kayıt

djarum black

  1. 1
    * *
    karanfilli sigara.
    içtikten sonra dudakta kalan tad fazlasıyla güzel oluyor.
  2. 2
    Seven sevmeyen herkesin elinden düşüremediği , farklı telafuz biçimlerinde ağızda gevelenen sigara çeşididir. Pahalıdır aslen zengin kaşar sigarası olarak ortamlarda geçer lakin bazı topik erkeklerimizin de kullandığı gözlerden kaçmamıştır.
    (bkz: Dİjarm)
    (bkz: jarum )
    (bkz: varjum)
    (bkz: vijarum)
    (bkz: bi jarum)
  3. 3
    kokusunu kilometrelerce öteden aldığım iginçimsi sigara. çiçek pasajı'nda bulabilirim sanıyordum sadece, ama metrobüs üst geçitlerinde falan seyyar satıcılarda görmüştüm bir ara. orjinal mi diye pasajdan aldığım kutusu ile karşılaştırdım, gerçekti. hem de daha ucuz veriyorlar adamlar. ama favorim djarum cherry'dir. evde hala kutusunu saklarım. dört ay geçmesine rağmen hala karanfil ve çilek aroma kokusunu alıyorum.
  4. 4
    kırmızı tuborgla birlikte gecemi şenlendiren dumanlı alet.*
  5. 5
    tam bir keyif sigarasıdır, kanımca en güzel sağlam bi yemekten sonra ice tea şeftali yanında gidiyor. Her yerde bulunmaz genelde metrobüs köprüleri, tekel bayiilerinde ve tabii ki aksarayda tezgahlarda her çeşidinden var. Hepsinin toptancısı aynı mıdır bilmiyorum ama tekellerden almak daha güvenilir geliyor bana.
  6. 6
    pek sigarayla arası olmayan benim için bile iyi sayılabilecek bir sigaradır. yanında bira neyin falan varsa insanı nirvanaya çıkartabilir. biraz ağır geliyor fakat o benden kaynaklanan bir problem olabilir.

    yasal uyarı: sigara kullanmayanların denememesinde fayda var, zira bir adet kötü alışkanlığınız olabilir. sonra duymadım, görmedim olmasın.
  7. 7
    fiyatı her ne kadar piyasada tüketilen bütün sigaralardan pahalı da olsa, keyif almak isteyen djarum black içmeli. her ne kadar deve atak yapıp çoğu rakibini geride bıraksada (bkz: camelin fiyatının düşmesi), bence bu sigara ile tanışan insanlardan, fiyatını tölere edebilecek olanlar, black içer. bana gelince ben sigara içmem. nargile pipo ve puro içerim. sigara olarak bir kaç içtiğim djarum black ise bir insiyatif.
  8. 8
    lisede baslayip lisede biten eglencelik sigara. gercek sigarayla uzaktan yakindan alakasi yok. yaninda bira bile gitmez kendi halinde ic gec bir sey.