kayıt

gülünmemesi gereken bir durumda gelen gülme isteği

  1. 1
    *

    genelde ciddi ortamlarda ortaya çıkan durum. kendinizi sıktıkça artan bir şiddetle devam eder ve krize dönüşür. dilinizi ısırmanızı tavsiye ederim.şayet yanınızda sizi güldüren biri varsa mümkün mertebe kendisiyle ilgilenmeyin.
  2. 2
    ağzın abuk subuk hal almasıyla sonuçlanır.
  3. 3
    domates gibi kızarıyorum yanağımı dişliyorum. en son bir sunumumda gruptaki arkadaşın mallığına dayamayıp sırtımı döndüm kahkaha attım. ciddi duramıyorum galiba bünye kaldırmıyor.
  4. 4
    amca öldüğü zaman, taziye evindeki ablalara gülmüştüm. üzülme şekilleri dolayısıyla. e çocuktuk. ama o an çok komik gelmişti ne bilim. neyse eksileyin.
  5. 5
    başıma sık gelendir. bazen o an epilepsi nöbeti geçirip bilincimin kapanmasını isterim. çünkü özellikle çok değer verdiğim insanlar ciddi bir sorun yüzünden ağlarken gülme krizine giriyorum. tamamen sinir bozukluğu benimkisi. canilikle, alaycılıkla asla yok.
  6. 6
    cenazedeyiz ve imam "şeytana uymamalıyız, şeytana kolumuzu kaptırmamalıyız" gibi birşeyler söylüyor. bizim piç diye adlandırdığım arkadaşımız arkama gelip "kırarım valla" dedi ve 10 kişilik grup kahkahalara boğuldu.
  7. 7
    Ciddi ortamlarda gelen lanet durumdur.
    Yanaklarımı ısırıyorum gülmemek için.. umarım yanaklarım bunun için beni affedebilirler
  8. 8
    yanındaki kişi tarafından dirsek yemene neden olandır. baskıladıkça tutması daha zor ne yapam.
  9. 9
    engel olmakta zorlandığım istektir.. gülme eşiği çok düşük olan bir insan olup, ota boka her bir şeye de gülebilme potansiyelim olduğundan anlık gelişen komik bir durumda bazen tepkimi saklayamıyorum.. ki inşallah da kopmamışımdır.. durdurulamaz bir hal alıyor sonra.
  10. 10
    Çok kötü ya. Bir keresinde kurumun yaptığı toplantıda aklıma çok saçma bir şey geldiği için zümremle 10 dakika aralıksız gülmüştük, müdür bey " iyi değilseniz çıkın hocam." demişti. Yer yarılsa da içine girseydim dediğim andır.
  11. 11
    durdurulamadığı için yüzünüzün kıpkırmızı olmasına neden olan istek.
    cumhuriyet savcısı ifade alırken erzurum ağzı ile konuşulan cümleleri anlamadığında anlatmaya çalışırken geliyor bu istek. tutamıyorum kendimi...
  12. 12
    insanın başına bela açma kapasitesi yüksek istek. hıkla, bıkla, öksür ama gülme.

    hele de gerçekten haklı bir şekilde uyarı verdiklerinde kaynar su dökülüyor kimi zaman.

    i.hizliresim.com/...
  13. 13
    Bazı insanlarla sözlü tartışırken sinirli olmama rağmen o an onun söyledikleri beni hem sinirlendiriyor hem de güldürüyor. Çok sinir bozucu bir şey ama elimde değil.