kayıt

necip hablemitoğlu

  1. 1
    18 aralık 2002 günü evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden, gazateci aydın.
    köstebek kitabıyla ünlüdür.
  2. 2
    www.ilk-kursun.com/...
  3. 3
    Bugün ölüm yıldönümü olan, faili meçhul bir cinayete kurban gitmiş,araştırmacı gazeteci ve tarihçi. Alman vakıflarının Türkiye'deki faaliyetlerini üzerine ses getiren araştırmalar yapmıştır. Suikastten evvel polis ve devletin içindeki cemaat yapılanmaları hakkında bir araştırma yapmaktaymış.
    Tini şad,mekanı uçmağ olsun.
  4. 4
    *

    Başlığı nasıl açılmamış şaşırdım. Cemaatin ipliğini ilk pazara çıkaran insandır. Hatta bildiğim kadarıyla cemaat yani fetönün ismi geçen ilk faili meçhul suikastin kurbanı.
  5. 5
    fetö hakkındaki gerçekleri 20 yıl önce görüp dile getirip bu konuyla ilgili kitap yazan, suikasta kurban gitmiş saygıdeğer bir insan.

    i.hizliresim.com/...
  6. 6
    Öldürülmesinin sebebi
  7. 7
    her şeyi güzel hoştu da, suyunu toprağını savunan bergamalı köylere "alman ajanı" demeyeydi iyiydi. maalesef kendisi ulusalcılara aptal gözüyle bakmamda önde gelen bir fügürdür.
  8. 8
    15 yıl evvel bugün katledilen öğretim üyesi. Allah rahmet eylesin.
  9. 9
    bu satırları yazdıktan 4 ay sonra öldürüldü.

  10. 10
    18 aralık 2002'de yani tam 17 yıl evvel bugün katledilen akademisyen.

    fetö'ye ve fetöcülere yani eş değer adıyla "fetullahçı orospu çocukları"na karşı zamanında bas bas uyarıda bulunmuştur. nitekim portlak göz hakkındaki soruşturmayı yürüten dönemin istanbul dgm başsavcısı nuh mete yüksel kendisinin bir makalesini okumuş ve kendisiyle görüşmüştür. akabinde fetöcüler, tipik saldırı eylemi olan gizli kamera kumpası ile yüksel'i betaraf etmişler, bundan kısa bir süre sonra da hablemitoğlu'nu katletmişlerdir.
  11. 11
    Üniversitemin siyasal bilgiler fakültesinde bir zamanlar hocalık yapmış, saygıdeğer akademisyen.

    Daha en başında neyin ne olduğunu anlayıp mücadele etmek yolunda gerçek anlamıyla canını ortaya koymuş büyük bir vatanseverdir. (bkz: köstebek) isimli kitabında fetöye dair araştırmalarını, geleceğe yönelik maalesef isabetli olmuş çıkarımlarını ve kitabın sonunda da o kitap yayınlandıktan sonra kendisine yönelik ne gibi kumpaslar kurulabileceğini tahmin ettiğini görebilirsiniz. Ne yazık ki bu şerefsizler daha büyük bir işe bulaşıp kendisine suikast düzenlemişlerdir.

    Ruhu şad olsun.
  12. 12
    18 yıl önce bugün katledilmiş olan cumhuriyet aydını. fethullahçı piçlere zamanında göte göt diyebilmiş bir kişidir.