kayıt

hint filmi izleyememek

  1. 1
    *
    tahammülsüzlüktendir. her ne kadar o dans figürlerinin ayrı ayrı anlamları olsa da dayanamıyorum sürekli dans etmelerine.
  2. 2
    benim de başıma gelendir. tek tük seyretmişliğim var ama onlarda da asgari düzeyde dans vardı.

    (bkz: peekay)

    sayi neden bu kadar dans etme gereği duyuyorlar ki ? yoksa genellikle konular fena değil.
    • onu bir imza gibi görüyorlar. birileri açıp filmi izlediğinde hint filmi olduğunu anlasın diyorlar.
  3. 3
    Ben danslarına uyuz değilim pek. Eğlenceli oluyor hele aamir khan filmi ise, ama işin uyuz yanı 3 saatlik filmin iki saati hint şarkılarıyla, repliksiz geçiyorsa ortaya çıkıyor. Taare zamen par filminde boyle can sıkıcı bir detay vardı mesela.
  4. 4
    Yoksa siz hala (bkz: bajrangi bhaijaan) izlemediniz mi?
  5. 5
    aklıselimlik göstergesidir. bir kere açtım filmi, asiri dramatik kamera degisimi yüzünden şaşı oldum amk.
  6. 6
    uzunluğundan kaynaklı olarak fenalık geçiyorum izlediğim zaman. izliyorum ama sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. zaten 3 saatlik filmin 2 saati dans sahnelerinden oluşuyor. bir de aşırı derecede dram yüklüler, ruhum daralıyor.
  7. 7
    Televizyonda o kadar çok hint dizisi gördüm ve izlemeye maruz kaldım ki artık gördüğüm an asko gibi bakıyorum. Her şeyi tadında bırakmak lazım xd.
  8. 8
    Yakalandığım müthiş hastalık. Tam travmatik sahne var hani orda kadın ölmüş bı bakıyorum adam sahil kenarında dans edip şarkı söylüyo.. Ben hayatımda bu kadar hızlı duygu geçişi olan başka bı şey görmedim. ilginç filmler
  9. 9
    izlemeyi bırak kapağını görmek bana yetiyor. anlayamadığım bir şekilde kalitesizlik akıyor bu filmlerden. türk filmlerinin hint filmlerinden daha iyi olduğunu düşünmeye başladım.
    abart abart dedirten hint dizi film sahneleri