kayıt

kol kıllarını almayan kız

  1. 26
    güzellik algınıza sıçayım. ister alır ister almaz tamamen kendisinin vereceği karardır. ha çok dert ediyosanız zaten çoğunun güneş görünce sararıyo. yani kol kılı'nın yen içinde kalır. eyyorlamam bu kadar.
  2. 27
    her şey tamam bi kol kıllarına takmak kaldı.başka dert edecek bi sey bulun ya.
  3. 28
    yav belki güzel görünmek istemiyor?

    belki öyle seveni var?

    belki öyle güzel?

    "gadından anlarım" diye ahkam kesmek için sözde eleştirilen hatun. hiçbir kılını almayan bir dişi olsa ona da yazarsınız aslında da işte, sırtlan değil misiniz hepiniz aynısınız .s.s
  4. 29
    yanında tarak bulundurması gerek kadındır tüylerim diken diken dediğinde bariz belli olmaması için.
  5. 30
    kolun kılları sözlük erkekleri kadar takmayan muhtemelen sorulunca "ay ne biliyim aklıma gelmedi" tarzı bir cevap verecek olandır.
  6. 31
    kürsüye çıktım bi saniye canlarım:

    "hazır mı mikrofon? yorgunmatador'um ben konuşucam tabi, nasıl? bak beni küfür ettireceksiniz şimdi! ver şunu ver! öhhmmm! bakın çok enteresan sevgili sözlükdaşlarım... biz, erkekler olarak değil kadının hayatına, yaşamına, statüsüne, sağcı solcu ayrılmadan kolundaki tüye bile müdahale etmekten çekinmeyen bir cinsiz... alınacak o kollardaki tüyler... yım-mırta gibi dolaşacaksınız... o zaman da ya o kolu kapatacağız, ya da sizi canlı bomba olarak kullanacağız..."

    (bkz: oksijenli su sıkın bütün kadınlara en azından sararır görünmez )
  7. 32
    (bkz: hdp kadın kolları)
  8. 33
    Katoliktir
  9. 34
    erkekler kendi kollarında ve bacaklarındaki yumaklara bakmayıp kadının kolundaki kılı tüyü mevzu ediyor.
    eğer gerçekten sizi rahatsız etmiyorsa kollarınızdaki kılları almayın, aldırmayın kızlar. size dayatılan güzellik algısını kabul etmeyin.
  10. 35
    kadın olduğundan emin olunmalıdır.
  11. 36
    benimdir.
    şeftali tüylerinin yerine adam sakalı gibi görüntü gelmesini tercih etmediğimdendir.
  12. 37
    çevresindeki kişilerin ne düşüneceği umrunda olmayan kadındır. aslında kol tüyü kadar önemli bir şey değil ama güzel,kaymak,parlayan kollara sahip olmak kötü değil.

    #722224 jiletle alınmadığı süreç erkek sakalı gibi çıkmıyor. ha ağdaya-epilasyona üşenip de 2 günde bir jiletlersen eminim sakal gibi çıkar.
  13. 38
    ibret alınması gereken örneklerden biridir. allah affetsin.
  14. 39
    "erkekler kendi kollarında ve bacaklarındaki yumaklara bakmayıp kadının kolundaki kılı tüyü mevzu ediyor."
    eveeeet şimdi bu cümle kullanıldı konu hakkında. o zaman erkek olarak savunmamızı yapalım.
    kızlar kendi 1.55 boyuna bakmadan 1.80 lik sevgili istemesin ozaman.
    boyu 1.55 olan kız gelmiş 1.70 lık adamlara cüceymiş gibi bakıyor.
    "eğer gerçekten sizi rahatsız etmiyorsa kollarınızdaki kılları almayın, aldırmayın kızlar. size dayatılan güzellik algısını kabul etmeyin"
    bu cümle içinse şunları söylemek istiyorum.
    size dayatılan güzellik algısını kabul etmeyin iyi güzel.
    peki neden kundura giyene kıro bıyık bırakana hanzo saçlarını joleleyene apaçi diyorsunuz.
    illa sizin dediğiniz gibi olucak herşey.
  15. 40
    ankara soğuğunda kısa kollu ile gezmeyi sevendir.
  16. 41
    paşa gönlü istememiştir. açık konuşmak lazım ben bu özgüvene hayranım.
  17. 42
    Böyle bir şeyin ekmek gibi su gibi ihtiyaç olduğunun farkında değildir. Sarıdır gözükmüyordur seyrektir vs belki tamam farkında bile olsa ihtiyacı yoktur ama ne öyle kara kara sık sık kıllar. Kusasım geliyor. Hani bunu aşılayım diyorum ya sen alsana bu kılları diyorum ammaaan alınca daha çoğalıyormuş diyor. Ne kadar çoğalabilir ki allasen olduğundan.
  18. 43
    Eğer almasına mani olan bir hastalığı özel bir durumu yoksa yaptığı Saygısızlıktır.
    Her şeyden önce kendine saygısızlıktır hocam o ne öyle tırcı gibi kolları sıvasın ağzımıza ağzımıza soksun o kılları. Bakın öyle sevgili falan değil zaten sevgilide olamaz da arkadaşımda bile tahammülüm yok bu olaya.

    O kol kılını almayan kadınlardan biri aramızda her yazanı eksiliyor. Ateşini yolla eyvallah ama o kılları al be kardeşim.
    encrypted-tbn0.gstatic.com/...
  19. 44
    Beni benden alamayacak kadındır.

    (bkz: eyyorlamam bu kadar)
  20. 45
    90'ları hatırlıyorum da, böyle bir takıntı yoktu o zamanlar. sanırım internetle beraber başladı bu steril dişi-erkek arayışı. insanların kendilerini teşhir ettikleri pazar dijitalleşince ve tamamen görselliğe indirgenince, erkeklerde kas mevzusu kadınlarda da kıl, tüy meselesi mide bulandıracak kadar önem arz etmeye başladı. o yüzden genç nesilde daha fazla görürsünüz bu tip takıntıları, direkt olarak bu anlayışın içine doğdular çünkü. photoshoplu, hormonlu, makyajlı, steroidli veya milyonda bir denk gelen genetik jackpot örnekleri görüp, gerçeğini beğenmez hale gelmek. elbette sonuçta tercih, herkes olmak istediği gibi biriyle olacak, zaten itirazım da buna değil, benim itirazım bu örneklerin bir evrensel ideal olarak dayatılmasına. beğenmiyorsan sevişmezsin, dört bir yanı -böyle gadın olamaaz- diye afişlerle donatmaya gerek yok.
  21. 46
    yazın bari bunu yapmayın diye seslenmek isteyeceğim kadın.
  22. 47
    Saçım gibi kılları olanlar alsın bi zahmet ya. Hadi biz bi kere görcez sen sürekli görüyorsun nasıl katlanıyorsun bu görüntüye. Kendine bakım göstermek, bakmak en güzel saygı çeşididir. Eksik etmeyin.
  23. 48
    bir kadına göre fazla kıllıysa midemi bulandırır, "senin miden bulanmasın diye kol kıllarımı mı alacağım?!" diye atarlanan kadın da yalnlızlıktan ölmek üzere olan yobaz bir feministtir.
    • senin miden bulanmasın diye kol kıllarımı mı alacağım?!
  24. 49
    çok da bi olayı yoktur bununla övünmek de yermek kadar saçma. bu direkt "bize ne"lik bişi gayet.

    şahsi fikrimi sorarsanız bu konuyla ilgili yok. bi ara var mıydı evet. ama sonra başkalarının işine burnumu sokmaktansa kendi götüme bakmayı tercih ettim herkese de tavsiye ederim.
  25. 50
    "Kutup sozluk kullanicilarinin goz zevklerini bozmamak icin kol killarini alan kiz" kadar degeri yoktur.*

    -Kilsiz goruntusu hosuna gittigi icin kol killarini alan asiri yobaz feminist sozluk yazari.(bilmiyorum belki bir kadina gore fazla kili oldugu icindir.)