kayıt

kadıköy anadolu lisesi

  1. 4
    ülkenin en iyi liselerinden birisidir. ben liseye girdiğim sene bu okula 20 puan farkla falan giremiyordum zaten. 490 falandı taban puanı yanlış hatırlamıyorsam. sonraki yıllarda siyasi işlere bulaştığımda içerisindekilerle muhatap oldum. biliyorum yani biraz ortamını.

    devletin kapısına toma ve polis ordusu yığdığı, öğretmenlerini ve müdürlerini durmadan baskı altında tuttuğu bir okul orası. minik bir odtü diyebiliriz.

    bugünlerde bu seneye bile ailt olmayan bir görüntüyle bu okul hakkında linç başlatıldı. ''öğrencilerin birbirine simit atması'' olay oldu. bu görüntüler yüzünden bütün okul idaresi ve öğretmenlere soruşturma başlatıldı. zaten proje okul diye ilan edip geçen senelerde eğitimcilerini de sürmüşlerdi.

    velhasıl hala devlet tarafından ele geçirilmeye çalışılıyor bu okul. öğretmenleri sürdüler olmadı, kapısına örgüt evine şafak operasyonu yapılacakmış gibi ekipler dizdiler olmadı, bugün de sosyal medya linçiyle deniyorlar. adamlardaki azme hayranım.

    ha bir de şu var ki sen 490 puanla liseye girip senden sonraki dönemlere hoş geldin demek için simit atıyorsan senin de ben beynini sikeyim o geleneklerin de. biz eşitliktir, ekmektir diye ölümle yüz yüze gele gele liseyi zar zor bitirdik, adamlar birbirine simit atıyor aq. ben 6. sınıf sbs sınavından evvelki gün 9 saat wolfteam oynayıp sınavdan 418 almasam o okula girer bu işi bitirirdim de işte... şaka şaka. ben okulumu eve yakın diye seçtim, şimdi okulum göztepe'de. her gittiğimde 1,5 saatlik yol boyu sövüyorum. dönerken de ayrı sövüyorum 1,5 saat.