kayıt

ali ece

  1. 48
    #1305665

    2018'den beri edit çekmemişim. adamı 2018 yılında sözlükte olmadığım vakitler de çok gördüm. bunun sebebi eski sevgilimin karşı apartmanında oturmasıymış. sonunda sohbetimizi ettik. kendisini küçükken berberde gördüğümü hatırlatınca "nereden hatırlayayım amına koyim" demesi bi miktar üzdü.
    • bu olayı ağlayarak günlüğüne yazdın mı tek seferde delikanlıca net söyle
    • hassas kalpliler için cehennem bu dünya..
  2. 49
    galatasaray'lı taraftarlar AYDIN' A sözleşme uzatmayarak bir zafer daha kazandılar. bu güçlerine hayranım. beşiktaş'lı doğmasaydım eğer taraftarları sayesinde kesinlikle galatasaray'lı olurdum. galatasaray taraftarı sabri,umut,yekta ve aydın'a eleştiri yaptı. sneijder ve muslera'ya yapmadı. neden mi ? çok basit futboldan anlıyorlar.

    DİYEREK GÖNÜLLERİ FETHETMİŞTİR.
  3. 50
    semtimin insanı, güzel kişilik.

    "kadıköy'e maça gidiyorum, lens oynasın istiyorum. galatasaray'da bruma oynasın istiyorum. 40 yaşına geldim ben çok az bir ömrüm kaldı, artık güzel futbol izlemek istiyorum"
  4. 51
    Mehmet Demirkol ve uğur Karakullukçu ile birlikte en sevdiğim spor yorumcusu kendisi.
  5. 52
    #1032046

    adamı yine gördüm. hayatım bu adamla karşılaşıp tanışamamakla geçiyor. çim adam olmuş. özel hayatında benim gibi kadıköy'den çıkmadığını tahmin etmekteyim. karısıyla kadıköy'de bebesiyle kadıköy'de yanında saplarla kadıköy'de. mazallah bir aldatma durumu olursa da yine ben şahitlik ederim...
  6. 53
    bu adamın ısrarla övdüğü türk topçudan kaçın.
  7. 54
    beşiktaşlıdır hem de fanatik, ama ben bu adamı dinlerim arkadaş.

    babator spor yorumcularından değil, harbi futbol sever ve yazarıdır. böyle adamlardan çok az var memleketimde. iki elin parmağını geçmiyor.
  8. 55
    denk geldiğim eski bir programında;

    mario gomez super mario mu sence, mario jardel'e de öyle diyorlardı sorusuna

    "ikisi de değil. bıyıklı değiller. super mario olsa olsa erdal bakkal 'dır. leyla ile mecnun çok güzel bi diziydi izleyenleriniz vardır. rafa benitez de ismail abi'nin bıyıklısı, o da ismail abi gibi şimdi işsiz kaldı, iş arıyor."
    diyerek gülümsetmiştir.
  9. 56
    dünyanın en iyi spor yorumcusu.