kayıt

kendini gerizekalı gibi hissetmek

  1. 1
    genellikle oyun oynarken geçilemeyen bir etap sonrası hissedilen durumdur. insana kendini sorgulatır.
  2. 2
    herkesin rahatlıkla geçebileceği bir sınavı ciddiye almayıp hiçbir şey yapamayan insanın düştüğü ruh halidir.

    (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
  3. 3
    Son 3 aydır içinde bulunduğum his
  4. 4
    (bkz: sözlükte amma gerizekalı yaptı)
  5. 5
    Ya gerizekalı hissetmiyorum ama gereksiz hissediyorum. Lüzumsuz hissediyorum. Valla çılgın bir ruh yapısına sahibim şu ara. xd her hareketime gülünüyo ben de gülüyom xd.
  6. 6
    Çağrı merkezi çalışanı olarak; senin işinle ilgili karşı taraf öyle bir hakaretler ediyor öyle bir bilmişlik yapıyor ki kendinizi gerizekalı gibi hissedebiliyor hatta kulaklığı fırlatıp istifayı basasınız gelebiliyor
  7. 7
    Bazen bu duyguyu o kadar yoğun yaşıyorum ki 'vizyonsuz sen ne işe yararsın ki hiç bi haltı bilmeyen, hiç bi becerisi olmayan, denileni anlamayan bir gerizekalısın sadece' diyorum. Hatta bu hissi uzun bir süre üstümden atamıyorum ardından 'sanki herkes her şeyi anlıyo, herkesin bir becerisi boş ver gitsin vizyonsuz sen de gerizekalı kal' diyip kendimi avutmaya çalışıyorum fakat avutamıyorum. Ama siz avutun kendinizi gerizekalı olduğunuzu düşünürseniz sürekli benim gibi hiç bi şeyi elde edemez, hiç bi şeyi tam olarak düzgün yapamazsınız.
  8. 8
    çocukken yere düşürdülerse normaldir.
  9. 9
    hissetmiyorum, öyleyim.
  10. 10
    sorulan bir soruyu anlamayıp çok başka bir cevap verdiğim zaman hissettiğimdir.
  11. 11
    telefonumu su dolu sürahinin içine düşürdüğümde elimi sürahiye koyup telefonu çıkarmak yerine lavaboya koşup suyu yavaş yavaş boşaltmaya çalışmıştım kendimi gerizekalı gibi hissetmek için yeterli bir sebep bence.
  12. 12
    Anlamadığım mevzuyu 2 hatta 3 kişi anlatınca bile benim filtreden geçmiyor bazen. Mal gibi suratlarına bakıyorum... kafam dolu olduğu için anlamıyorum lan veya aşırı uykusuz oluyorum.
  13. 13
    İyi niyetimin suistimal edildiğini hissettiğim anlarda gerizekalı gibi hissetmemek elde değil.