vermedi. :')

    babamı özlüyorum.
  13. 12427
    Kendimi sürekli yorgun hissediyorum. 8 saat uyudum da yorgunum 12 saat de uyusam yorgunum. Tüm gün hiçbir şey yapmadan uzansam yine yorgunum. Kendimle napacağım ben yav?
  14. 12426
    Yaklaşık bir hafta önce yüklü miktarda odun kırdım. 2 gündür sağ kol dirsekten acısı çıkıyor...
  15. 12425
    Yaz tatilim başlayalı 12 gün oldu. Oh be çoluk çocuk sesi yok diyordum habire. Bir yandan da özlediğimi fark ettim çocuklarımı. Ühühü Ela ile lale'yi el ele tutuşturmaktan kafaya huni takmalık hale geldim. 1 sınıf okuturken psikolojisi bozulan cekpas kardeşiniz.
  16. 12424
    2 gündür ultra mutsuzum sözlük. ufuktaki tek ışık, cuma günü uzun bi tatile çıkıyor olmam. askerden geldiğimden beri ingiltere'den bir şirket ile görüşüyordum, son adıma kadar geldim ve dün red yedim. ev bakma aşamasına kadar geldikten sonra bunun olması inanılmaz yıktı beni... şimdi ofiste hamakta yatıp hayatı sorguluyorum...
  17. 12423
    Büro arkadaşım anlattığı şeyin komik olduğuna o kadar emin ki neşesinden, küçük mutluluğundan olmasın diye eşlik ediyorum kahkahalarına. Lakin çenem ağrıdı sahtekarlıktan.
  18. 12422
    beni düşünerek dinlediğini bildiğim şarkıda milyonlarca travmam var.. ^^
  19. 12421
    kedilerden korkuyorum baya korkuyorum. erkek arkadaşım psikolojik yardım almam gerektiğini düşünüyor. o bunu söyleyene kadar hiç düşünmemiştim bunu çünkü arkadaşlarım da benim gibi korkuyor onlar da benim gibi davrandığı için kedi görünce anormal davranışlar sergilediğimi düşünmedim hiç. kaldırımda karşımdan geliyorsa karşı kaldırıma geçerim, yanımda biriyle yürüyorsam onun diğer tarafına geçerim, bir yerde otururken gelirse kalkarım. derste sınıfa giriyordu bazen onu takip etmekten ders dinlemiyordum.d hala kararsızım açıkcası bunun yardımla çözülecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. geçmişimde kedi saldırısına maruz kalmadım. 5 gün boyunca kediyle aynı evde de yaşadım temas etmeden olabildiğince birbirimizden uzak kalarak. bazen diyorum dokun bir tanesine ne yapabilir ki sana küçücük hayvan ama sonra düşünüyorum seri pati darbesiyle yüzümü haşat ederse.d kedi düşmanı da değilim bu arada sadece korkuyorum. aşacağız bir gün elbet.

    -- spoiler için tıkla --

    erkek arkadaşınız bi olaydan sonra dan diye yardım al deyince kalbiniz kırılıyor tabii.


    -- spoiler --
    • yardımla çözülebilecek bir sorun. < 3
  20. 12420
    ne yapıyorum bilmiyorum. daldan dala zıplıyorum, hem de her konuda. mmh, saptantılı düşüncelerim hariç. onlar baki kafamda. zıplamaya çalışırken bataklık gibi daha çuk içine çekiyorlar. zihnimi ilk kez susturamıyorum. susturamıyorum derken, konudan uzaklaştıramıyorum. her gün aynı yolları yürüyorum, eve sadece uyumak için gidiyorum. sanki böyle bir şeylerden kaçabilirmişim ya da başarabilirmişim gibi hissediyorum. dönüşü olmayan yollarda bazen başkaları da oluyor yanımda. birlikte evlere baka baka yürüyoruz. uzun pencereli evleri seviyorum.. yürürken gördüğüm garip binaları fotoğraflıyorum. hafızası korkunç biri olarak, her gün aynı yollarda yürürken neler düşündüğümü, neye baktığımı, nasıl bir mimik yaptığımı, başkasının o an bana ne dediğini, nasıl güldüğünü falan hatırlıyorum.., dönemsel ercümentim perilerim geldi. mırıldanıp duruyorum. ilk defa kendimi bi sınava hazır hissediyorum. bu ara bana mesaj atan herkese uyuz oluyorum. soft analogu eskisi kadar dinlemiyorum. gün içinde annemi nerdeyse hiç görmediğim için onu özlüyorum. dinlenmeyi özlüyorum. zihnimin pür pak olmasını, anlam dehlizlerinde kaybolmadan, kendimi sorgulamadan, sadece o anı yaşamayı. anda kalacağım diye çabalarken bazen abartıyorum da bu sıralar.., sanırım dinlenmem lazım. bana bahsettiği türkiye’de olduğuna inanamadığım yeri bu yaz görmem lazım.
    ahh < 3
  21. 12419
    Uzun süredir moralim yok yau. Eskiden komiktim ben. Şimdi muhabbetim de boka sardı bir miktar. Yani öyle söylüyorlar.

    Sözlükte de eski girdilere bakayım, keyfim yerine gelir dedim. Kendimden başka kimseyi de komik bulmuyormuşum amk yerinde. Gerçi son dönemlere doğru sözlükte de çöküşe geçmişim de... Önceki girdilerime bakıyorum, birkaç girdide bir kahkaha atıp "çok iyiyim ya!" diyorum. Öyle kötüyüm işte xD
  22. 12418
    sınava 5 ay kaldı ve ben hala düzenli çalışamıyorum olmuyor. sürekli planlıyorum sürekli bozuluyor. millet arı gibi çalışırken benim rotasız bir seyyah olmam kabul edilemez..teklif dahi edilemez. en sert anayasa 1982 anayası ve 17 yaşımı doldurunca evlenebilirim teşekkürler..bekleyelim bakalım 2 sene daha evlenmek için.
  23. 12417
    Şaka maka şu an 10 aktif yazar var. Son zamanların rekoru galiba. Niye bu kadar ölmüş bura lan.
    • bu hayat yordu bizi kardeş.
  24. 12416
    yatağında yatmayıp ille de benimle yatmak isteyen kedinin yatağını yanıma aldım belki alışır diye. ama ne mümkün bu sefer o, yatağı ve ben hep birlikte uyur olduk. yatakta bana yer kalmadı resmen adeta.
  25. 12415
    Bazı şarkıların drop kısımları kendisinden daha güzel gibi. *