kayıt

müjdat gezen

  1. 1
    tiyatro ,sinema ,dizi oyuncusu. son yıllarda adeta tek başına muhalefet yapan güçlü adam.
  2. 2
    oyunculuğu, sanatçı kişiliği falan vs. iyi güzel hoş da düşünceleriyle gözden düşendir.
    en azından benim gözümden.
    siyasi olarak muhalefet, ona bir şey dediğim yok, herkesin en doğal hakkı. din olarak da bağlı değil, ona da karışacak değilim. ancak dini aşağılayıcı ifadeler kullanırsan, ayetlere oyalayıcı şeyler dersen milletin gözünde sanatçı kişiliğinin önemi olmaz. sanatında ne kadar iyi olursan ol milletin omuzlarında yükselemezsin. sadece aynı düşünceye sahip olduğun insanların omzunda yükselirsin. fazıl say gibi aynı.
    velhasılıkelam, sanatçı dediğin sanatıyla öne çıkmalı, düşüncelerini özgürce söyleyebilmeli ancak bunu yaparken milletin (her ne olursa olsun) değerlerini aşağılamamalı, onlara saygı duymalı.
    tamam, sakinleştim.
  3. 3
    egemen bağış'a ibretlik ayar veren sanatçı.

    i.hizliresim.com/...
  4. 4
    dün haberlerde "cumhurbaşkanım aradı geçmiş olsun dedi" diyince bi 4 sn devreleri yaktım, tv nin bile renk ayarı bozuldu.

    sonra "Cumhurbaşkanım Ahmet Necdet Sezer" diyince system restore etti tabi. normale döndük.
  5. 5
    kundakçının yakalanmasına üzülen adam. bu adam bu kadar iyi niyetli bir insan ve başına bunlar geliyor. daha kötü olayların yaşanmaması için müjdat gezen'e ve müjdat gezen sanat merkezi'ne acilen koruma atanması gerekiyor.

    edit: devlet müjdat gezen'e koruma vermeyi teklif etmiş ama müjdat gezen kabul etmemiş. bence kabul etmesi gerekiyor.
  6. 6
    Metin akpınar olaylarının üstüne bir de "dilimi kesseler işaret dili öğrenip eleştirimi yaparım" demiş cesur usta sanatçı.
  7. 7
    az önce reize karşı "haddini bil" diye çıkıştığını izlediğim sanatçı.

    korkusuz olduğu belli ve bir o kadarda cesur ama yinede dikkatli olmalı. keskin sirke küpüne zarardır diye bir şey var sonuçta.

    en çok üzüldüğüm şeyde yurt dışı yasağına maruz kalması. evladı kanser ve hollanda da tedavi görüyor. bu kadarda vicdansız olmamak lazım. adam kaçsaydı zaten çoktan kaçar ve dönmezdi zaten.
  8. 8
    osmanlı torunu nihal osman bilmemne'ye hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan beraat etmiş oyuncu.
  9. 9
    Pasaportuna zamanında el konulan muhalif sanatçı. Teslim aldı ve Almanya'ya gitti. Gerçek sanatçıları barindirmiyor bazıları.

    twitter.com/...
  10. 10
    azyazarozyazar açıklaması yapmış. sonunda peki hiç anal denedin mi görememek bir miktar üzdü.

    twitter.com/...