kayıt

ıssız adam

  1. 1
    alış veriş merkezlerini akvaryuma benzetmesiyle gülümsetmiş filmdir.
  2. 2
    (bkz: ayk)
  3. 3
    çağan ırmak'ın sevdiğim bir diğer filmidir.
    bu filmi izleyip melis birkan'a aşık olmamak mümkün değil.
    o kadar güzel oynamıştı ki.
  4. 4
    yıllardır bölüm hocalarımızdan biri bilmem kaçınan bağlanmaymış şuymuş buymuş diye anlatıyor bu filmi. denk geldim izleyeyim dedim, henüz birinci dakika ve birinci saniyedeyim. yorumlar olumlu görünüyor, yorumları önemseyen biri olarak izleyeyim tamamını.
    şimdilik internetten grup seks ayarlayan kızsız bir adamı izliyorum.
  5. 5
    www.nuveforum.net/...
  6. 6
    Askerde sinema salonu bendeydi, filmleri ben ayarlıyordum. Bu filmde o dönem beni çok etkilemişti, baya sağlam etkilemişti ama. dedim bu filmi askerlere izleteyim, güzel film onlarda izlesin. Gurbetlik, hasretlik çeken çocuklara böyle bir film seçmemde nasıl açıklanırsa artık. İnsan pozitif, enerjik filmler seçer. Neyse bir yandan da tepkilerini izliyorum film etkileyecekmi acaba beni etkilediği gibi çocukları diye. film arası veriyoruz normal sinema gibi sigara vs. için. Arada çıktım sigara içtim dışarıda. Geldim bir baktım kumandayı alıp filmde Ada ile Alper'in hani kapıda birbirine yumulduğu sahne vardı, sevişme sahnesi. Onu başa sarıp sarıp izliyorlar. O an bir aydınlanma yaşadım işte. İç güdüleriyle yaşayan düşünen hayvan insanın yoklukta, baskı altındayken sanata veya duygulara acımasızca ket vurup kendisini kapatabileceğini anladım. O günden sonra verdim bunlara hızlı ve öfkeliyi, nerede popcorn aksiyon varsa dayadım.
  7. 7
    Oha ulan filmde cima dönüyormuş nasıl çekmişler bunu tepkisi verdiğim ve şu an ilk kez izlediğim film.
    Adamın " neyinim ben senin " repliği Twitter türk ifşa sayfaları gibi. *
  8. 8
    Issız adam iyi bir yapım olabilecekken bazı noksanları sebebiyle beklentimi tam anlamıyla karşılayamayan bir filme dönüştü. Her ne kadar Ada ve Alper’in betimlenmeleri ve dünyaları ilgi çekici olsa da senaryonun beraberinde getirdiği klişeler zaman zaman filmden kopmamı sağladı. Çağan Irmak'ın şehir hayatının insanı nasıl hissizleştirdiğini/ıssızlaştırdığını filmin merkezine taşımasını beklerdim. Hâl böyleyken Issız adam finalindeki sarılma sahnesiyle belleğime kazınmaktan pek de öteye geçemeyen bir yapım oldu. (4/10)