kayıt

barbaros şansal

  1. 45
    Türkiye'deki şirketini kapatmıştır. Muhteşem bir hayat.

    twitter.com/...
  2. 44
    yıldırım mayruk ve barbaros şansal sahip oldukları antika eserleri elden çıkartarak yurt dışına yerleşme kararı almışlar.

    Şansal'ın veda tweet'i:
    twitter.com/...
  3. 43
    En yandaşın bile kıyafetlerini yaptırdığı bu ülkenin en büyük modacı yamağı.

    www.google.com/...
    Bu nedenle kim gay kimin ne sırrı var her şeyi bilen biri. Ülkeye dönüşünde linç ettirildiği için gayet haklı şekilde LeBron gibi yeteneklerini taşımıştır. Tabii ki takip ediyoruz.
  4. 42
    Göt korkusundan Türkiye'ye dönemeyip her gün provokasyon yapan, sosyal medyadaki aptal yığını desteğiyle kendini bir bok sanan varlık.

    Kimse de demiyor ki Aga sen ne işe yarıyorsun? Senin vasfın ne? İşin ne? Kaldırım taşı kadar işlevi yok. Gelmişsin yüz yaşına ergen ateistler gibi takılıyorsun.
  5. 41
    modayla ilgilenmediğim için sanatı hakkında yorum yapamayacağım modacı. ama bir kaç programda denk geldiğim kadarıyla gerçek bir entelektüel ve tatlı bir kırık.

    lafını sözünü esirgemeyen cesur da bir adam. günümüzde baba baba aydın geçinip hükümetin bir politikasını eleştiremeyen korkaklar yanında baya da delikanlı bir adam.

    bu adamcağızı çevresi polisle doluyken vahşi bir guruhun dünyanın gözü önünde linç ettiğini her kes gördü. oysa türkiye'de işkence mi var? bari eskiden bu kadar göz önünde yoktu demek istiyorum.

    elbet geçecek bu günler. zulüm payidar kalmayacak. ve geçmişe baktığımızda atilla taş'ların bile susmadığı, f tipinde yattığı günleri nasıl atlattığımıza bakıp ürpereceğiz.
  6. 40
    Muhalif kimliğiyle onplana çıkan Barbie. Gel gelelim çoğu hareketi de çok doğru.

    twitter.com/...
  7. 39
    Yılda bir kez meydan dayağı yiyip oturuyor. En az benim kadar arsız...
  8. 38
    gerçekten twiter'da kendisi tarafından engellenmek için ne yapmış olabilirim diye 1,5 yıldır her gördüğümde düşünüyorum.
  9. 37
    Türkiye'nin en önemli 1 ya da 2. Modacisi.

    Bunu ben demiyorum sorun bakalım yandaş medya patronlarının evlatları Erdoğanlı düğünde evlenirken gelinliği kime diktirmis.

    Daha iyisi olsaydı bu muhalife yaptırırlar miydi dünyanın parası varken ellerinde.

    Böyle düşünün.
  10. 36
    ya salın adamları herkes hayatını seçimde şu olacak bu olacak yok efendim şunu yaparsam acaba böyle mi derler kaygısıyla yaşamak zorunda mı.

    salın herifi ya.
  11. 35
    en son yIlbasInda b*kunda bogul turkiye demisti. belirli aralIklarla bir cIlgInlIk yapIp kendini hatIrlatIyor.
    • Kendini hatırlatmaya çalışan bir çapsız dangalak ve maalesef her seferinde istediğini alıyor..
      -ciddi
  12. 34
    paylaştığı çilingir sofrasıyla gündem olmuş.

    ahaber tayfa bildiğiniz gibi yükleniyor, kemalist tayfa da "reis malzeme verdin" diye kızgın. özel hayat ıvır zıvırı geçtim. bu adam bu kadar önemli mi yahu?
  13. 33
    Geçen bir ilan verip kendisine türkiyede işlerini yürütecek birini aradığını yazıp şartlarını ve sağlayacağı imkanları yazmıştı. Sonra gelen yanıtlara verdiği cevaplar gerçekten efsane ^^

    www.exkutupsozluk.com/...
  14. 32
    6 ay yemiş.
  15. 31
    Keşke dayak yemeseydi. Açıklamasının savunulacak bir yönü yok. Tamam da keşke dövmeselerdi. Şimdi sevimli pıtırcıklar çıkıyor ortaya. Bu adamı savunuyor. komedi filmi gibisiniz. Ne diyeyim. Bokunuzda boğulun mu diyeyim.
  16. 30
    Adam içinde bulunduğumuz ülkeye beddua ediyor. Doğal olarak bize de içinde yaşayan insanlara da ediyor üstteki entrikerde bu adama yardakçılık yapıyor pardon ama gerizekalı mısınz ? Özgür düşünceymiş neyin düşüncesi ülkeme vatanıma artist artis laf edecek hakaret savuracak bende özgürlükten dem yanacam samimi değil aq bunlar gidin ötede duyar kasın. Öyle açıklama yaparsan böyle yarak yersin. Müstehak
  17. 29
    halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçundan tutuklanmıştır.

    www.haberturk.com/...
  18. 28
    ülkenin gidişatını,yönetimi eleştir okey de bi ülkede yaşayanlara da hakaret etmek ne lan.bi de ciddi ciddi bu gösterişçi,yavşak godoşa katılanlar var. enteresan...

    edit:hemen basın eksiyi amk zorunuza giden neyse.
  19. 27
    yapılan saldırı söylediklerine değil, kimliğine.(kaldı ki söylediklerinde de haklı sadece kendi üslubunca sert olarak ifade etmiş) söyledikleri sadece bir bahane. önce bunu kabul edelim, kalanını sonra anlatırım sizi gidi çomarlar sizi.
  20. 26
    az önce facebook'ta baktım. ne dövmüşler adamı ya. ulan bir sürü orospu çocuğu vatan haini varken bu millet niye svunmasız adama bu kadar saldırıyor anlamıyorum. hassasiyetiniz vatana karşı bu kadar büyükse, çıkın teörist avlayın.
  21. 25
    en başta ''kim lan bu densiz !'' diye ön yargıyla tıkladığınız videoyu izleyince ''ha...ha...tamam doğru'' diyerek kapadığınız videonun hafif g.t üsluplu sahibi.
  22. 24
    imzamı atarım dediklerine. bu kadar yolsuzluk rüşvet tecavüz varken bok çukurunda değilsek nerdeyiz ?

    bu arada afiyet olsun barbaroscum ama keşke bana da bıraksaydın iki bira.

    öptüm.
  23. 23
    Şakşakcılarını ortaya cikarmistir.

    Gaza gelmiş sanırsam, e be barbaros. Sen bilmez misin ki o yandascilar sana sadece saksakcilik eder yargıda kimse yaninda olmaz. Yazık....

    Madem fikir ozgurluguydu niye türkiye sınırlarında soyleyemedi çünkü biliyor yaptığı fikir özgürlüğü değil yaptığı doğru değil. Ama kıbrıs yavru vatan be barbaros keske daha uzağa kacsaydin.
  24. 22
    bok içinde olduğumuzu söyleme cesareti takdir edilesi bokumuzda boğulmamızı istemesi üzücüdür.
    daha kötüsü artık şuna buna malzemedir.
    kendine, birikimine, yazık etmiştir..
  25. 21
    Suçludur. Suçu videoyu kktc'de çekmiş olması, hani avrupada falan çekmiş olsa sorun yok bence.

    Fazla cesur. Cahil cesareti de değil, ne anlamadım tam olarak ama birilerinin sesini çıkarması güzel.