kayıt

ali ece

  1. 1
    beşiktaşlılığıyla bilinen bir spor yorumcusu. her programda kafasına siyah bir bandana takar. ayrıca koyu bir george best hayranıdır. zaten giydiği t-shirtlerden de bu rahatça anlaşılabilir...
  2. 2
    Futbol romantikleri grubunun kadim üyelerindendir. Her maçı, her anı bir filme çevirip ona değişik anlamlar yükleyebilir. Lig Tv'de premier lig yorumlarken spikeri konuşturmamasıyla ünlüydü. Yine de dinlemesi keyifli insandır.
  3. 3
    www.youtube.com/...
  4. 4
    herhangi bir ülkenin bilmem kaçıncı liginde oynayan bir futbolcunun ismini söyleseniz size yarım saat özelliklerini sayabilecek bir futbol bilgisine sahiptir. ülkede futboldan gerçekten anlayıp, bu işin hakkını veren nadir spor yorumcularındandır. hele ki bu ülkede rasim ozan, ahmet çakar, erman toroğlu gibi insanların bu işten para kazandığını düşünürsek; el üstünde tutulması gerekir kendisinin.
  5. 5
    en az benim kadar beşiktaşlı olan entellektüel futbol yorumcusu, köşe yazarıdır.
  6. 6
    beşiktaşlıdır hem de fanatik, ama ben bu adamı dinlerim arkadaş.

    babator spor yorumcularından değil, harbi futbol sever ve yazarıdır. böyle adamlardan çok az var memleketimde. iki elin parmağını geçmiyor.
  7. 7
    kafasındaki garip bandanayı artık çıkarması gereken romantik.
  8. 8
    bir anadolu takımı bu adamı takımının başına getirirse uçar. adam o yabancı kontenjanını öyle bir değerlendirir ki, diğer 17 takımdan daha az para harcayıp 3 tüm anadolu kulüplerinden daha kaliteli bir kadro kurar. 3 büyüklerin yabancılarından daha fazla verim alır kendi yabancılarından. ama kendisi böyle bir teklif alsa kabul eder mi, orası meçhul.
  9. 9
    ntvspor kanalı spor muhabiri.
    yorumculuğu ve sunuculuğu çok iyi olan televizyoncu.
    keşke antrönör veya teknik direktör olabilseydi ama olamaz. teknik direktör olma şartları futbol oynaması gerekiyor. bu adamın tek maçı halı sahada olmuştur tahminimce. ve ayrıca şu kadar milli olacak, şu kadar maçta forma giymiş olması lazım gibi şartları vardır.
  10. 10
    ilerki günlerde karşıyaka stadı, Passolig kart vb. şeylerle ilgili ropörtajı yayınlanacak olan spor yorumcusu. karşıyaka bandanası takmış özel olarak. adamsın.

    fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/...

    ropörtaj linki:
    www.youtube.com/...

  11. 11
    mehmet demirkol ile beraber yorumlarını en ciddiye aldığım adamdır ve genellikle yorumları benim düşündüğüm gibidir.

    derdi sadece türk takımları değildir zira dünya futbolundan da pasajlar sunar.
  12. 12
    fanatik beşiktaş'lı olmasına rağmen hiç eyyamcılık yapmayan doğruyu yanlışı söyleyen, futbol bilgisi türkiye ile sınırlı olmayan spor yorumcusu. bandana kelliğinden gelir. :D
  13. 13
    Parti kursa oy vereceğim adam.
  14. 14
    9 eylül 2014 izlanda türkiye maçı ile ilgili güzel bir yorum yapmıştır. adamsın.

    www.ntvspor.net/...
  15. 15
    (bkz: kül hece)

    (bkz: serbest çağrışım)
  16. 16
    engin futbol bilgisine sahip olan kişi. gerçekten bu adam kadar anekdot anlatan bir başkası daha yok bence koyu bir beşiktaş ve hollanda taraftarı olduğunu bir çok kişi biliyordur zaten.kısaca al bu adamı karşına sabaha kadar konuşsun öyle de severim kendisini.
  17. 17
    çok değil 6 ay daha hasan şaş ile beraber program yaparsa ruhani çöküntüye girebilecek yorumcudur.
  18. 18
    dünya kupası sırasında bir başka milli futbolcu ümit özat'la yorum yapmaya çalışan gazetecidir.
    açıkçası orada yerinde olsam, kafamı masaya vurarak şuur kaybı yaşamak isterdim.

    aynısını ntvspor'da da yapmalı bence. hasan şaş ve milli maç hatıraları şeklinde geçen programda dayanması büyük iş.
  19. 19
    ben evde iki tur attım, taş olsa çatlar adam hala anlatmaya çalışıyor olmadı susuyor bu üçüncü onları beraber izledim, daha da izlemem.

    her an tavukları pişirmişem diyerek türkü tutturacak * bir bakış açısıyla konuşan hasan şaş, eh işte bu topu ayağından çıkarmıyor diye az vurmadık kafamızı duvarlara.

    böyle futbol muhabbetine yorumcu neme lazım ayrıca. yormasın kendini.

    imla-
  20. 20
    Ali Ece: "İlk 45’te Mario Gomez,geldiğinden beri ilk kez bu kadar çok klasına yakışmayan vuruş yaptı.Almeida maskesi giymiş Gomez korkuttu."
  21. 21
    bere takmasının sebebi, kafasının ön kısmında olan büyük bi yara iziymiş. kötü bi görüntü oluşturduğunu düşündüğü için çıkarmıyormuş.
  22. 22
    ntvspor'daki görevine son verilen isimlerden biri. gerçi o her yerde iş bulur sıkıntı yok.
  23. 23
    dün yoğurtçu parkında gördüm. çok agresifti.. kendisini hep romantik futbol hikayeleri anlatırken hayal eden beni derinden vurdu. adeta rene adler yerine boyko'nun alınmasına kızıyormuş gibi kaşları çatıktı. üzdü.

  24. 24
    galatasaray'lı taraftarlar AYDIN' A sözleşme uzatmayarak bir zafer daha kazandılar. bu güçlerine hayranım. beşiktaş'lı doğmasaydım eğer taraftarları sayesinde kesinlikle galatasaray'lı olurdum. galatasaray taraftarı sabri,umut,yekta ve aydın'a eleştiri yaptı. sneijder ve muslera'ya yapmadı. neden mi ? çok basit futboldan anlıyorlar.

    DİYEREK GÖNÜLLERİ FETHETMİŞTİR.
  25. 25
    konuştuğu zaman insanın biraydı çerezdi toparlayıp kendisini tatlı tatlı dinlemesini sağlayacak futbol romantiğidir. ömer üründük kadar kendisine yorum yaptırılsa maçlarda, çok daha keyifli 90 dakikalar izleriz.