kayıt

coco

  1. 1
    sol frame'de yazılarıyla görünen yazar... sözlüğün ilk dönemlerinde kayıt olsa da yeni yeni aramıza katılan uzun soluklu bir yazarlık kariyerini burada devam ettirecek yazar...

    bir kez de buradan hoşgelmiş...
  2. 2
    1. nesil kutup sözlük yazarı.

    ayrıca;

    www.youtube.com/...

    (bkz: mr president)
    (bkz: coco jambo)
  3. 3
    Kokayin kakain kokain şeklinde de söylenebilen uyuşturucu çeşididir. Zengin olduğumda kredi kartımla ufalayıp dolarla çekiceğimdir.
  4. 4
    www.youtube.com/...
  5. 5
    (bkz: jambo) ah şu maziler yok mu: www.youtube.com/...
  6. 6
    o.t genasis tarafından söylenen şarkıdır. şarkı da içerik de klip de uyuşturucu özendiricidir, yasaklanmalıdır.

    www.youtube.com/...
  7. 7
    i'm in love with the coco sözleriyle gönüllerimizde taht kurmuştur. her gün en az 5'er kez dinleriz berlin ve teyzesidefterdarolan ile...

    şöyle güzel de bir parodisi yapılmış: www.youtube.com/...

    asıl konuya geliyorum, arkadaşlar ben de kokoreç ile parodi klibi çekmek istiyorum. strogoff ve berlin kesinlikle katılacaktır, teyzesidefterdarolan'dan thug life dersleri alıyoruz zaten. kameraya kokoreçlerimizi gösterip "i'm in love with the koko" diycez. sponsor olmak isteyen?
  8. 8
    Değerli yazarımız berlin'in hafızama bulaştırdığı şarkı :).

    Kokoreçe sponsor olamam ancak yancı olabilirim.
  9. 9
    (bkz: francesco coco)
  10. 10
    (bkz: coco chanel)
  11. 11
    az önce youtube'a şikayette bulunduğum şarkı.

    i.imgur.com/...

    bilinçli bir kullanıcı olarak şikayetimi yaptım ardından şarkıyı son ses açtım dinlemeye devam.
  12. 12
    www.youtube.com/...
    bir de böyle bişey var...
  13. 13
    Malatyacada çiş.
    Ahahhahahaha,başka türlü nasıl ifade edeceğimi bilemedim.
  14. 14
    es. hindistan cevizi.
  15. 15
    Miguel, ailesinin nesiller boyu süren şaşırtıcı yasağına rağmen idolü Ernesto de la Cruz gibi başarılı bir müzisyen olmanın hayalini kuruyordur. Çaresizce yeteneğini kanıtlamaya çalışan Miguel, kendini etkileyici ve renkli Ölüler Şehri’nde bir dizi gizemli olay zincirini takip ederken bulur. Bu sırada çekici bir oyunbaz olan Hector’la tanışır ve birlikte Miguel’in aile geçmişindeki asıl hikâyeyi ortaya çıkartacak olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar. Yönetmenliğini Lee Unkrich’in (“Oyuncak Hikâyesi 3”), yardımcı yönetmenliğini Adrian Molina’nın (hikâye sanatçısı “Sevimli Canavarlar Üniversitesi”) ve yapımcılığını Darla K. Anderson’ın (“Oyuncak Hikâyesi 3”) üstlendiği Disney•Pixar’dan “Coco” filmi 19 Ocak 2018’de vizyona giriyor.
  16. 16
    O.T. Genasis şarkısıdır.
    youtu.be/...

    I'm in love with the coco.
  17. 17
    gramı 280 tl civarında olan beyaz.
  18. 18
    Her yaş grubundan insanın izleyebileceği muhteşem animasyon film. Son sahnelerinde gözyaşlarımı tutamadım. Küçücük çocuklar nasıl izledi hayret ettim doğrusu. Ya da ben ota bota ağlayan biriyim bilmiyorum. animasyon sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film olmuş. Tavsiye ediyorum.d
  19. 19
    o.t. genasis'in şarkısı. pek severim.
  20. 20
    2018 model pixar animasyon filmi. beğendim diyebilirim, çocuklara izletmek konusunda biraz tereddüt ederdim ama.
    -- spoiler için tıkla --


    sonuçta ölümden sonraki hayat ile ilgili önemli varsayımlarda bulunmuş bu durum çocuğun düşüncelerini büyük ölçüde etkileyebilir. etkileyebilirden ziyade etkiler. ölümden sonra hayata inanabiliyor olmak bence çok hoş bi şey. ben bile bu yaşımda o filmi izlerken içim gitti yani keşke gerçekten böyle bi şey olsaydı, işte öldükten sonra ölen kişilerle 1 tur daha yaşayabilseydik filan diye düşündüm ama bi çocuğun önce bu düşünceyi beğenip sonra mümkün olmadığını öğrenmesi yıkıcı olur. ben çocuk olsam hayatımın sonuna kadar filmde gördüğüm gibi olmasını isterdim hatta ona inanmak isterdim. bu kısmı biraz canımı sıktı.


    -- spoiler --


    bunun dışında pixar ortalamasına göre 6/10 puan eder, genel olarak animasyonlar ortalamasına göre 8/10 puan eder. güzeldi yani
  21. 21
    Çok güzel bir animasyon film. Hem komik hem ince mesajlar dolu. İki Kez izledim, ikisinde de sıkılmadım. Şöyle ki, filmde her şey çok ince işlenmiş; küçük detaylar, büyük detaylar.. aile kavramına vurgu yapması beni benden aldı. En çok hoşuma giden ise filmde dünyada yaşayanların ölenler dünyasındaki yakınlarını unutmasıyla son ölüm adını verdikleri şekilde ölenlerin tamamen yok olmaları. Ölmekle ölünmüyor, "ismini hatırlayan son kişi öldüğünde hiç doğmamış olacaksın" asıl o zaman öleceksin diyor film yani. Bunu hep düşünürdüm, mükemmel işlenmiş. Müzikleri de pek bi hoştu, tavsiye ederim.
    • Her şey harikaydı ama iyi de anilsan, kötü de anilsan fark etmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hep bu filmde hitler de krallar gibi takılıyor ölüler dünyasında diye düşündüğümü hatırlıyorum.
    • Evet doğru hatırlıyorsun. O kısıma ben de takıldım hatta bu dünyada hayatını yaşayanlar orada da iyi yaşıyor imajı çiziyordu sanatçı Ernesto'ya bakılırsa.
  22. 22
    Çok tatlı bir animasyon filmi. Nasıl bu kadar geç izledim hâlâ kendime inanamıyorum. Eminim benim gibi izlemeyeniniz vardır, izleyin.

    Fıtır fıtır ağladığım için burnum akıyor. Tam bi duygusal topum şu an... Hocam yakışıklı ağlıyor lavaboya gidebilir miyiz?
  23. 23
    duygu yoğunluğunu çok iyi idare eden çok tatlı bir animasyon filmi. meksika külürünün işlenmiş olması var olan animasyonlardan kendisini bir tık ayırıyor. sonunda da istemsizce gözleri dolduruyor.

    animasyonseverler kaçırmasın. ^^
  24. 24
    herkesin bişeyinin adı. bu da hayvanlar aleminin eymen'i gibi bir şey. bizim mahallede aralıklarla üç tane çocuk doğdu (maşallah bereketliyiz) takım kuracaklar sanki hepsinin isimleri eymen. kedi alırsanız muhakkak coco koyun tamam mı?!
  25. 25
    çok tatlı bir animasyon.

    uzun zamandır film izlemeye hevesim yokken araya kaynadı kendisi. iyi oldu gayet de güzel oldu..