kayıt

daire

  1. 1
    aslında '4 duvar' denmesi gereken bina içinde bulunan ev.çemberin içi dolu hali.
  2. 2
    (bkz: uçan daire)
  3. 3
    Konut olarak kullanılan bir yapının bölümlerinden her biri.
  4. 4
    yuvarlak olan.
  5. 5
    meydan ardıçlı projesi, ilk tanıtımı yapıldığından beri büyük ilgi görüyor. meydan ardıçlı özyurtlar projesi ile kent yaşamının içerisinde doğal yaşam sunuyor. şehir hayatından kopmadan doğal hayatı getirmesi, en büyük avantajları arasında yer alıyor. projede, stüdyo daireler yer aldığı gibi 5+1 daireler de bulunuyor. hemen herkese hitap edebilecek şekilde tasarlanmış olan bu projede, ayrıca 125 mağazadan oluşan bir alışveriş alanı da var. meydan ardıçlı projesinde, 12 bin metrekarenin yeşil alana ayrılmış olduğu görülüyor. bu da, gerçekten doğal yaşam imkanı sunuyor. doğal yaşam özleminde olan ve aynı zamanda şehir hayatından da kopmak istemeyenler için son derece iyi bir tercih olacağı düşünülen bu proje, oldukça yoğun ilgi görüyor.

    meydan ardıçlı projesi, özyurtlar inşaat ile bahaş holding girişimi ile hayata geçiyor. proje, konut ve meydan alanı olmak üzere iki konseptten bir araya geliyor. proje, adından sıkça bahsettiriyor. esenyurt-doğan araslı bölgesi için tasarlanan bu projeye büyük bir ilgi gösteriliyor. kent yaşamından kopmadan doğal yaşamı getiren meydan ardıçlı esenyurt projesi ile ilgili fiyatlar merak ediliyor. projede, stüdyo daireden tutun 5+1 daireye kadar yükselen seçeneklerin mevcut olduğu görülüyor. ayrıca, projede dairelerin yanı sıra 125 adet mağazadan oluşan bir alış veriş alanının da olduğu fazlaca göze çarpıyor. doğal yaşamla kent yaşamını bir araya getiren bu projede, ulaşımın da sorun olmayacağı belirtiliyor.
    meydanardicli.com.tr/...
  6. 6
    youtube'da çoktandır hayranlıkla takip ettiğim bir kanal. dikkat çekici tasarımlara sahip evleri ziyaret ederek sahipleriyle sohbet ediyorlar. şiddetle tavsiye ediyorum . izlemelisiniz.

    bu son videoları yine muazzam ve yine hayran kaldım ;
    www.youtube.com/...
    • doğru düzgün gezdirememişler karavanı. alt kat nasıl üst kat nasıl belli değil. ilerde yaparlar belki en azından instagramda.
    • daha çok görmeyi ben de bekledim . instagrama atmışlar ama videodakinden farkı yok
  7. 7
    "kusursuz görünen, mükemmel döşenmiş, kurallara bağlı olmayan evleri" izlediğimiz youtube kanalı, yerseniz.

    evlerin birbirinin aynısının olmasının dışında ne bu hikayecilik ya. yok bu annemin komşusunun yeğeninin ilk tablosuydu, bu halı babaannemin çocukken üzerinde koştuğu halı. yok mu abi evini zara home, ikea, mudo'dan döşemeyip de hayatını tüm imkansızlıklara rağmen zar zor devam ettirmeye çalışan birileri...
  8. 8
    Programa katılan herkesin kasılarak evlerini anlattığı komik program.

    Masa ikea'dan... bacaklarının çapraz olması çok hoşuma gitti... çocuklarla burada suluboya çalışması yapıyoruz, sanat etkinlikleri yapıyoruz....
    Shgdjdjfkfk.

    Tamam en sanatçı sizsiniz.
    Alın bütün ikea mobilyaları ve zara home eşyaları sizin olsun.