kayıt

deneyim

  1. 1
    Zamanla ve yaşanmışlıklar ile elde edilen kazanım. Her meslek için çok õnemlidir , deneyim kazanıldıkça yapılan iş keyif vermeye başlar .
  2. 2
    ingilizcesi 'experience' olan kelime.
  3. 3
    Oyunlarda seviye atlamak için gereken.
  4. 4
    tecrübe.
  5. 5
    Bir konuyu açıklamada veya bir problemi çözmede bireyin veya toplumun ilgili konu hakkında kazanmış oldukları tecrübelerdir.
  6. 6
    hala var mı bilmiyorum, eskiden ahşaptan, kartondan, kumaştan, elişi kağıdından, incik boncuktan çeşitli şeylerin yapıldığı iş eğitimi dersleri vardı. çocuk alırdı uhusunu kağıdın arkasına boca eder sonra da yapıştıracağı yere yapıştırırdı. peki sonra ne olurdu? ne olacak o kadar uhu kenarlardan taşardı. çocuk da kenarlarda çok fazla uhu kullanmaması gerektiğini öğrenirdi.

    işte bu bir deneyimdir. deneyim cesaret, öngörü ve pratiklik kazandırır.
  7. 7
    tecrübe'nin eş anlamlısıdır. muhteviyatı konusunda ise bence en iyi tespit sigmund freud'a aittir.


    '' İnsanlar yavaş yavaş inanmamayı, güvenmemeyi, sevmemeyi ve kronik şüpheci olmayı öğrenir. Bu gerçekleştiğinde artık ne yazık ki çok geçtir. İnsanların "Tecrübe" dediği şey budur. Kalbiyle bağlantısını kaybetmiş bir insana "Tecrübeli" denir. ''
  8. 8
    Karşılaşılan problemde daha önce uygulanan bir çözüm yolunu kullanma tekniği.


  9. 9
    deneme bilimi.
  10. 10
    (bkz: deneyimlemek ) tecrübeyle eşdeğer şeysi. paylaşmayıda çok severim, bari biraz duyar kasıp deneyim paylaşayım sözlükte.