kayıt

jet sosyete

  1. 1
    sürekli dilimizde olan plaza insanlarının işverenleridir diyebiliriz.

    göz önünde durmazlar çok. magazin dergilerinde 'mutlu' pozları vardır hep.

    ayda bir nişan atar, yeni aşklara yelken açarlar.

    bu tarz ünlüler nemli bölgeleri sever..
  2. 2
    gülse birsel'in yeni dizisi.
  3. 3
    gülse birsel'in, şubat ayında, star tv'de başlayacak olan dizisi.

    tanıtımıı
  4. 4
    merakla bekliyorum. kötü iş yaptığını görmedim kendisinin.
  5. 5
    (bkz: alternatif marjinal türk grup isimleri)
  6. 6
    mimik bile oynatmamıştır.

  7. 7
    fragmanıyla hayallerimi yıkmış olan dizi. inanılmaz bayağı duruyor fragmanı. sanki birçok diziden kopyala yapıştır yaparak yeni bir senaryo yazılmış, yeni karakterler yaratılmış gibi.

    gülse birsel'in acil bir şekilde yalan dünya kafasından kurtulup avrupa yakası, aile arasında kafasında bir dizi yapması gerekiyor.
  8. 8
    Friends ve how i met your mother dan araklamadığı birkaç bölüm kalmıştı gülse hanımın, dibini tam sıyırmaya gelmiş sjsjsjs
  9. 9
    18 Şubat Pazar 20.00'de star tv'de yayın hayatına başlayacak olan dizi.
  10. 10
    açıkcası çokta beğenmediğim dizi. son yarım saatine falan denk geldim. biraz bakayım dedim ve ilk bölümde karakterlerin oturmadığını düşünüyorum. bakalım çok dizi izleyen biri değilim ama bi kaç bölüm şans vermeyi düşünüyorum. ileride karakterler oturunca ve biz de alışınca fikrim değişebilir.
  11. 11
    Yalan Dünya'da daha güzel olamayacak gibi hissediyorum ama merak da ediyorum
  12. 12
    avrupa yakasI'ndan sonra daha mukemmel seyler bekledik o yuzden ne yalan dunya'ya ne bu diziye IsInabildik. fragmanInI da izlemedim su an ilk kez gordum ve evet begenmedim. umarIm duzelir sonraki bolumlerde biraz daha.
  13. 13
    gülse birsel senelerdir beklemedeydi ve bir şeyle geri dönmesi gerekiyordu ama bu şey kesinlikle jet sosyete olmamalıydı.
    avrupa yakası'nı devam ettirse dahi (yani yeni bir iş çıkamasa) bundan bin kere daha iyiydi.
    rezil kepaze bir dizi olmuş, şiveli konuşarak komik olduğunu sanmalar, ani ve gereksiz yükselen tipler, aşırıya kaçan inandırıcılığı zayıf oyunculuklar ve buna benzer bir dizi hatalar.
    hiç olmamış bu gülseciğim, sana yakıştıramadım.
  14. 14
    gülse birsel'in beğenilmeyen dizisi. çok zorlama duruyor kadrosu bile.
  15. 15
    şu ağzını yaya yaya konuşmalar olmasa potansiyeli olan dizidir. ben 41 dk dayanabildim.
  16. 16
    Leş üstü leş. Bırak artık şu şiveli karakterleri aq. Anca güldür güldür kitlesi ayakta tutar ama avrupa yakasının üçte biri olamaz.
  17. 17
    cilalı mermer taşlarında dans eden insanlar. biz hâlâ sokak köşelerinde şemmame.
  18. 18
    arkadaşlar, beyler kadınlar, romalılar. avrupa yakası da komik değildi. yaşı o dönemde 20 ve altında olanlar komik olduğunu zannettiler. hepsi bu.

    bu da komik değil. gülse birsel yazdığında komik olabilen biri değil. ara ara köşesini de okuyorum, orada da başaramıyor. iyi bir komedyen olabilirdi ama daha çok para kazanmak için dizi yapmayı, garanti yolu seçti.

    15 dakika izledim. üzüldüm.
  19. 19
    Yalan dünya'dan kalan oyuncular, aynı tiplemeleri nedeniyle artık güldürmüyor.
    Sarp apak'a ne zaman hafif salak, umursamaz, çapkın ve yakışıklı erkek rolü vermekten vazgeçecekler bilmiyorum. Kaldı ki yakışıklı da değil.
    Anı durum derya karadaş için de geçerli. Yalan dünya'da Zerrin rolü ile tutuldu ama benzer konuşma şeklini burada da devam ettirmesi artık bayıyor.
    Avrupa yakası tam bir efsane idi. Ancak yalan dünya aynı başarıyı yakalamayadı. Jet sosyete, yalan Dünya'yı bile yakalamayacak bu anlamda.

    Bir de dizinin star'da yayınlanması beni rahatsız ediyor. Komik olması için atv'de yayınlanması gerekiyormuş gibi hissediyorum agdjfjkfş. Sağ üst köşede star tv amblemini gördükçe bile tadım kaçıyor. O da Avrupa yakası'ndan kalma bir alışkanlık işte.

    Gürsel birsel Avrupa yakası ile resmen kendi dizi geleceğini bitirdi. Bundan sonrakiler hep ilkini aratır oldu ve beğenilmedi.

    Çok sürmeden yayından kalkacağını düşünüyorum ama hayırlısı.
  20. 20
    95 dakikalık dizi. Kısa olduğu için eleştiri yiyor.
  21. 21
    tipik gülse birsel dizisi. zenginleri "gerizekalı" gösterme çabası ne zaman sona erecek merak ediyorum. acaba halkın aşağılık psikolojisine mi oynuyor diye sormadan edemiyorum bazen. ekmeği buldu bir yerden yiyor işte.
  22. 22
    En fazla 2-3 bölüm daha yayınlanıp kaldırılacak gibi geliyor.
  23. 23
    Gömüldüğü kadar kötü olmadığını düşündüğüm dizi. Televizyon izleme imkanım pek olmadığından - çok şükür- yalnız bir bölümünün bir kısmını izleyebildim ve dialog yoğunluklu klasik bir sitcom gördüm, diğerleri ne kadar eğlendiriyorsa o kadar eğlendiriyordu. Pek sevilmemesinin sebebi sanırım karakterlerin izleyiciye pek nüfuz edememesi. Bu millet çakır'a cenaze namazı kılmış, duvar yazılarında eyşan'a küfretmiş bir millet. Karakterlerini sevdiği diziyi seviyor. Yanılıyorsam düzeltmeyip "sen ne anlarsın komediden" diyip geçin lütfen. Anlamıyorum pek çünkü.
  24. 24
    Kötünün iyisi. En azından iyi kötü gülemseyebiliyorsunuz. Bilmiyorum gülse birsel'in evde sesini duymak hoş oluyor.
  25. 25
    Youtube kanalından parça parça izliyorum. Dizinin tamamını izlemek gerçek anlamda dayanılır gibi değil.

    Yalnız son bölümdeki bir sahne beni aşırı mutlu etti. Satın aldığım giysileri televizyon ekranında görmek beni aşırı mutlu ediyor. Benzer durumu ufak tefek cinayetler dizisinde de yaşamıştım... Canım kendim.