kayıt

teletex

  1. 1
    trt tarafından ilk olarak başlatılmış olan ve ilk çıktığı zaman heves ile kullandığımız haber alma kaynağı idi. o zamanlar internet olmadığı için anında güncellenmiş spor haberlerine ulaşmanın tek yolu idi. telegün adını kullanmıştır trt daha sonra.şimdi internet ortamında vardır.


    www.trt.net.tr/...

  2. 2
    zamanında mantığını tam anlamamış olmamdan ötürü, dayım sadece rakam girerek yeni sayfa açmayı göstermişti. o zamanlar internetle de yeni tanışmıştım. onun gibi bir şey olduğunu ve farklı yerlere girip yeni yeni dünyalara girdiğimi varsayıyordum. sonraları pek atraksiyon yaşamadık kendisiyle.
  3. 3
    kumandada ilgili tuşa basılarak açılan, kanaldan kanala değişmekle birlikte haber, spor, hava durumu, tv rehberi, şans oyunları, askeralma işlemleri, borsa gibi çeşitli başlıklarda bilgi veren sayfa.

    eskiler hala kullanır bunu. kaç nesil bununla büyüdü. hey gidi günler hey.
  4. 4
    internet öncesi zamanda maç sonuçlarının, hava durumunun ve okulların tatil edilme durumlarının öğrenildiği televizyon sayfası.

    hala kullanan arkadaşlarım var. neden diyorum boş boş yüzüme bakıyorlar.
  5. 5
    bazılarının içerisinde oyun bile bulunduğu zamanın primitif internetiydi. oradan açar oyun oynardık. nasıl bir yokluksa artık..
  6. 6
    özellikle 99 depremi sonrası "son depremler" sayfası ile popüler olan kaynak.
  7. 7
    İlkokuldayken öğretmenin her gün bir haber yazın temalı ödevi için en büyük araştırma kaynağıdır.
    Kumandadan tek tek haber değişitirilir en beğenileni kaydedilir.
  8. 8
    twitter kapanırsa haber alma kaynağı olarak kullanacağımızdır.
  9. 9
    iman edenleri internete hazırlayan dahiyane buluş, icadı internetten sonra olmasına rağmen internnetten önce halkın kullanımına açılmışıtır.
  10. 10
    gece 12'de 8bit porno yayını sunan dev hizmet.