kayıt

seyfi dursunoğlu

  1. 11
    Huysuz virjin karakterine can vermiş olan oyuncu.

    Vefat etmiş. Mekanı cennet olsun.
  2. 12
    üzüldüm.. nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.
  3. 13
    Vefat etmis tatlı insan, mekanı cennet olsun.. üzüldüm bi :/
  4. 14
    çok üzüldüm cidden çok. kaliteli bir sanatçıydı. son dönemde en çok yıprananlardandı. tuvalet kağıdı reklamında görünce yazık bize falan diyip üzülmüştüm. reklamda oynattırdık bu insanı falan diye düşündüm saçmaydı yani. omurgasız biri olsaydı ekranda görürdük yıpranmazdı bu kadar da ama bir omurgası vardı ondan böyle oldu.
    bir mizah seviyesi getirmiş bize, karakterin ne olduğunu oynadı gösterdi. ayrıca harika bir türkçesi vardı. hani cidden sanatçıymış her yönüyle. lafını esirgemedi giydirdi giydirdiğine güldük. çekincesi yoktu. sanatın en çok engellediği kısıtlandığı dönemde doğup gelişme becerisini göstermiş birisi ama bizim dönemimizde biz sanatını öldürdük.
    twitterda bir tvit gördüm seyfi dursunoğlu sağlık sebebinden ölmüş olabilir ama huysuz virgini biz öldürdük diye. öyle işte
  5. 15
    Dobralık ve laf sokmada üstüne yoktu. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun.
  6. 16
    Katinanın elinde rakısı... fakat bu kez içebiliyor. O kafayla artık makası da makinayı da kullanır. Çokça içmiş hem. bir derdi var belli. Sanki çocukluğundan renkli bir figür uçup gitmiş. Benim de kadam mastika çözmüş yunan'dan. Dem bu demdir İçelim. Ruhun şad olsun huysuz.
  7. 17
    çocukluk zamanımızdaki değerlerden kaybında çok üzüldüğümüz en çok akla gelenler; kemal sunal, barış manço, cem karaca ve birkaç şu anda aklıma getiremediğim kişi. en az onlar kadar kaliteli ve onlar kadar eksikliği hissedilecek bir sanatçıydı. mekanı cennet olsun.
  8. 18
    keskin bir zeka sahibi ve her şeye anında verilecek hazır bir cevabı olan şaheser adam.
  9. 19
    Sahnelerin Drag queen'iydi. Mekânı cennet olsun, dilerim.
  10. 20
    ayarlarıyla insanı dumur eden eskilerden bir tiyatrocu ve oyuncu. huysuz virjin tiplemesiyle bilinir.
  11. 21
    Laf sokmayı bir sanat haline getiren kıvrak zekalı güzel insan

    Sahne ismi huysuz virjin yani bir kadın kılığında olmasına rağmen kendini muhafazakar birisi olarak tanımlamıştır. Son yıllarda çıktığı programlarda sürekli yalnızlıktan şikayet etmekte olup insanın kafasında demek ki güzellik zenginlikle şan ile şöhret ile değil çevrende bulundurduğun sevgi ile beslediğin/beslendiğin bir hayat biçimiyle oluyor dedittiren insandır
  12. 22
    enver aysever: zeki müren eşcinsel miydi?
    seyfi dursunoğlu: zeki müren arkadaşımdı. şimdi sizle de arkadaş olduk. zeki müren'e de soramadım. size de sormuyorum.

    seyfi dursunoğlu bu cevabı verdiğinde 83 yaşındaydı. kendisinde bulunan dünya görüşünün ve zekanın kırıntısının sirayet ettiği bir insanın memleketin genel ikliminden etkilenmesi neredeyse mümkün değildir. zihnini sürekli açık tutup düşünmeye üşenmeyenlerden olduğu için ve bunların yanına cesaret ile yeteneği ekleyebildiği için büyük saygı duyuyorum.

    www.youtube.com/...