kayıt

her boka gülen insan

  1. 1
    Espri anlayışı olmayandır. Bunlar espri yapmazlar. Bazen denerler fakat olmaz. Bulunduğu ortamın tadını kaçırırlar ve genelde böğürerek gülerler. Bence yapmaları gereken espri değil harakiridir.
  2. 2
    kötü espri yapıldığında kimseden ses çıkmazken, anı kurtaran insandır. üstüne gidilmemesi gerekir. sanırım hayata hep olumlu bakıp, kimseden kötülük beklemeyen, saf insandır. kimi zaman seni de mahçubiyetten kurtardığını unutma.
  3. 3
    özellikle sinemalarda gerçekten sinir bozucu olabilecek kimselerdir. hele de yanınıza oturmuşsa. "ulan insan gibi gül ayı" dedirtirler insana. içinden tabi.
  4. 4
    Belli bir zamandan sonra karşı tarafı sıkan tiplemedir. çoklu ortamda esprilerin boşa çıkmaması adına da iyi bir şeydir.
  5. 5
    (bkz: bok)

    şayet bu bkz'ı da güldüyse cidden sorunlu olan insandır...
  6. 6
    (bkz: hunili)
  7. 7
    (bkz: gülmeye koşullanma)
  8. 8
    (bkz: ota boka gülmek)
  9. 9
    Her boka ağlayan insanın yanında melektir. Kan emici değildir. Hem hayat gülünce güzel değil mi? Sevince miydi o ya da. Her neyse. Gülün, her boka.
  10. 10
    (bkz: öğrenci)

    yemin ediyorum gerizekalı bunlar.
  11. 11
    (bkz: danla bilic ) bu şahıstır. öyle bi insan düşünün ki kamera karşısında bi şeyler söyleyip kendi kendine kahkaha atıyor ve karşı taraftan samimi övgüsü alıyor. vaah benim şanlı büyük milletim sen bu kurşunu yine mi yedin.
  12. 12
    Ben değilim.

    Benden önce tuvalete biri sıçtı ise ve sifonu çekmedi ise ana avrat sövuyorum mesela.