kayıt

1 mayıs emek ve dayanışma günü

  1. 15
    Kadin erkek demeden hayati boyunca bir seylere emek sarfedenlerin bu guzel gunu kutku olsun.
  2. 14
    tüm emekçilerimizin 1 mayıs işçi bayramını kutlarım. daha güzel günlere demek en içten dileğim olabilir ama türkiye'de kazın ayağının öyle olmadığını hepimiz biliyoruz. hangi dileğimiz yerine geldi ki.
  3. 13
    Bu milletin soldan ve solcudan nefret etmesine sebep olan terör örgütlerinin, kürt ırkçılarının ve alevi mezhepçilerinin boy gösterme günüydü bir zamanlar hala kaşıyorlar o damarı bu derece marjinalize olup kendi içlerinde bölünüp durdukları için pek başarılı olamıyorlar komünistlik pişmanlıktır, salaklıktır.
  4. 12
    (bkz: bana her gün 1 mayıs)

    emek günümüz kutlu olsun arkadaşlar. karşılığını alabilsek de alamasak da, emeği yerinde göstersek de göstermesek de, en işsiz, en boş insan bile bu ülkede yaşarken emekçidir.

    çalışmak özgürleştirir arkadaşlar. özgürleşebilmemiz dileğiyle.

  5. 11
    bugündür. kutlu olsun. belli başlı gruplara ve bunların insafına bırakılamayacak kadar önemlidir. tüm çalışanları kapsamalıdır.
  6. 10
    tüm emekçilerin bayram gibi geçmese de işçi bayramı kutlu olsun.
  7. 9
    çalışarak kutladığım gündür.

    işçiyiz, çalışıyoruz, kazanacağız...
  8. 8
    kom*nistlerin nevruzu gibi bir şeydir. bağırır bağırır dağılırlar.
  9. 7
    Kutlu olsundur. Çalışıyorum. H.sonu kutlayacagim
  10. 6
    bu günde çalışan olarak bu nasıl dayanışma günü sevgili arkadaşlar..
  11. 5
    on işçinin sekizinin çalıştığı memurların tatil yaptığı bayramdır.
    • 4
      işçinin bayramı. resmi tatil günü.
    • 3
      toplumda yaratılan ve var olan algıya göre sadece fabrika vb yerlerde çalışan insanların kutladığı günmüş. daha az önce bir haber okudum. müdürün biri, siz varoş işçilerinin bayramını kutlarım ama bugün de çalışmak zorundasınız filan demiş çalışanlara. efendim köpekleşmeye gerek yok. birilerinin götünü yalamadan, safını bilen ve emeğinden başka satacak hiçbir şeyi olmayan herkesin bayramıdır kutlu olsun. bu emeğini satan mavi yakalı da olabilir, beyaz yakalı da sadece safını bilsin yeter.
    • 2
      soğuk savaş sırasında öcü, şimdi ise resmi tatiller arasında yer alan gün. anlayışların nasıl da değişebileceğine güzel bir örnektir.
    • 1
      an itibariyle içinde bulunulan ve bundan birkaç sene önce milli bayram haline getirilmiş gündür...