kayıt

düşük yapma yöntemleri

  1. 1
    olayın etik yönünü bir kenara koyarsak veya istenilmeyen bir hamileliğin doğuracağı olumsuz sonuçları göz önünde bulundurursak birçoğumuzun bilmesi gereken yöntemlerdir. sabunla bile yapılabileceği söyleniyor ancak hamile kişinin ölümüne bile yol açabiliyormuş bu durum. aman dikkat.
  2. 2
    lise çağlarında yapanların genellikle çocuklarını bir tuvalette ölü doğurmasına neden olan yöntemlerdir...
  3. 3
    doktor kontrolünde uygulanması gereken yöntemlerdir. sadece yanlış hap kullanımında dahi istendiğinde çocuk sahibi olunamıyor. ertesi gün hapı acemiler için tavsiye edilebilir ancak o bile sınırlı kullanıma sahip. zor durumda iseniz lütfen doktora başvurun.
  4. 4
    oldukça çeşitli ve uzman olmayan biri tarafından uygulanması çok tehlikeli yöntemlerdir.
    akıl vermek gibi olmasın bunlardan biri kadının içine tavuk tüyü sokmasıdır.
    uzunca bir tavuk tüyü vajinadan içeri sokulur, içeride adını unuttuğum bir kasa değer. bu bölgeye dokunulduğunda doğum başlar. yani bebek yeterli gelişimi tamamlamadan içinizden çıkmış olur. oldukça ilkel olan bu yöntemde kanamanın durdurulamaması ya da enfeksiyon gibi sebeplerden ölme ihtimaliniz yüksektir.
    sabunla uygulanan diğer yöntemde ise Vera Drake adlı filmde gördüğüm kadarı ile;
    hamile kadının içine ana maddeleri su ve sabun olan bir karışım pompalanır. yanılmıyorsam iki gün sonra kanama başlar, bir süre sonra biter ve düşük yapmış olursunuz. filmde de gördüğümüz üzere bu yöntemde oldukça tehlikelidir.