kayıt

tırnak yemek

  1. 1
    * *

    lanet bir alışkanlıktır. tırnakların iyice küçülmesi sonucunda parmakları çirkinleştirir.
    bu alışkanlıktan kurtulmak isteyen kişi çareyi acı ojelerde bulabilir. ancak bu bir kurtuluş olmayacaktır. uzun süren uğraşlar sonucunda tırnak yemeyi bıraksa bile tırnaklarını koparıp koparıp atan bir diş tiryakisi olabilir.
    genelde kişi stresli iken nüks eder.
  2. 2
    dudak yeme versiyonu da başa beladır.
  3. 3
    tamamen psikolojik olan ve bazen kişinin çok öfkelendiği zamanda yaptığı iştir.
  4. 4
    psikolojik bir rahatsızdır depresyonun habercisi olabilir.en yakın psikoloğa uğramanız tavsiye edilir.
  5. 5
    iticiliğin en üst noktalarına gelmek ve müptezel gibi davranmak
  6. 6
    zevkini sadece tırnak yiyenlerin bilebileceği bir eylem. 1.sınıfta hoca ödevini yaptın mı diye sorunca şampiyonlar ligi finalini izledim (liverpool fc -ac milan efsane maç) diye cevap verince yedim tokatı korkudan bütün gün tırnaklarımı yedim. hala devam eden eylemi bırakmam için her şeyi deneyebilirim yeter ki şu illetten kurtulayım.
  7. 7
    kendimi stresli hissettiğim anlarda yaptığım eylem. bir süre sonra çok fena bağımlılık yapıyor. parmaklarınız şekilsiz bir hale bürünüyor. aslında bakarsanız tırnak yemiyorum ben tırnağımı ağzımla koparıyorum sonra tükürüyorum. bir dönemler çok fena müptezeli olmuştu bu olayın. tırnağımı yemekten tırnağım yok olmuştu ve kanamaya başlamıştı artık. şizofrene bağlamıştım nerdeyse. ayak tırnaklarımıda yemeye çalışmıştım bir ara.

    hatta annem bu konuda çok rahatsız olurdu. bir keresinde yediğim tırnaklarımı bir kutuda biriktirip sonra onu anneme ikram etmiştim. ne kadar ben de tırnaklarımı yemekten tiksinmiş olsamda artık profesyonel olmuştum bu işte.

    eskiden etrafımdakiler şöyle şeyler derdi: "bu ne biçim tırnak? "ıyy miğdem bulandı." tarzı cümleler kurardı bana karşı. gerçeği söylemek gerekirse hala tırnağımı yiyorum ama artık o kadar çok usta olmuşum ki kimse fark etmiyor bu durumu. tırnak makasıyla kesilmiş tırnaktan daha iyi duruyor.
  8. 8
    dişle manikür yapma yöntemidir.
  9. 9
    ellerinizi frodo ellerine çevirme özelliğine sahip yöntem.

    hele kızlar yapınca öğğğhh, orta dünyadan mı geldin aq?
  10. 10
    alışkanlığım..dönem dönem bırakıyor ama dönem dönem de yemeden duramıyorum.takma tırnaklara minnettarım..
  11. 11
    elleri bakılmaz hale sokar. yencek başka bişi mi yok arkadaşlar rahat bırakın tırnaklarınızı. ayrıca diş sağlığı için de zararlıdır.
  12. 12
    İrade meselesidir. Bir diğeri için (bkz: sigarayı bırakmak).
    Acı oje falanmış, eldiven falanmış geçiniz bunları. Erkek adam iradesine sahip olur, ibne misiniz lan ibneler.

    Bunun dışında acı ojeyi falan siktir edin, madecassol diye bir merhem var, 7,5-8 lira bişey. Madikazol diye telaffuz ediliyor. Edinin ondan. Boş durdukça avcunuza sıkıp ellerinizi ovuşturun. Bol bol yapın ama. Hem tırnak ve etleri yenilenir, hemde içinee kimyasal bulunduğu için ağzına götüremezsin. Bir ay sonra falan hem güzel tırnaklara hem de bu illetten sizi kurtaran bana bir hediye alma şansına sahip olursunuz.
  13. 13
    eli çok kötü gösteren bir alışkanlık.
  14. 14
    (bkz: Sıkıntı)
    (bkz: tik)
    (bkz: buhran)
  15. 15
    stresse girdiğim zamanlar ve hatta normal zamanlarda bile bu takıntıma yenik düşmekteyim. hayat koca bir eziyet gibi çoğu kez. sanırım vücudum gibi ruhumda zayıf. yada haddinden fazla sorumluluklarım var. bilemedim.
  16. 16
    kendini belli edendir. yiyenler tipten yiyor bir de. tırnak çük kadar kalıyor.
  17. 17
    Genellikle çocukluk döneminde başlayıp zamanla alışkanlığa dönüşen ve tırnaklara hoş olmayan bir görüntü bırakan eylemdir.
    Binbir emekle törpülediğim minnoş tırnaklarıma kıyamayacağım için strese girince dudak yemeyi tercih ediyorum ben.
    • İkisini de yapıyorum. Kendime söyleyecek laf bulamadım.
  18. 18
    psikolojik bir rahatsızlığın yansımasıdır. tıptaki ismi onikofajidir.
    çocukluk ve ergenlik döneminde sık rastlansa da bu alışkanlığa sahip yetişkinler az sayıda değildir. acı oje sürmek, tırnak uzatmak, tırnak bakımları yapmak vs hastalığı ortadan kaldırmaz sadece hastalığın görüntüsünü bir nebze engeller. gerçekten orta-ileri boyutta tırnak yeme alışkanlığınız varsa, bir uzmana görünmelisiniz.
  19. 19
    Çocukken yaptığım, ailemin ısrarlarına binbir yöntemine rağmen vazgeçmediğim ama yaşım biraz ilerledikten sonra bu yaptığımın ne kadar saçma ve iğrenç olduğunu farkedip bir anda bıraktığım alışkanlık. Oegh pis kaka arkadaşlar gerçekten mide bulandırıcı bir alışkanlık yapmayın mk.
  20. 20
    sanki tırnakların tümü sökülmüş de yerine yeni filizler vermeye başlamış gibi görünmesine neden olandır.

  21. 21
    (bkz: Kusmunç)
  22. 22
    alIskanlIktIr. dIsardan bakInca igrenc geliyor ama yiyen oyle hissetmiyor ki yiyor demek.
  23. 23
    Ben uzayınca dişler, dişleye dişleye uçtan uca sökerim bazen. Ama gerçek bir tırnak yiyenle karşılaşınca tırnak yemenin vehametinin farkına vardım.
  24. 24
    özgüvensizlik sorunu olduğu sözlenir doğru olabilir. gitarda güzel ses çıkartmak istiyorsanız bu alışkanlığı bırakmak gerekiyor eğer birgün ben de bırakabilirsem tek sebebi bu olur.