kayıt

intihar girişimi

  1. 1
    *

    Not: hayalidir.

    Oturduk bir kadınla, konuştuk, konuşmamız o kadar sessiz ve derindi ki, birbirimizin sadece gözlerinden ne demek istediğini anlıyorduk. usulca, sessizliği oda ısında beklemiş iki kadeh şarapla bozmak istedik. Günün sonu gelmişti. Dolapta duran dededen kalma antika 2 tabancayı aldım. Birini ona verdim, biri bana. Silahları birbirimize yönelttik, tetiklerine birer ip bağlayıp silahın arkasından dolandırıp onu da birbirimize verdik. Son sözlerimizi yine, gözlerimizle söyleyip üçden geriye saydık ve ipleri çektik....

    Silahlar eski olduğu için tutukluk yaptı. Aq hep mi kötü bitecek **
  2. 2
    başarısızlıkla sonuçlanırsa rezil olursunuz. eğer deneyecekseniz kendinizi mutlaka öldürün. yakşamlar.
  3. 3
    intihar girişimi, bu fiile, ölümle sonuçlanmayınca verilen isimdir. "intihar etmek" kişinin kendi yaşamına son vermesidir.
  4. 4
    Boş iştir. Neye inaniyorsan inan veya ben gibi inanma. Nefes alma imkanı bir kez geçecek eline. Ve nefes alıyorsan her şey daha iyi olabilir. Hoş ya genelde daha kötü olur her şey. Ancak umut varken denememek gerizekalılıktır. Kazanma şansın varken neden her şeyini birakıp masadan kalkasın?
  5. 5
    not hayaldir:

    cuma akşamı aldım silahı elime dayadım kafama bir kaç saat öyle kaldım, cumartesi sabahı çektim tetiği öğlene kadar beynimin yerde süzülmesini izledim. akşam bilincimin yavaş yavaş kaybolduğunu anlamaya başladım. annemler gelemden etrafı temizliyeyim dedi. sabaha kadar elimde bezle etraftaki kanları temizledim. baktım pazar günü olmuş, akşam uzun yola çıkmam gerektiği aklıma geldi, geldi ama beyin salonun ortasında olduğu için vücüda bilgi göndermesi biraz zaman aldı, saat 14.00. hemen beyin parçalarımı toplayıp, kafamın içine geri soktum, evdeki zımba ile de deriyi kapattıktan sonra çıktım yola. şimdi saat gecenin neblim kaçı ve ben herşeyi unutmuş gibi yapıp buradayım.
  6. 6
    kişinin yaşamına son verme isteğinde bulunup başarısızlıkla sonuçlanan eylem. hastane ardından karakola gidip ifade verme ile sonuçlanır ve polislerin dalga konusu olursunuz.
    • Hapis cezası da var mı
    • bildiğim kadarıyla yok. biri sizin bu girişimde bulunmanız için zorladı mı vs. gibi sorular soruyorlar.