kayıt

fare

  1. 1
    çok değişik koşullara adapte olabilen kemirgen bir memeli.
  2. 2
    uluyan ve zehre dayanıklı türü de olan çılgın bir canlı: www.ntvmsnbc.com/... *
  3. 3
    kıtlığı, kuraklığı ve ölümü sembolize ederler.
  4. 4
    fındık faresi, ev faresi, lağım faresi gibi türleri bulunan kemirgen. en çok tiksindiğim.
  5. 5
    twitter.com/...
  6. 6
    senede 5-6 kez yavrular her birinde 10-12 yavru çıkarır.
  7. 7
    www.facebook.com/...
  8. 8
    yeryüzünün en zeki canlısı. ben zekadan ürkerim.

    nereden geldi, nasıl oldu hiç bilmiyorum ama odama bir fare girmiş. hayır görmedim, sadece çok küçük çıtırtılar onu çağrıştırıyor. tanrı gibi bir şey. hiç görmedim ama var olduğunu düşünüyorum. zaten 3000 yıl önce yaşasam kesinlikle farelere tapardım. o şimdi bütün planlarını yapmıştır. nereye sıçacağını falan belirlemiştir.

    asla aramaya kalkışmadım. çünkü kaybedeceğim bir savaşa girmek istemiyorum. gün içinde "lan? paçamdan?" diye birkaç kez kendimi silkelesem bile. en sonunda kafamda huniyle tazminatımı alır işten ayrılırım ama yine seni aramam fare. "her şey psikolojik be adaş" diyen arkadaşlara ihtiyacım var, güçlü omuzlara. ancak söylediğim herkes "ne faresi lan ahahaha sigara versene bi tane" gibi şeyler söylediler.

    iki gün işe gelmeyeceğim. gerçi sen onu da anlamışsındır lan. bence ikimizin de biraz zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacı var. bu, ikimize de iyi gelecek inan. geldiğimde bu işi çözelim istiyorum. bilirsin işte.

    en olmadı seni charlie'ye devrederim.
    www.youtube.com/...
  9. 9
    korkmak değil de acayip iğreniyorum bu hayvandan. kadrajıma girmesiyle bana mikrop, hastalık ne bileyim envai çeşit pislik bulaştıracak gibi hissediyorum.
  10. 10
    geceleri,uyuyan insanların burun ve kulaklarını yalayıp
    tükürüğündeki anestezik madde etkisini gösterdikten sonra
    kemirdiğine dair efsaneler olan hayvan.
  11. 11
    Halit Ziya uşaklıgil'in tiyatro türündeki eseridir.
  12. 12
    6-7 TANESİNİN KELLESİNİ ALMIŞLIĞIM VAR
  13. 13
    Çok müthiş bir anımın olduğu hayvan.

    Bilirsiniz fareleri yakalamak için türlü yöntemler var. Köyde annem birkaç odaya karton üzerine kuvvetli yapıştırıcı sürmüş fareler oraya yapışsın ölsün diye. Aylardır gitmediğimiz köye gittik cik cik bir yerlerden ses geliyor baktım hayvancağız kartonun üzerinde can çekişiyor ağlıyor gibi bir yandan da. Sonra fare kurtarma operasyonuna başladık. İnce çitle fareyi kartondan ayırmaya çalışıyoruz ama hayvanın derisi yüzülüyor bir yandan hayvan ağlıyor kıyamam. Neyse bir şekilde kartondan hayvanı ayırdık.
    Bu sefer de Hayvan yürüyemiyor yürüdüğü yerlerdeki otlar tozlar hep yapıştı kendisine. Ne yapsak ne yapsak diye düşündük yapıştırıcı hayvandan çıkar diye hayvanı suya koymak aklımıza geldi -hangi akıllı söyledi bunu hiç hatırlamıyorum kimse de bir şey demedi-. Küçük plastik bir kabın içerisine su koyup fareyi içine koyduk ve hayvan boğuldu.
    Bitti.
  14. 14
    bir fareye çok ihtiyacım var.leptopun parmak yerini kullanırken felç geçirecek parmaklarım :d

    not : hediye kabul edilir:)
  15. 15
    adi lazım değil bir mobilya firmasının montaj ekibi, teyzemin hamsterini buzdolabinin kenarinda karton vura vura öldürmüş. bir de biz utanmayalim diye coplerin arasina koyup, cop kutusuna kadar atmislardi. Sonra biz durumu farkedince firmaya bildirdik. ozur ustune ozurler, alışverisin bilmem ne kadari degerinde çek vermeler, yeni hamster almalar derken olayi cozduk.

    hala aklima geldikce gülerim amk. adamlar evcil oldugunu anlayamamis demek ki. onlara kizmiyorum ki. kedi kopek varken neden hamster?? evin her yerine siciyordu. Ustelik nereye sictigini da bulamıyorduk.
  16. 16
    Düz bir zeminde yuvarlanan bir top aracılığıyla imlecin hareketini sağlayan elektronik araç.
  17. 17
    Eski evimizdeyken çatıdan gelmişti, okula giderken çöpe atmıştım kendisini. Çok sevimli bir hayvandı. Bu gece aklıma geldi..
  18. 18
    fındık faresi tarla faresi gibi çok türleri olan hayvan.