kayıt

2 mayıs 2013 benfica fenerbahçe maçı

  1. 20
    ilk maçtaki şanssızlığın bedelinin ödendiği bir karşılaşma oldu... ilk maç 3 ya da 4 gol atsaydı fenerbahçe turu elbette geçecekti kuyt'ın penaltısıyla birlikte...
  2. 19
    türk futbolunda uzun top devri kapanmadıkça türk takımlarını izlememe kararı verdiren maç olmuştur. fenerbahçe'nin hangi mantıkla oynadığı da anlaşılamamaktadır.

    yahu arkadaş dakika olmuş seksen, bir gol atsan finaldesin. hala savunmaya kapanıp uzun top atıyor içeriye. şansla talihle gol atabileceğini düşünüyor hangi kafaysa artık bu. hiç mi antrenman yapmadın, hiç mi pas çalışmadın anasını satayım dümdüz ileriye vuruyorsun topu. futbol oynamak istemeyen bir takımı finalde görmek kötü olurdu bence, iyi oldu böyle.

    ikinci yarı apaçık ortadaydı üçüncü gölün geleceği. hatta ben "böyle futbol oynanmaz arkadaş. şimdi gol yerlerse şanslılar son dakikalarda yerlerse toparlayamazlar maç biter" dedim, iki üç saniye sonra gol oldu. şanslıydı fenerbahçe. ama kullanmadı bunu. karşı takım bütün hırsıyla, varını yoğunu ortaya koydu. fenerliler tıpış tıpış yürüyordu sahada. şimdi kimse çıkıp "helal olsun buraya kadar geldiler" filan demesin. böyle mantık olmaz. nasıl olsa yarı finale çıktık her türlü desteklerler artık diye düşünülmez. 2-1 kaybederiz yine biz çıkarız diye düşünülmez. içeri dolduralım şansına biri vurur kaleye girer diye düşünülmez.
  3. 18
    hakemin ofsaytı görmeyip fenere penaltı hediye etmiş olmasına rağmen fener eleyemedi.
  4. 17
    benfica'nın feneri tokatladığı maç... üzüldük ama elimizden gelen tek şey final maçında chelsea'yi desteklemek.

    maç özeti:
    (sbkz: maç özeti)
  5. 16
    fener balının bile kurtarmadığı maç olmuştur. fenerbahçe rakibin yarı sahasına amatör takım edasıyla hücum etti. sonuç olarak elenmeyi haketti.
  6. 15
    (bkz: yenildik ama ezildik)
  7. 14
    3-1 biterek, benfica'yı finale yükselten maç olmuştur.
  8. 13
    fenerbahçe'nin 2. gol için taktiksel değişiklikler yaptığı maç... yobo çıktı stoch oyuna girdi. aykut kocaman'dan beklenmeyen hamleler bunlar...
  9. 12
    66. dakikada cardozo'nun attığı gol ile durum 3-1'e geliyor.
  10. 11
    ilk yarı itibariyle çifte standartı eşitlik olarak anlamış bir hakem tarafından yönetilen maç ve buna rağmen benfica 2-1 önde kapattı devreyi.

    her şeye rağmen fenerbahçe'nin turu geçebilme ihtimali yok zira benfica'lı oyuncuların istisnasız hepsi, hakem sayesinde hırs küpüne dönmüş durumda. öyle ki 10 tane yeseler, dönüp 12-13 tane atarlar.

    işte öyle bir maç oluyor.
  11. 10
    ilk yarısı benfica'nın 2-1'lik üstünlüğü ile biten maç.

    selçuk şahin sakatlanarak yerini mehmet topuz'a bıraktı. çok kolay pozisyona giriyor, benfica. aynı şekilde hakemi etkisi altına almaya çalışıyor benficalı oyuncular. hakem şimdilik oralı olmuş değil ama ikinci yarı ne olacağı bilinmez.
  12. 9
    35. dakikada cardozo'nun attığı gol ile benfica skoru 2-1'e getiriyor.
  13. 8
    22. dakikada kuyt'un penaltı vuruşu ile 1 - 1 olan futbol maçı.
  14. 7
    fenerbahçe 21. dakikada penaltı kazanıyor...

    regedit: penaltıdan kuyt'ın attığı golle fenerbahçe'nin eşitliği yakaladığı maç.
  15. 6
    8. dakika'da 1 - 0 olan futbol karşılaşması.
  16. 5
    fener'in yenmesi gereken maç. mutlak galip gelmesi lazım.
  17. 4
    fenerbahçe'nin oynayacağı sıkıcı oyun ile benfica'nın tempolu oyununu bozacağı maçtır. 0-0 bitmesi muhtemeldir.
  18. 3
    benfica'nın kırmızı kart görmesiyle fenerbahçe'nin yine 1-0 alacağını düşündüğüm maçtır.
  19. 2
    fenerbahçe'nin süper defans oynayacağı maç. benfica ise delicesine bastıracak ama golü yine fenerbahçe bulacaktır. lazio rövanş maçının benzeri olacağını düşünüyorum.

    skor tahminim şu şekilde: benfica 1-2 fenerbahçe
  20. 1
    muhtemelen fenerbahçe'nin hakem yardımıyla turu geçeceği maç olacak. bu tahminim şuna dayanıyor: fransa ile portekiz'in ülke puanları birbirine çok yakın. eğer benfica turu geçerse portekiz fransa'yı geçip 5.'liğe çıkıyor. ve bilin bakalim maça kim atanıyor uefa tarafından? evet fransız bir hakem!... bence çok ilginç, görelim bakalim ne olacak...