kayıt

kol kıllarını almayan kız

  1. 2
    alınca daha çok çıkar sert çıkar sakal gibi olur korkuları taşıyan kızdır.
  2. 3
    (bkz: adriana lima)
    kendi rahatsız olmadığı sürece kol kıllarını almaması gereken kadındır.
    nasıl mutluysa öyle devam etmelidir.
  3. 4
    90'ları hatırlıyorum da, böyle bir takıntı yoktu o zamanlar. sanırım internetle beraber başladı bu steril dişi-erkek arayışı. insanların kendilerini teşhir ettikleri pazar dijitalleşince ve tamamen görselliğe indirgenince, erkeklerde kas mevzusu kadınlarda da kıl, tüy meselesi mide bulandıracak kadar önem arz etmeye başladı. o yüzden genç nesilde daha fazla görürsünüz bu tip takıntıları, direkt olarak bu anlayışın içine doğdular çünkü. photoshoplu, hormonlu, makyajlı, steroidli veya milyonda bir denk gelen genetik jackpot örnekleri görüp, gerçeğini beğenmez hale gelmek. elbette sonuçta tercih, herkes olmak istediği gibi biriyle olacak, zaten itirazım da buna değil, benim itirazım bu örneklerin bir evrensel ideal olarak dayatılmasına. beğenmiyorsan sevişmezsin, dört bir yanı -böyle gadın olamaaz- diye afişlerle donatmaya gerek yok.
  4. 5
    Göğüs-sırt-koltuk altı kıllarını almayan beyler varken bu kızlara laf sokmak anlamsız bence
  5. 6
    Toplumun baskı ile uygulatmaya çalıştığı güzellik standartlarına uymak gibi bir zorunluluğu olmayandır.
    Biz erkeklerin kıllı bacaklarına laf ediyor muyuz?
    Benim kıllı kolum benim kararım!
    • Yoo ben alıyorum bana ne
    • Kdkskdksksksksmls
  6. 7
    Vay amk birisi burada kendi düşüncesini yazmış diye eksi yağmuruna tutulmuş. Birileri kolundaki kıllarla gezmekten çok memnun anlaşılan. Hmm... ayrıca üretilen karşı argümanlar da çok saçma.

    Mesela birisi "siz de bacak kıllarınızı alın." Demiş. demek ki kendisi bacak kıllarını alıyor ama kol kıllarını almıyor. Eh madem toplumun dayattığı güzellik algısına karşısın, bacakları da alma. Gezebilir misin öyle? Eh orada toplumun dayatmasına boyun eğiyorsun da mesele kol olunca ne değişiyor? ilginç.

    Mesela birisi "siz de sırt, göğüs ve kol altlarınızı alın." Demiş. Kol altını zaten türkiye'deki neredeyse her erkek alıyor inançlarından ötürü. Eh sen erkeklerin sırt ve göğüs kılları alması gerektiğini yazabilirsin. Kimse yazamazsın demedi ki. Neden böyle bir kıyaslama yapıyorsun?

    Neyse. isteyen alır, isteyen almaz. Böyle gereksiz linçlere girmeyelim arkadaşlar. Kişinin algısıyla ilgili şeyler bunlar. Bana göre de yakışmıyor mesela. Hani böyle sarı ve seyrekse tamam da simsiyah, upuzun kıllar kötü duruyor hanımlarda. Tabi bu benim fikrim. Biraz da sizinle alakalı oluyor karşı cinste aradığınız özellikler. Mesela ben anneme çekmişim bu konuda ve kıllı bir insan değilim pek. Kolumdaki kıllar seyrek ve uzaktan belli bile olmuyor. Göğsümde ve sırtımda neredeyse hiç kıl yok. Dolayısıyla benim hayalini kurduğum kadının kollarında kıl olmaması gayet normal.
    • çok uzun okuyamadım neyse helal :d
  7. 8
    vurdurmuyordur.

    evet kesin bilgi.
  8. 9
    hiç feministlik kasamayacağım, iğrenç bir görüntüdür. almaya üşendiğinden değil de ''alırsan sakal gibi çıkar'' gibi şehir efsanelerine inanıp korktukları için de almıyor olabilirler tabii.
  9. 10
    hdp kadın kollarıdır.
  10. 11
    birey olmayı başarmış, özgüveni yüksek, kralına eyvallahı olmayan bir insan. asla yalnız yürümeyeceksin.
  11. 12
    güzellik algınıza sıçayım. ister alır ister almaz tamamen kendisinin vereceği karardır. ha çok dert ediyosanız zaten çoğunun güneş görünce sararıyo. yani kol kılı'nın yen içinde kalır. eyyorlamam bu kadar.
  12. 13
    erkekler kendi kollarında ve bacaklarındaki yumaklara bakmayıp kadının kolundaki kılı tüyü mevzu ediyor.
    eğer gerçekten sizi rahatsız etmiyorsa kollarınızdaki kılları almayın, aldırmayın kızlar. size dayatılan güzellik algısını kabul etmeyin.
  13. 14
    Kol kıllarını aldıran kız için fazla dikkat çekicidir.
  14. 15
    Belki onlar olmadan üşüyordur.
    Kendini ücra bir sokağın köşesinde, soğuk mermere başını dayarken cenin pozisyonuna girmiş bir şekilde titrerken düşünse. Seni kol kıllarından başka kim ısıtabilir?
    (bkz: Kol kılları önemli)
  15. 16
    Yazmayacağım yazmayacağım diyorum sürekli önüme geliyor başlık.
    Herhangi bir kızdır, kadındır. Ben almayı tercih ediyorum o, bu, şu almayı tercih etmiyordur. Bu kadar basit yahu. Siz kolu kıllı kadın tercih etmiyorsunuzdur o, bu, şu ediyordur.
    Tercih eden erkek tercih ettiği kadınla birlikte olsun bitsin bu çile.
    Yeter yav.