kayıt

güler yüzlü olmak

  1. 1
    *

    Hizmet sektöründe çalışanlar için elzemdir, ülkemizde ise sanki müşteri güler yüzlü davranmak zorundaymış gibi davranıyor hizmet sektörü çalışanları. Böyle çalışacaksanız çalışmayın omono kodoklorom!
  2. 2
    Asla beceremediğim bir şey.

    Öyle soğuk, bazen donuk bazen boş bakar mimiksiz dururum. Ruhumda ne varsa dışımdan saklayamıyorum.
  3. 3
    Acayip özendiğim insan davranışı. Sokakta yürürken bile gülümseyen insanlar görüyorum. Ben ancak komik birşey varsa gülebiliyorum mesela. Şahane bir özellik keşke herkeste olsa.
  4. 4
    Hermetik bilgi: Güleryüzlü ve iyimser olmak sayısız olanaklara ve güzel tesadüflere kapı açarken, somurtkan ve karamsar olmak sıkıntı ve aksiliklerle dolu bir kısır döngüye neden olur.
  5. 5
    Hiç hoş bir özellik değil. Bizim ülkede güler yüzlü, kibar bir insansan gittiğin ya da işinin olduğu yerlerde kimse umursamıyor seni. Bir iş için Gayet güler yüzle Beyefendi, hanımefendi diye hitap Edip ardından yapması gereken şeyi emretmeyip rica edince de insan gibi geri dönüş almadım ben hiç hep kaba saba, emir verir gibi konuşanların arkasına itildim. Bu ülkede illa insanlıktan çıkacaksın yoksa başka türlü insan gibi muamele göremiyorsun.
  6. 6
    adamına göre bürünülmesi gereken duruş biçimi.
  7. 7
    media.giphy.com/...
  8. 8
    Güler yüzlü olmak son derece estetik durması yanı sıra insanların sahte tesellilerine maruz bırakmaz insanı. Bu yüzden içimiz kan ağlarken takabileceğimiz en güzel maskelerden biridir güler yüzlülük.
  9. 9
    iş verenlerce bir kriter olarak sayılan eylem. herkeste bulunmazmış gibi...
  10. 10
    çok böyle olduğumu söylerler. zaten de böyle biriyim. her şeyle mutlu olabilirim. her şekilde gülebilirim. çünkü dertleri görmek onları daha da büyütmek başka işe yaramaz.
  11. 11
    insanın içinden gelen samimi bir tavır. ancak günümüz ilişkilerinde, özellikle başlangıç evresinde suistimale açık bir izlenim uyandırdığını söylemek üzücü.
  12. 12
    ben asla olamıyorum. zaten duygularımı direkt mimiklerimle yansıtıyorum çok yalan söyleyemem bu konuda o yüzden. geçen gün bir arkadaşım otobüsteyken ben de dışarıda başka otobüsü bekliyormuşum fotoğrafımı çekmiş. attı. fotoğrafı görünce etrafımdaki herkese teşekkür etmek istedim ön yargılarını kırıp benimle muhattap oldukları için. bir insan neden durup dururken bu kadar agresif sinirli durur anlayamıyorum. aklıma gülmek hiç gelmiyor galiba.
    • Sen nasıl koalamsısın yav
    • Jsjskskkskdkkd

      Gülmek kalbe iyi gelir gül biraz
    • Gülmek için komik bir şey olmasına gerek yok ki

      Gülmek için bahane bulman yeter djdjnd
    • Yav çok basit bak for eksempıl :

      Aaaa ulan benim elim kolum var lan ahahahhahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhaha

      For eksempıl tu : ulan ben kel değilim (umarım kel değilsindir gerçekten ) ehhehehhehehe
    • Ha şöyle ya işleri basite indirge jsjsjjdkd
  13. 13
    maalesef bu kategoride birisiyim. insanları kategorileştirmeyi sevmem, ama kendimi özel hissettiğim için -ki herkesin hissettiği gibi- böyle düşünmek zorundayım. gülmeyi seviyorum, mutlu olmasam bile. karşımdakini mutlu edeceksem eğer, mutsuz olmamın bir önemini göremiyorum. ha, bu arada gevşek değilim. yannış anlaşılma olmasın.

    (bkz: güleç insan)
  14. 14
    Kendi mutlulugumu bulamayinca başkalarının mutluluğu ile mutlu olmayı öğrendim daha sonra başkalarını mutlu etmeyi ve gülmenin bulaşıcı olduğunu öğrendim insanları mutlu etmek dururken onları huzurlu ve günde hissettirmek varken neden aksini yapayım ki :)))
  15. 15
    Türkiye'de zarar verecek bir durum. Güler yüzlü olunca ben buna her şeyi diyebilirim gibi bir düşünceye kapılıyor. Cahili cühelalar...
  16. 16
    tanımadığım insanlara karşı takındığım tavır. tanıdıkça onları seversem iletişime normal halimle devam ediyorum. ilk başlarda başıma kötü bir şey geldi sansalar da sonradan normal halimin suratsız olduğunu idrak ediyorlar.
  17. 17
    asla olamam.

    suratsız da değilim ama ışık da saçamam.