kayıt

şener şen

  1. 1
    yeşilçam'ın en komik iki isminden biridir... tıpkı kemal sunal'ın son döneminde olduğu gibi o da şu anda komediden uzaklaştırılmakta ancak amerikalı, çıplak vatandaş, kibar feyzo, davaro gibi filmleri varken son dönemde yaptıkları sadece onun her işi kaldırabildiğinin göstergesidir yoksa komedi filmlerinin usta ismi olduğunu değiştirmez...
  2. 2
    eski filmleri özellikle hababam sınıfı beden öğretmeni sahnelerine her zaman katılarak güldüğüm adam.
  3. 3
    türk sinemasının yetiştirdiği en iyi oyunculardan biridir.her oynadığı filmi tereddütsüz izlerim.film çok sıkıcı olsa bile sırf şener şen oynuyor diye izlerim.gerçi kötü filmi yok ama diyelim oldu her türlü izlerim.bir eşkıya,züğürt ağa,gülen gözler*,neşeli günler,çıplak vatandaş,milyarder*,muhsin bey,namuslu* gibi filmler kolay kolay ortaya çıkmıyor tekrar tekrar izleyip arşivlemek gerek.
  4. 4
    babasıyla fiziksel olarak ne kadar benzeştiklerini yeni farkettiğim aktör.
  5. 5
    filmlerdeki unutulmaz sahnelerle gönüllere taht kurmuş, sinemamızın efsane oyuncusu.
  6. 6
    türk sinemasının bir numarasıdır.

    (bkz: bana göre )
  7. 7
    türkiye'de ki fenomen kimlerdir dendiğinde, alanında 1 numara olan isim.
  8. 8
    üstad sevan nişanyan'a benzerliğiyle beni beynimden vurulmuşa çeviren adanalı oyuncu. acaba 1909 iğtişasında kaçamayan erm*nilerden mi geliyor kökeni ?

    bilmiyorum, bilemiyorum. önümüzdeki 20 dakikayı, kuru tarhana ve kaçak çay tüketerek yapacağım tefekküre ayırıyorum.
  9. 9
    Benim için, Oyunculuğunun asla ve kata tartışılamayacağı, türk sinemasınım gördüğü en büyük ustalardan biri. Şu an sinemada, televizyonda izlediğimiz kağıttan kesilmiş bebek kıvamındaki insanlara suratındaki her bir mimik ile oyunculuk dersi verir bu adam. Gençliği, yaşlılığı, güldürmesi, ağlatması her şey mi bu kadar kararında, bu kadar kusursuz olur yahu..
    ama öyle bir ülke, öyle bir milletiz ki bu adamı sinemaya küstürmeyi başardık anasını satayım. Suratına kıl, tüy, yün yapıştırıp barzoluk yapmayı oyunculuk zanneden adamlara güle güle, dünyanın en geri zekalı çiftine isyan ettire ettire, bağlanma sorunlu erken boşalan adamın cinsel hayatı temalı filmlere hislene hislene şener şen gibi adamları tek bir yönetmene mahkum ettirdik.
  10. 10
    bugün 74. yaşını kutlayan büyük usta.
  11. 11
    türkiye sinemasının en büyük aktörlerinden, muhsin beyimiz.çok yaşasın.
  12. 12
    Sağlıklı, mutlu ve huzurlu daha nice yıllar yaşamasını dilediğim büyük usta. İyi ki var.
  13. 13
    türkiye'nin çıkarttığı en iyi oyuncuların başında gelir.

    imdb'de şöyle bahsediliyor kendisinden;

    Early in his career, he mainly acted in comedy movies with Kemal Sunal such as "Hababam Sinifi", "Tosun Pasa", "Davaro" etc. Later, he had roles in movies criticizing Turkish society for its moral weaknesses as in "Milyarder", " Çiplak Vatandas" and the ones that reflected the contemporary social developments and problems as in "Zügürt Aga". He played in "Gönül Yarasi-Lovelorn" that was nominated to be the candidate for Academy Awards in 2005. He had many national and international awards and honored as a state artist by Turkish Republic in 1998.
  14. 14
    aslen öğretmen olan, oyunculuk sevdasıyla bırakmıştır.
  15. 15
    Eşkıya.
  16. 16
    yeni filmi ile gelen büyük üstad.
    Türk Sineması Araştırmaları
  17. 17
    muhteşem bir oyuncu ve şu sıralar kullanılmıyor. şaka gibi.
  18. 18
    şener şen'i kullanamazsınız. onunla sadece anlaşabilme seçeneğiniz vardır. çünkü kendisi türk sinema tarihinin en iyi oyuncularından birisidir.
  19. 19
    75 yıl önce bugün doğan usta. iyi ki doğmuş.

  20. 20
    75 yaşında göstermeyen usta. allah uzun ömürler versin.

    kendisinin bir üstü 86 yaşında göstermeyen yılmaz gruda'dır. ona da uzun ömürler dileyelim.
  21. 21
    Bu ödülü toplumsal barışımıza bir katkısı olması umuduyla kabul ediyorum diyen adam.

    twitter.com/...
  22. 22
    Çok iyi oyuncudur. Bazılarının işine gelmez mk. Cumhurbaşkanı'ndan ödül aldı diye adamı dövecekler neredeyse. İlginç.
  23. 23
    bugün 76. yaş günü olan büyük usta.

    mevcut, ender değerlerimizden.

  24. 24
    hakkında 330 girdi yazıldığını görünce öldü diye korktuğum oyuncu. meğerse vücudu halen sapa sağlammış ancak bugün itibariyle benim gözümde öldü. son 1 yılda yüzlerce sivil öldürüldü, 1622 kişiye işkence yapıldı. şener şen bu ödülü alarak katliamı ve işkenceyi umursamadığını göstermiştir. diktatörlüğe, yani tek adam rejimine doğru gittiğimiz bugünlerde akp'ye destek vermiştir.
  25. 25
    ''Yıl 1985, Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra oyunu, Şener Şen'den Turgut Özal taklidiyle vatandaşın ekonomik durumuna eleştiri.''
    twitter.com/...