kayıt

fifa 2005

  1. 9
    Bir zamanların efsanesi fifa serisinin en unutulmazı.
  2. 8
    şuan indirdiğim bir dönemler çok sevdiğim futbol oyunu.
  3. 7
    2-3 sene evvel 30 gb hafızalı satellite a10 model laptop'ımda fena çürüdüğüm oyun. frikik atması fazla keyifli, kornerleri tiksinç, penaltılarıysa gülünçtür. tr yama indirince paparayı yemiş, kafası yanıp sönen hasan şaş'tan sonra sizlere ömür olmuştur.
  4. 6
    anılarım canlandı.

    bu oyun çok güzel bir kariyer moduna sahipti sözlük. ben de açardım kariyeri, galatasaray'ı ligde oynatamadığımdan alırdım celtic'i -celtic sevgimin başladığı yıldır.-, kadroyu baştan sona 18 kişi kalana dek satardım. yerlerineyse 14 mükemmel adam alırdım. bir tek maloney ve sutton'u satmazdım. iyiydi keratalar. sonra 16 kişilik kadrom+3 tane kazma olarak lige başlardık. 3 kazma dediysem kore ligi'nin en ucuz oyuncusu tabi. hatta necati'yi bile almıştım.

    zidane ve ronaldinho'Nun beraber oynadığı, joe cole'nin kanattan yardırdığı, maloney'in golleri dizdiği (kaleci dida) kadromun tüm maçlarını simüle ederdim. her maçtan önce formu düşük olanları yedeğe atıp bir teknik direktör edasıyla simüle ettiğim ligin ilk sezonu rangers'le başa baş geçti.

    son maç olan celtic-rangers maçına girerken bizim takım 1 puan gerideydi. tüm bildiğim taktik ve duaları yaptım, maçı simüle et tuşuna bastım. maçta erken öne geçtiğimi ve keyiflendiğimi hatırlıyorum. dk 76 gibi normalde o ana dek 3 gol atacak takımımız prso denen şerefsizden gol yemişti. neredeyse ağlayacağım. benim sanal yardımcım çıkardı sutton'u, aldı necati'yi. dk 89'da ben kederlere boğulmak üzereyken necati yazar mı golü? yazar! hayatta en mutlu olduğum anlardandı.

    sonraki sene ş. ligi ön elemesi'nde milan'a elendiğimde şaşırsam da uefa'yı aldım. hatta finali çerezlerimi alıp hiç dokunmadan seyretmiştim.

    süper kupa'yı ise baptista denen huur çocuğunun 2 frikik -direkten girenin çarptığı direğin sesini dahi unutamam.- golü ile sevilla'ya kaybettik.

    celtic ile ş. ligi ve süper kupa'yı alınca -gözün kör olsun para!- barça'ya geçmiş, ronaldinho olmadan barça'dan kovulmuştum. başarısız trömsö günlerimin ardından molde denen takımı adeta bir b. münih yapıp kariyerimi celtic'te tamamladıydım.

    evet kariyer süresi maksimum 15 yıl idi.
  5. 5
    mouse ile frikik çekilen sikimsonik bir oyundu. oynayan kalmamıştır diye ümit ediyoruz.
    • frikik mouse ile çekilmiyordu 2 kere şuta basılıp çekiliyordu.
  6. 4
    (bkz: pes olmuş 2014)
  7. 3
    şöyle bir sorunu olan oyun... sizin oyuncularınız hep ucuzken diğer takım oyuncuları hep pahalı... hatta alınan isim gelir gelmez değeri 10k düşüyor o derece... işimiz zor kariyer modunda...
  8. 2
    kariyer modunun belli bir süresi vardır bu oyunun. o süreden sonra seni otomatikman emekli eder. 2005 serisiydi galiba, tam da hatırlamıyorum aslında ama ve yine diyeceğim o ki o sürede 15 sene ile sınırlı idi diye hatırlıyorum. bir dönem deli kariyerler yaptığım bir oyundu. severek oynardım. bizzat milan ın gattuso lu rui costa lı shevchenko lu 4-1-2-1-2 diamond sistemi çok işler bir sistemdi.
  9. 1
    fifa serisinin en güzel oyunudur... özellikle kendini bu tarz oyunlarda kariyer moduna adamış biri olarak yeri bi başkadır... 2020'ye kadar geldiğimi hatırlıyorum... bir de müziklerine değinmeden geçemeyeceğim oyunu tamamlayan müthiş müzikleri vardı...

    www.youtube.com/...