kayıt

kadınların piç erkek tercihi

  1. 1
    acı gerçeklerdendir. akıllı, uslu, efendi adam yerine piç erkek tercih eden kızların sonu her daim hazin olmuştur. ancak yine de bu isteklerinden vazgeçmezler.
  2. 2
    kilo almak istememeye rağmen pasta, çikolata yemek gibidir. erkeklerde hep hafif meşrep kızları tercih eder. evlenmeye gelince iki yüzlülük diz boyu.
  3. 3
    bildiğin çok da doğru tercihtir. nerede efendi erkek, orada ılık götlülük abi. efendi erkek evet arkadaşım sen, nerede erkeklik kalıbına sığmayan bir şey var orada sen varsın. sevgilin için dostlarını satabilecek kadar itsin. evet bizzat çok efendi bir arkadaşımdan yaşadım bunu. sevgilim abi ona güvenirim ben dedi ve bize bay bay çekti ibne. halbuki bizi de bir dinleseydin be dostum. senin gibi dostun da götüne koyim. sana gelince piç erkek. aferin evladım. böyle hafif cool, umursamaz, gizemli hallerini devam ettir. her şeyden önce adam gibi adamsın. benim yiyemediğim kızları da ye. ılık götlüler yiyeceğine sen ye. bir ara muhabbet edelim bana da taktik ver. gözlerinden öptüm.
  4. 4
    ınsan neden mutsuz olmayı tercıh etsın. bu da doğal olarak yanlış önermedır.
  5. 5
    yaşım 18 19 o zamanlar. o zamanlar dediğime bakmayın bundan 3 4 sene öncesi işte. neyse ergenlik baş ımda üniversiteye yeni gelmişim istanbuldayım bi de. barlar eğlenceler ortamlar akıyor tabi. ve hayatımın vazgeçilmezleri piç erkekler. uzun saçlıları küpeliler dövmelileri... hepsinde aynı trip ben bağlanamam yeaa. neymiş beyfendi çok şey yaşamışmış zamanında biri ağzına sıçmışmış takılsan nolurmuş?! bok olur bok! neyse nice genç kızımız ben dahil kandık tabi bunlara. onlar bizim ağzımıza sıçtı biz başkalarının. ama hiç de tercih edilesi değiller piç erkekler. öğk yani. bi daha mı asla!

    ergenliktendir.
  6. 6
    ihtiyaçtandır.

    aklı başında erkekler o sırada derslerine gömülmüş, kariyer planlaması içerisindedir.

    ee ortamlar da piçlere kalıyor. kızlar da nasılsa aklı başında erkekleri vakti gelince tavlarım şimdi tadına varayım diyor. kızlar akıllı valla.
  7. 7
    hayat hengamesinden uzak yaşayan canlılar oldukları içindir. cidden bak bu böyle hani çocukta inanılmaz cool bir hal olur ya, allahım bu ne bohemlik dersin ya ama çocuk üzerinde cidden inanılmaz bir etki bırakır ya hani, sonra beyninin kıvırımları bu çocuğu elde etmeliyim diye bağırır. sonra gider yavşarsın bu çocuğa ama o seni sikine takmaz falan...
    ulaşılamayan her zaman güzeldir mottosunu takip eden kadınların tercihidir.
  8. 8
    (bkz: erkeklerin orospu kadın tercihi)
  9. 9
    yalan olduğunu yaşayarak öğrendiğim tercihtir.yıllardır bu yüzden arkadaş satmaktan tut,verilen sözleri tutmamaya kadar her türlü piçliği yaptım ama işe yaramadı.sanırım dil sürçmesi var.

    (bkz: kadınların fit erkek tercihi)
  10. 10
    Lise çağlarında ya da kafalarında görülür.
  11. 11
    alkislarlayasiyorum.com/...
  12. 12
    piçten ziyade zeki erkektir o.
  13. 13
    pbs.twimg.com/...
  14. 14
    sonu hep hüsrandır ama bile bile o piç erkek seçilir.
  15. 15
    ben bunu adam ederim içgüdüsüdür.

    baska da bir sey degil.
  16. 16
    Piç değil de yakışıklı tercihi. Yakışıklı ama çok düzgün dediklerimizin bile bi süre sonra gerçek yüzünü görebiliyoruz.
  17. 17
    Piç erkekleri tercih etmezler. Sadece iyi çocuklardan kaçarlar. Ne der Hasan Hüseyin Korkmazgil;

    İncecikti
    Gül dalıydı
    Dokunsam kırılacaktı
    Dokunmadım
    Kurudu. ..

    İyi çocuklar Şu yukarıdaki dizeler gibidir. Dokunmazlar ve hatunları kuruturlar. Hatunlar dokunulmayı ister. Koparılmayı ama kuruyacaksa da erkeğinin defteri arasında kurumayı isterler...
  18. 18
    Asosyal uydurmasıdır.
  19. 19
    genellikle çoğu tarafından yapılandır..
    sonuç ağlama zırlama ile biter..
    adam edebilirim sandıydın demi..
  20. 20
    ondan sonra yok ben artık aşka inanmıyorum, yok ben daha kimseyle yapamam da bilmem ne. iki kası, jöleli saçları olan adamları yolunuza toprak olan adamlara tercih edip ezip geçtiniz.
  21. 21
    Efendi erkekleri farklı taktiklere sevk etmektedir.

    Bkz.
  22. 22
    çok doğal, anlaşılır bir tercih. piç kelimesi biraz sıkıntılı, eğlenceli, deli dolu ve Mert demek daha doğru olur. ben dururken sabah kalkıp bayram namazına giden bir erkeği tercih etmek ufak da olsa yaşamı olan birinin yapabileceği hareket değildir.
  23. 23
    Asla anlam veremediğimdir, inadına beyefendi erkekleri savunacağız. Kimsenin salon adamlarını üzmeye hakkı yok. Bir erkeğin en güzel hali olan beyefendiliğin sonuna kadar arkasındayız
    -skt-

    -- spoiler için tıkla --


    Serseri kadınlar topluluğu


    -- spoiler --
  24. 24
    Beni 10-0 öne geçiren tercihtir.
  25. 25
    belki de tahminlerimde yanılıyorum ama genellikle piç erkeklerin muhabbetinin daha iyi olmasından kaynaklanıyor olabilir