kayıt

alsancak

  1. 1
    izmir'in konak ilçesine bağlı bir semt... kordonuyla, eğlence hayatıyla, travestileri ile meşhurdur...
  2. 2
    iskelenin kenarına oturup gecenin bitişi ve sabahın başlangıcı şerefine bir adet bira içilmeden geri gönülmemesi gereken yerdir. eğlenirsiniz, kız kesersiniz hatta tipiniz azıcık iyiyse kızlar da sizi kesebilir ya da travestiler ama alsancak'ta bir gün doğumunu gündoğdu meydanında yaşamayana alsancak'ta bulundum dedirtmem konuşma sırasında.
  3. 3
    her bokun döndüğü semttir. kıyılar iyi de, içlere girince...
  4. 4
    Şehrin gökkuşağıdır.
  5. 5
    Travestiler ile meşhur dendiğine bakmayın sadece 1 sokağında 8 9 tane travesti vardır. Diğer tarafları karı kız kaynar ve bol içkili, eğlenceli yerdir.
  6. 6
    oruçlu oruçlu nereye gidilmez anketinde ilk sırada yer alan izmir semti. arkadaş bir kız da göbeğini ya da baldırlarını göstermesin.
  7. 7
    Trabzon ili Akçaabat ilçesine bağlı bir köy.
  8. 8
    Alsancak izmirin en guzide semtidir. Semtin buyuk bir kesimi elit tabakaya hitap eder. Lakin liseden sonra sadece kordon kismina takilmaktayim izmirde oldugum sure icinde. Sunsette icmesi guzel be sozluk
  9. 9
    kıbrıs şehitleri caddesi en meşhur sokağıdır. barlar, cafeler burada toplanmıştır. kıbrıs şehitlerinden kordona doğru giderken sağ, dönerken soldaki sokaklara 'aa evlerin mimarisi ne güzlemiş' diyerek girenler travestilerle karşılaşabilir. o caddeye neden kıbrıs şehitleri caddesi denmiştir, hiçbir bilgim yok.

    2 yıl alsancak'ta travestilerle komşu oldum, bazen markette, bazen akşamları kıbrıs şehitlerine giderken karşılaşırdık, erkek ablalar derdik ev arkadaşımla aramızdaki muhabbetimizde. başta tuhaf geliyordu kendileriyle komşu olmak ama sonra normal gelmeye başladı, nihayetinde onlar da insandı. geceleri geç saatlerde dayak yerlerdi bazen, bazen de ağlama sesleri gelirdi. acımıyorum kendilerine, acırsam haksızlık etmiş olurum. plazalarda takım elbise giyip patronlarına kendilerini pazarlayanlardan farkları yok gözümde zira. ama dayak yemeleri, fiziksel olarak erkek doğmuş insanların ağlama sesleri sanırım bende izler bıraktı.

    yaklaşık 100 metre aralıklı bir cami bir de kilise vardır alsancak'ta. cuma günleri cami tıka basa dolar, caddede namaz kılar insanlar. caddede namaz kılanların arasından yüzlerce insan geçer. herkes birbirine saygılıdır, namaz kılanlar ibadet derdinde, kılmayan, oradan geçenler işinde gücünde. 100 metre ötede kilisede aktif durumda, pazar günleri çan sesi gelirdi eve, yanılmıyorsa sabahtan öğlene kadar birkaç defa çalardı.

    alsancak dediğinizde, kıbrıs şehitleri caddesi, travestiler, cami ve kilise gelir aklıma, bir de sabahları fırından aldığım boyoz ve yumurtayı gömdüğüm kordon.

  10. 10
    değişik ve güzel bir yer. cafelerin barların yani her yerin bir temel konsepti var. ay layk it meeeen.
  11. 11
    pastafaryan'ın bana nispet yaptığı yer.
    Kıskanmıyom kanka bil istedim dkslgldkf.
  12. 12
    yaklaşık bir 11 senemin geçtiği yegane semtimdir. çok özledim. ara sokakları aklıma geldikçe gözlerim dol dol oluyor.

    özledim ya gidiyorum ben.
  13. 13
    dikillinin ötesinde burası ama alsancak izmirin merkez ilçesi konak olarak konak ilçesinin mahallesi ve dikilli de izmirden balıkesir sınırında o yüzden dikilliyle alsancak mahallesinin alakası yok ondan o çok alakasız.
  14. 14
    (bkz: ya dayı sen ne diyosun)
  15. 15
    Az önce yanımda sevisilen konum.
  16. 16
    az önce seviştiğim konum.
  17. 17
    az önce sevişenlerin yanında telefondan bir şeyler kurcalandığını gördüğüm konum.
  18. 18
    AZ ÖNCE AYAK BASTIĞIM KONUM.
  19. 19
    turistik olarak en civcivli olduğu zamanda abartısız 50 tl otopark ücreti ödenebilen yer. hem de çok kalabalık oluyor, herkes çekildikten sonra çokoş olabilir ama benim gibi emekli teyze ruhuna sahip biri için temmuz ağustosta gidilecek yer değil.
  20. 20
    ne kadar aykırı tip varsa burada toplanıyor. hapçısından otçusuna; trosundan hippisine kadar zilyon çeşit insan var. gazi kadınlar'ın hikayesi muhtemelen bar wc'lerinde cereyan eden yüksek doz alkol seksinden geliyordur. tek sevilecek yanı ikinci kordonda hala duruyor mu bilmem hatrı sayılır iki adet türkü bardır gerisi fasa fiso.