kayıt

hediye dakikam vardı boşa gitmesin diye seni aradım diyen insan modeli

  1. 1
    *

    yanakları sıkılası insandır. ya bak bu insan rahattır, kendisiyle barışıktır ve durumunu olmadığı gibi gösterme çabası içine girmez. onun yanındayken gülerken, ağlarken kasmazsın. içinden geldiği gibi konuşursun. hatta arada argo kelimeler sıkıştırırsın cümlelerine, öyle biridir.

    diğer yandan, sana önem verdiğini, eline geçen her fırsatta sana zaman ayırdığını çekinmeden de söyleyebilecek kadar açıkyüreklidir. başkasını da arayabilirdi ama seni aradı.

    size kıymet veren, zaman ayıran insanları sevin.

    o değil de, bu allahsız radyoda etkileyici şarkılar neden arka arkaya geldi böyle?
  2. 2
    kalan yenmemiş yemekleri önünüze süren insandır. ye de ziyan olmasın yoksa çöpe atacağımm diyendir. allah belasını verecektir.
  3. 3
    Ben de böyle yapıyorum ya. Yani fazladan dakika olmasa asla arama seçeneği kullanmam. Bir adet çocukluk arkadaşımı ararım genellikle, her sene Antep'te buluşma planı falan yaparız rutin.

    Bu tip insan kapatmayı da bilmez, konuştukça tadı kaçar zaten.
  4. 4
    o kadar dakika var. kimseyi arayasım gelmiyor. bedava olsa nolcak?

    diğer versiyonu eve girene kadar yolda konuşan modeli, eve girene kadar açmadıysanız üstüne der ki artık eve geldim.* uzak duruyorum.
  5. 5
    "hediye dakikam var ama sen yoksun. ne olur geri dön." tarzı rezilliklere imza atma ihtimali korkutan insandır.
  6. 6
    aramak icin bahane bulmustur. ya ruyamda gordum diyecek ya da bunu diyecek.
  7. 7
    kendini o kadar da değerli hissetme.” Mesajı vermeye çabalayan değişik insandır.
  8. 8
    65 yaş üstü amcalar böyle yapıyor valla. Genelde konuşmalarını ücretsiz faydalandıkları otobüslerde gerçekleştirirler. Seyahatlerindeki amaçsızlikla konuştukları kişi sayısı arasında doğru orantı vardır. Ayrıca rehberlerindeki kişileri harf sırasına göre aradıkları gözlemlenmiştir. Benim aklıma ilk gelen tıp bu. Başka modelleri varsa da ben bilmiyorum.
  9. 9
    benim sana verecek hediye dakikam yok diyip yüzüne kapatacağım insan modeli.