kayıt

slowdive

  1. 1
    shoegaze denince akla gelecek ilk grup dikkat edin shoegaze diyorum dream pop değil. shoegaze cocteau twins ile başlar esasında ama bu abiler, souvlaki space station ile şahane bir noktaya çıkarmışlar shoegaze i.
  2. 2
    onlar da modaya uyup birleştiler. internet çağı shoegaze gruplarına yaradı.
  3. 3
    uzayda sürüklenme hissi yaşatan, kendi kategorisinde efsane müzik grubu. rachel goswel'in sesiyle büyülü bir hava da katıyor kendisine. grup dağıldıktan sonra 2014 senesi başında tekrar birleşmişler lakin hiç dağıldıklarını hissettirmediler. isim değişti sadece. grubun üç elemanı mojave 3 adıyla devam ediyorlardı yollarına. yine de bu efsaneleşmiş isim altında bir araya gelmeleri sevindirici.

    (bkz: dagger)
    (bkz: here she comes)
    (bkz: souvlaki space station)
    (bkz: alison)
    (bkz: visions of la)
    (bkz: miranda)
  4. 4
    www.youtube.com/...
  5. 5
    www.youtube.com/...
  6. 6
    istanbul'a geldiler. geçen ay sanırım. ve evet ben gidemedim. gerçi hep keş hapçı orospu evlatları gitmiş yine duyduğuma göre. pislikleşiyorum. yine de rachelcığımı bir kez olsun yakından görmek isterdim.
    • Rachel yahh göremedik bre.
  7. 7
    uzun uzun bir aradan sonra tekli bir parçayla geri dönüş yapıp müptelalarını sevindiren grup.

    sanırım 1995 yılından bu yana çıkan ilk parçaları. garip bir şekilde onca seneden sonra aynı soundu yakalayabilmeleri çok ilginç. her şey değişti be. bu insanlar büyüdü, yaşlandı. ingiltere yaşadıkları yer değişti. hiçbir şey aynı kalmadı neyden ilham aldınız.

    aynı hafta içinde ise cranberries yeni stüdyo albümünü duyurdu. 2017 kişisel müzik zevkim açısından doyurucu olacak gibi görünüyor.

    www.youtube.com/...
  8. 8
    dünyanın en en güzel grubu.

    youtu.be/...
  9. 9
    naif bir shoegaze grubu. bunların bir şarkıları var asla yayınlanmadı hiçbir albümde. alan mcgee gruba birçok şarkılarını bırakmalarını söylemiş sanırım, bu şaheser de onlardan biri.
    (link: www.youtube.com/... : slowdive - sleep)