kayıt

iki kişi tartışırken tartışmayı keyifle izleyen insan

  1. 1
    *

    kaostan beslenen insandır. keyifle değil ama bazen izlemek daha mantıklı olabiliyor ayırmaktansa yoksa birden size patlayabiliyorlar.
  2. 2
    kaos bağımlılığı olan insandır. kaostan duymaya alıştığı durumda, kaossuz geçen 1-2 günden sonra ilk kavgayı ağzında köpüklerle izler.

    (bkz: ben değil bir arkadaş)
  3. 3
    seviyeli bir şekilde güzel fikirlerin çarpışması söz konusu ise zevkli olacağından, hak vereceğim insandır. ama tartışmanın içinde olmak her zaman daha iyidir.
  4. 4
    (bkz: tuzruhu)

    bayılırım kaosa.. değerlendirmelerimi böyle yapıyorum, insanları böyle seçiyorum, ayrıştırmak iyi değil diyenler bok yesin.. Malum tartışma anında çok daha iyi tanıyorsunuz insanları.. o an ağızdan çıkan sözcükler aslında en doğru, en içten gelen, düşünülen ama öncesinde dile getirilmeyenler.. insanların daha yalın halleriyle başka bir durumDa karşılaşamazsınız..
  5. 5
    Çok nadiren benim diyebileceğim insandır. Her tartışma, dahil olsam ya da olmasam da, beni son derece gerer.
  6. 6
    tartışma ciddi bir konu değilse ve tatlıya bağlanacağından eminsem izlerim ama ciddi olan şeyler beni hep gerer.
  7. 7
    Ya evde yoksam değildir. Çok gerilir böyle kavga gürültü işlerinde. Hep de içine düşer yaygarayı koparmak zorunda kalır ama olsun. Başkası kavga edince geriliyor işte.
  8. 8
    uzaktan keyifle izlerim evet. yakIndan izleyemem, tartIsma ucundan kIyIsIndan bana da dokunabilir zira ve ben asla rahat duramam.
  9. 9
    Kavga eden insanlar sevmediğim kişi veya kişiler olunca tenis maçı izler gibi izlerim asla karışmam. Yiyin birbirinizi amk.
  10. 10
    Hayvan koklaşa koklaşa insan konuşa konuşa atasözünü bilense, üzülen insandır.
  11. 11
    Tartışmanın içerisinde olmak daha keyiflidir. Başkalarını tartışırken izlediğimde tarafların aptalca savlarına müdahale etmemek için kendimi zor tutuyorum. Hastalık gibi bir şey bu.