kayıt

imdb puanına göre film izlemek

  1. 8
    Çok da güven vermeyendir. Onca filme doğru düzgün puan verilmiyor. Aksine ödüllü filmleri daha az izlemeye çalışıyorum. Çünkü sırf oyuncu ve efekt dolduracağım diye yani paraya Kıyıldı diye pek çok film puandan torpilli oluyor. Senaryo da neymiş der gibi yaklaşan zihniyetlere inat beni çok da bağlamayan durumdur. Kendi puanını kendi veren yazar, tabikievet.

    Saygılar.
  2. 9
    Sık yaptığımdır.

    Çok nadiren imdb topluluğunun anlamsız oylamalarına rastlıyorum. İmdb listelerini kontrol eder, filmi izlerim. Ardından da trivia kontrolü ve film yorumu yaparım.

    İşte böyle hobilerim var, pek gösterişli değil.
    • gösteriş istiyorsan fikrimi biliyorsun...
  3. 10
    Sık sık yaptığımdır. Bu konuda da çok spesifik davranıyordum aslında ama sonradan izleyecek film bulamayıp tür fark etmeksizin daldım.

    Ciddi anlamda pek anlaşılamamış ve düşük puanlanmış filmler var ama yine de hiçbir kuvvet bana 7.2 altı puan almış film izletemez.
  4. 11
    *

    iyi bir yöntemdir. ancak kişinin isteklerini karşılamayabilir.
  5. 12
    genelde ayIrt edici oluyor iyi filmi secme bakImIndan. mantIklI.
  6. 13
    altidan dusukse izlemem ama bazi arkadaslarim yeaa bu ne sadece yedi bucuk mu almis diyip onerdigim filmleri izlemiyorlar ve beni sinirlendiyorlar.

    bu arada yalnizca bir tane arkadasim var
  7. 14
    O ben oluyorum mümkünse en dusuk 8.0 olsun. İmdb puanları iyi bir referanstır fazla yanıltma payı yoktur.

    Bir filmi izlemeden önce yorum okursanız fazla beklentiye girer ya da on yargıyla yaklaşırsınız. Kiminin öve öve bitiremediği film sizin icin berbat bir film çıkar Çünkü siz henüz izlemeden büyük bir beklentiye sokmustur. Ya da kimsenin beğenmediği filmi siz çok seversiniz. Bu durumlar hep kafa karıştırır.

    O yüzden film izlemeden önce yorumu değil de puanı referans alın.